bugün
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı8
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı18
- sözlük yazarlarının ruh hali9
- uysaljakoben12
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması8
- sözlükte yazmanın faydaları8
- 5 kilo dumbell2
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- mutlu bir ilişkinin anahtarı6
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması11
- chp'nin hali ne olacak58
- şirinler köyüne yeni şirin13
- evlilik vs bekarlık7
- bir şeyler söyle8
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek9
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi8
- gezip tozmanın gereksiz yorgunluk olması3
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması5
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi9
- haşmetli bir penise sahip olmak3
- nataşalara para yedirmek9
- recep tayyip erdoğan5
- karun kadar malın olsa ne fayda4
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı4
- en iyi antidepresan16
- sydney sweeney'in memeleri8
- arkadaşlar bakar mısınız14
- saraca finch house6
- ilişki mi yaşıyoruz satranç mı oynuyoruz amk4
- kötü biri olduğunu bilmek10
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- anın fotoğrafı2
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı4
- diyanetin abd'deki villaları16
- kadınlar neyden hoşlanır3
- kaşar sucuk salamın sofrada lüks sayıldığı yıllar3
- lor peyniri yemek2
- çokomeldeki harflerden rahatsız olan adam2
- aşık olunca neye benziyorsunuz4
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- kemal kılıçdaroğlu13
- selam sizinle tanışmış mıydık4
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- true'nin akp'ye oy vermesi5
- kedi9
- tc'nin geleceği cumhuriyeti kuran chp ile olacak4
- ağzına alırken iğrenmeyen bayan2
şarkılarıyla sarhoş eder insanı. hepsinde bir hikaye vardır boş değildir sözleri, şarkıdan daha ötedir.
dinlerken sadece şarkı olduğu için dinlemem, kendimi bulduğun için şarkılarının içinde sanki onlar benimle konuşuyormuş, dertleşiyormuşum gibi hissederim her seferinde.
kendimi kötü hissettiğim veya mutsuz olduğum zaman tek yapmak istediğim bu adamı dinlemektir.çocukluğumdan beri aşığım bu adama..
gizemli biri olduğunu düşünürüm hep, anlaması bazen güç bu adamı şarkılarına da bunu yansıtmıştır. ilk dinlendiğinde anlaşılmaz şarkıları bir kaç kere dinleyip, dinlerken yaşamak lazım sözlerini.
bu adam aşık müzik belki de onun tek aşkı. hayatta bu kadar bağımlı olduğu müziği niye bıraktı peki ?
birilerine kızgın olduğunu düşümüyorum söylendiği gibi çünkü böyle şeyleri takıcak adam değil. şarkılarını sadece dinlenmek için değil bişiler anlatmak, anlaşılmak için yapıyor. böyle bir adamın hayalinde büyük kitlelere ulaşmak yoktu o az da olsa bişiler anlatmak istiyordu dinliyenlerine birşeyler bulunmasını istiyordu şarkılarında öylede oldu. bu düşücesi büyük kitlelere ulaştırdı onu..
teoman'ın şimdi tek istediği özlenmek. ama biz onu müziği bıraktım dediği gün özlemeye başladık.
ben inanıyorum ki bu adam asla müziği bırakmaz. bırakamaz birgün tekrar dönücektir müziğine ve onu çok seven hayranlarına..
dinlerken sadece şarkı olduğu için dinlemem, kendimi bulduğun için şarkılarının içinde sanki onlar benimle konuşuyormuş, dertleşiyormuşum gibi hissederim her seferinde.
kendimi kötü hissettiğim veya mutsuz olduğum zaman tek yapmak istediğim bu adamı dinlemektir.çocukluğumdan beri aşığım bu adama..
gizemli biri olduğunu düşünürüm hep, anlaması bazen güç bu adamı şarkılarına da bunu yansıtmıştır. ilk dinlendiğinde anlaşılmaz şarkıları bir kaç kere dinleyip, dinlerken yaşamak lazım sözlerini.
bu adam aşık müzik belki de onun tek aşkı. hayatta bu kadar bağımlı olduğu müziği niye bıraktı peki ?
birilerine kızgın olduğunu düşümüyorum söylendiği gibi çünkü böyle şeyleri takıcak adam değil. şarkılarını sadece dinlenmek için değil bişiler anlatmak, anlaşılmak için yapıyor. böyle bir adamın hayalinde büyük kitlelere ulaşmak yoktu o az da olsa bişiler anlatmak istiyordu dinliyenlerine birşeyler bulunmasını istiyordu şarkılarında öylede oldu. bu düşücesi büyük kitlelere ulaştırdı onu..
teoman'ın şimdi tek istediği özlenmek. ama biz onu müziği bıraktım dediği gün özlemeye başladık.
ben inanıyorum ki bu adam asla müziği bırakmaz. bırakamaz birgün tekrar dönücektir müziğine ve onu çok seven hayranlarına..
