bugün

entry'ler (14)

yeşil gözlü kız

Girdiği her ortamda dikkati çekebilen, çogu zaman harikylade şiirler kadar anlamlı bakan hanım kızlarımızdır. severim kemdilerini lakin bende bir yeşil gözlü kız olarak yazarım bu yazıyı.

on birinci nesil yazarların mal olduğu gerçeği

On birinci nesil olarak acıda olsa onayladığım gerçek. Evet.

gece 2 de sözlüğe giren kızın amacı

Amaçsızdır tıpkı saat ikide sözlüğe giren diğerleri gibi.

teoman

Aşık olunası cool ve seksi sesiyle harikulede şarkılar söyleyen, paraya ihtiyaçi olduğunda çıkıp şarkısını söyleyen kişiliktir. Lise yıllarımı, aşk acılarımı, terk edişlerimi şarkıları eşliğinde yaşadığım sanatçı.

hastası olunan sözler

Kimsesizdik ama umudumuz vardı.
iki ev görsek bir şehir sanırdık..

hastası olunan sözler

Unutma, aynı gökyüzü altında bir direniştir yaşamak..
Ah Nazım ah..

hastası olunan sözler

Herkese selam, sana hasret demiş Nazım hikmet. Ne de güzel söylemiş ama..

hastası olunan sözler

Ben sana muhtacım, bilemessin.. Sevdiğim bi sözdür

ygs 2015

Adaletten yoksun, başarıyı değil anı ölçen, en yakın arkadaşımın çok çalışkan olmasına karşın heyecanı yüzünden 117 binde olduğu, çalışmadığım ve hak etmediğim halde 36 binde olduğun ve kaldırılması gerektiğine inandığım gereksiz bir sınavdır.

aşık olmak istiyorum sözlük

Sözlük, bende aşık olmak istiyorum, beraber kitap okuyacağım biri olmalı artık hayatımda. Ama kim? Beklenen kişi beklenmekten ne zaman vazgeçecek? Sabahattin Ali neden bukadar güzel yazıyor? Ve ben neden hala uyumadım?

mutluluğun tarifi nedir

Sabahattin Alinin Kürk Mantolu Madonna sini okumak ve bi kez daha aşik olabilmektir mutluluk..

basit hayat kuralları

Harikulade kitaplar okuyup muhteşem hayatlardan yahut muhteşem aşklardan haberlar olup da, banel hayatınıza dönmektense kitapsız ve aşksız bi dünyada hissiz bi şekilde basitçe yaşamak..

gecenin şarkısı

Gülden Karaböcek- Sürünüyorum
Zeki Müren- Gtme.

ölmeden önce izlenmesi gereken diziler

Game of thrones
Fringe
Supernatural
Hannibal
How i met your mother
House
Spartacus
Shameless