bugün

/79
konserinin birinde önde dudaktan öpülmeyi kızları teker teker öpreken arkalardan kalın bir sesle(arkadas teoman hayranı olmasıyla birlikte hemcinsi);
-'' benide öpsene teomaaaaaan '' diye bağıran bir teoman hayranına şahit olmustum.
soyadı yakupoğlu'dur. Böyle olunca, müzik piyasasına, Teoman Yk olarak giriş yapabilirdi diye düşünüyorum. O kadar çılgın değil ama.
Türkiye'nin tartışmasız en iyi söz yazarlarından biri. Herkes kendi duygularından birşeyler bulabilir yazdığı şarkılarda. Burdan tekrar saygılarımı sunuyorum kendisine.
türkiye'nin dave gahan'ı dır. iyiki de öyledir...
(bkz: holden caulfield)
heykeli dikilesi adam. çok da şık olur doğrusu.
"ramazan hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna "pide falan güzel ya" cevabını vererek koparmış şarkıcıdır.
görüntüsünün tersine gayet mütevazi olduğuna kanaat getirdiğim soğuk görünümlü sanatcı.
barış manço kırıntılarıyla * ile piyasada kalmaya çalışan bir sözde türk rock çısı.
gelen eksilere cevaben: ooo yeaaaahhhh....
hayatı ve sorumlulukları aşmış şahıstır.
ağır kapı ve ayna şarkılarını harika yorumlamış insan.
kendi ağzıyla;

teoman..iyidir ya, renkli rüyalar oteli falan..
41. yaşının ilk günü kutlu olası güzel insan.
dün kutlamıştım içimden doğumgününü, ama buraya yazamamıştım.

tuzaklardan uzak bir hayat dileğiyle.
şarkılarının yüzde 80'i çalıntı olan, kendini müzik adamı ilan eden fakat müzikle pek bi alakası olmayan, hatta gitar çalmayı bilmeyen kızların "off çok süper çalıyo." diye övdüğü insan evladı.
(bkz: ıssız adam)
13 aralık'ta balans jolly jokerde konser verecek sanatçıdır.

http://www.biletix.com/event.htm?id=JBLR9
türkiye'deki karizmatik cool ve aynı zamanda sanatcı olabilen nadir kişilerdendir.
guzel yazar ayrıca, sesi de gerçekten hoştur.
41 yaşında olmasına karşın hala cekicidir.
geçen hafta balanstaki konserinde sigaramı elimden alıp tüttürmüş(iyi içiyo eleman), nası oluyo da böyle sözler yazabiliyo dediğim, olmak istediğim adam...evet büyüyünce teoman olucam ben...
yaşamadığını yazmayan adam.
gecenin bir vakti taksimin ara sokaklarında kasmadan yürüyebilen tek sanatçıdır belki de.
bildiği gibi yaşayan adam, severiz.
Bir dönem Işığın Yansıması'nın solistliğini de yapan müzisyen. Bülent Ortaçgil ile çıkarttıkları konser albümü dinlenilesidir.
'her zaman kolay değil sevmeden sevişmek tanımak bir vücudu yavaşça öğrenmek alışmak ve kaybetmek' demiş ulu insan.

sanırım depresyonlarda.

-ben onlara gercekten aşık oluyorum ama onlar bana ünlü olduğum için veriyorlar.
aşkı anlayan yaşadıklarını söyleyen ender sesi olan sanatçı kişilik.
https://www.youtube.com/watch?v=aqBeZ-owg3k

kırk yasına gelip hala nasıl liseli gibi gozukmeyi beceriyor meraklandırıcı.
© copyright 2005 - 2026