çok sevdiğim kaliteli ama bir nesli çürüttüğünü düşündüğüm müzisyen.
yalnızlık misyonunu iyi koruyorsun ve özendiriyorsun bu bi gerçek.
gördüğüm en sıradışı yalnızsın. 1.tercihten yerleşmişsin, ve tüm doğruları götürür gibisin.
yalnızlık misyonunu iyi koruyorsun ve özendiriyorsun bu bi gerçek.
gördüğüm en sıradışı yalnızsın. 1.tercihten yerleşmişsin, ve tüm doğruları götürür gibisin.
müzik sektöründe yokluğu bariz hissedilen sanatçı. çok acil geri dönmesi temenni edilmektedir.
çok özlediğimiz, çok çok özlediğimiz, harbiden özlediğimiz adam.
http://www.gq.com.tr/vide...34/teoman-20-cekim-arkasi
müziği bıraktıktan sonra ilk kez bu kadar yakından.
röportaj için :
http://www.hurriyet.com.t...magazinhatti/20428061.asp
müziği bıraktıktan sonra ilk kez bu kadar yakından.
röportaj için :
http://www.hurriyet.com.t...magazinhatti/20428061.asp
arkasında çok güzel eserleri olan, ve geçtiğimiz yıl itibariyle müziği bırakmış sanatçımızdır.
bence bazı inatları kırmak lazım. mesela doğuda kız çocukları okullar karma olduğu için okula gönderilmiyormuş. o zaman karma okul olmasın orada kardeşim. bunu söylediğin zaman daha ilerici olduğunu düşünen birileri çıkıp olur mu öyle şey diyor. kızla erkek illa yan yana okuyacak diyor. e olmuyor işte ama ne yapacağız? önemli olan kızların okula gitmesiyse al işte çözüm. her şey devrimle çözülmez ki... zaten devrim ne zaman bir işe yaramış? herkes iki dakika efendi olsun.
adam haklı dedim ne yalan söyleyim...
tamamı için,
http://www.radikal.com.tr...05.2009&CategoryID=41
edit: teşekkürler kahve kokusu.
adam haklı dedim ne yalan söyleyim...
tamamı için,
http://www.radikal.com.tr...05.2009&CategoryID=41
edit: teşekkürler kahve kokusu.
(bkz: teoman 2 0)
(bkz: ronnie o sullivan)
şarkılarını yaşamış sanatçı.
artık yaşayacak şarkısı kalmadığından bırakmıştır.
artık yaşayacak şarkısı kalmadığından bırakmıştır.
muhtemelen ajdarın müzik yaptığı bir piyasada daha fazla kalamadığından müziği bırakmış sanatçı.
geçen haftasonu gece sokakta gördüğüm adam.
yanında 3-4 kadın, dalgın dalgın yürüyordu.
yanında 3-4 kadın, dalgın dalgın yürüyordu.
milliyet cadde'ye verdiği röportajında müzik ve müziği bırakması hakkında düşündüklerini, çelişkilerini paylaşmış ve çok yakında yeni fikir ve projelerle adından yine söz ettirecek gibi görünen sanatçı.
ilgili röportaj için;
http://cadde.milliyet.com...rine-hicbir-sey-koyamadim-
ilgili röportaj için;
http://cadde.milliyet.com...rine-hicbir-sey-koyamadim-
bu sonbahar sadece konserler vererek müziğe dönecek sanatçı.
pencere camının buğusuna, hoşça kal...
Gitmesin istenilendir. Hep kalsın. Belki önümüz yaz...
Gitmesin istenilendir. Hep kalsın. Belki önümüz yaz...
ben konserine de gidemeden müziği bırakmış olan ve beni bunun eksikliğini yasmama neden olan kimsedir.
Şarkıcılığı bırakmakla gündemde mi kalmaya çalışıyor yoksa gerçekten bırakacak mı diye düşündüren, alkolik, tehlikeli bulduğum sanatçı.
Muhabir: Neden koruma tuttunuz?
Teoman :Sizi dövmeyeyim diye. Sizi koruyor o.
gazeteci:teoman bey alkol var mı?
teoman:siz de ibnelik var mı?
gazeteci:teoman bey neden böyle yapıyorsunuz?
teoman:siz neden ibnelik yapıyorsunuz?
G:Ben kız arkadaşım olmadığı için rahatlıkla size cevap verebiliyorum.
T:işte ben de oradan yırtmaya çalıştım olmadı. Yani sizin kız arkadaşınız yok öyle mi?
G: Yok.
T: Neden siz top filan olabilir misiniz?
G: Ama biz sadece müzik kalitenizle ilgili soru soruyoruz.
muhabir: teoman bey alkolü bıraktıktan sonra sizi daha iyi, daha sağlıklı görüyoruz.
Teoman: ölücem sağlıktan.
Soru: Sabah uyandığınızda ne yaparsınız?
Teoman: Üstümü giyer eve giderim.
Teoman :Sizi dövmeyeyim diye. Sizi koruyor o.
gazeteci:teoman bey alkol var mı?
teoman:siz de ibnelik var mı?
gazeteci:teoman bey neden böyle yapıyorsunuz?
teoman:siz neden ibnelik yapıyorsunuz?
G:Ben kız arkadaşım olmadığı için rahatlıkla size cevap verebiliyorum.
T:işte ben de oradan yırtmaya çalıştım olmadı. Yani sizin kız arkadaşınız yok öyle mi?
G: Yok.
T: Neden siz top filan olabilir misiniz?
G: Ama biz sadece müzik kalitenizle ilgili soru soruyoruz.
muhabir: teoman bey alkolü bıraktıktan sonra sizi daha iyi, daha sağlıklı görüyoruz.
Teoman: ölücem sağlıktan.
Soru: Sabah uyandığınızda ne yaparsınız?
Teoman: Üstümü giyer eve giderim.
Teoman müziği bırakmasının en büyük sebeplerinden biride, Kendisininde belirtmiş olduğu gibi bazı almış olduğu yanlış kararlar.Son zamanlarda agresif tavıları,kendi ekibiyle olan ( ekip denirse buna ) diyalogları çok sertleşmeye başladığını kendiside yineliyor.
Böyle bir vizyonu olan bir insanın neden bu duruma geldiğine şahsımca biraz irdelemek isterim.
Öncelikle kariyerinin top noktasını En Güzel Hikayem ile yapmıştır.O gün ki ekipte kimler var hemen onada bakalım. Safa Hendem,Mehmet Cem Ünal ikilisi.Yedikule Konserleri dahil olmak üzere ülkenin zilyon yerinde kaliteli konser verdiler. Dikkat çekmek isterim kaliteli diyorum,gürültülü değil.Konserler daha introsuyla sizi bağlıyor.
Ardından Renkli Rüyalar Oteli ile aynı ekip karşımıza çıkıyor.Bu sefer Teoman kendi stüdyosunu kurararak Mehmet Cem Ünal ve Safa Hendem ile birlikte inanılmaz kayıtlar gerçekleştiriyor.Ancak 2007 konserlerinde de görüleceği üzere durgunluk sıkkınlık hat saffaya gelmiş ve anlaşmazlık yüzünden bu ekibi dağıtmıştır.
Volkan Başaran devreye girmiştir. Bassistle ( Burak Kulaksızoğlu ) dahi yollarını ayıran Teoman, Eskişehir'de barlarda sıkça karşılaştığımız Ayşegül'dü sanırım ismi, ekibe dahil etmiştir. Ancak bu da uzun sürmedi ve garip garip değişik insaneleri görmeyi başladık uzun saçlı kıvırcık bir eleman konserlerinde yarı çıplak gitar çalmaya çalışıyor. Elbet tabi etraflarında bir ton dansçı kadın,Teoman'ın ses tonu bile hadi bitsede gitsek havasında. Balans'ın Facebook sayfasında videolara bakınız eski tarihli.Sahnede kaliteyi bırakın,gitar bir yerden alıyor vokal bir yerden akıyor.Bu arada Ayşegül en son dava açtı Teoman'a.Canlı performans albümünde soyadının zikredilmemesi nedeniyle.
Sonuç;
Kendisininde açıkladığı gibi eski Teoman, yeni Teoman'ı dövmeye başlıyor.
Sene 2008 bundan yıllar yıllar önce bu duruma geleceğini bizzat ben söyledim.
Geri dönüş yapacağına, Biraz silkelenmeye ihtiyacı olduğunun kendisininde farkında olduğuna inanıyorum
Bu arada Sefa Hendem Mehmet Cem Ünal ne yapıyor şuan peki diyenler için söylim. Ses Sanayi ekibini kurdu Rumeli Hisarüstü Mevkiinde Jingle işlerine bakıyor kendisi.
Böyle bir vizyonu olan bir insanın neden bu duruma geldiğine şahsımca biraz irdelemek isterim.
Öncelikle kariyerinin top noktasını En Güzel Hikayem ile yapmıştır.O gün ki ekipte kimler var hemen onada bakalım. Safa Hendem,Mehmet Cem Ünal ikilisi.Yedikule Konserleri dahil olmak üzere ülkenin zilyon yerinde kaliteli konser verdiler. Dikkat çekmek isterim kaliteli diyorum,gürültülü değil.Konserler daha introsuyla sizi bağlıyor.
Ardından Renkli Rüyalar Oteli ile aynı ekip karşımıza çıkıyor.Bu sefer Teoman kendi stüdyosunu kurararak Mehmet Cem Ünal ve Safa Hendem ile birlikte inanılmaz kayıtlar gerçekleştiriyor.Ancak 2007 konserlerinde de görüleceği üzere durgunluk sıkkınlık hat saffaya gelmiş ve anlaşmazlık yüzünden bu ekibi dağıtmıştır.
Volkan Başaran devreye girmiştir. Bassistle ( Burak Kulaksızoğlu ) dahi yollarını ayıran Teoman, Eskişehir'de barlarda sıkça karşılaştığımız Ayşegül'dü sanırım ismi, ekibe dahil etmiştir. Ancak bu da uzun sürmedi ve garip garip değişik insaneleri görmeyi başladık uzun saçlı kıvırcık bir eleman konserlerinde yarı çıplak gitar çalmaya çalışıyor. Elbet tabi etraflarında bir ton dansçı kadın,Teoman'ın ses tonu bile hadi bitsede gitsek havasında. Balans'ın Facebook sayfasında videolara bakınız eski tarihli.Sahnede kaliteyi bırakın,gitar bir yerden alıyor vokal bir yerden akıyor.Bu arada Ayşegül en son dava açtı Teoman'a.Canlı performans albümünde soyadının zikredilmemesi nedeniyle.
Sonuç;
Kendisininde açıkladığı gibi eski Teoman, yeni Teoman'ı dövmeye başlıyor.
Sene 2008 bundan yıllar yıllar önce bu duruma geleceğini bizzat ben söyledim.
Geri dönüş yapacağına, Biraz silkelenmeye ihtiyacı olduğunun kendisininde farkında olduğuna inanıyorum
Bu arada Sefa Hendem Mehmet Cem Ünal ne yapıyor şuan peki diyenler için söylim. Ses Sanayi ekibini kurdu Rumeli Hisarüstü Mevkiinde Jingle işlerine bakıyor kendisi.
Sunucu: Teoman, şöhret olmak nasıl bir duygu?
Teoman: Şöhret.. Eskiden bir kadınla birlikte olabilmek için para teklif ederdim. Şimdiyse kadınlar benimle birlikte olabilmek için para teklif ediyolar.
Teoman: Şöhret.. Eskiden bir kadınla birlikte olabilmek için para teklif ederdim. Şimdiyse kadınlar benimle birlikte olabilmek için para teklif ediyolar.
türkiyede hayranı olduğum tek şarkıcı. hani bi denyo çıkar ben sizden biriyim der ya.. yalan! bu adam gerçek gerisi tıraş. o değil de lavuğun tekine ne pis sağ kroşe attıydı bea.
dün akşam dedim ki kendi kendime, kendi kendime..
düşünmeeee
düşünmeee
kim anlamış ki sen anlayasın böyle?
düşünmeeee
düşünmeee
kim anlamış ki sen anlayasın böyle?
Gündemdeki Haberler