bugün
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey12
- kız troller6
- gece 1 de 10 birayla gelen kız kanka7
- ilham aliyevin türkiyeye nankörlük yapması7
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak13
- tekerlek toplayan cocuk14
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak11
- zencilerin birbirine nigger demesi6
- kedi yada köpeği olmayan kadın4
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız7
- gece sokakta baş belaya girer mi6
- burcunun yükselenini bilen erkek8
- uykudan ağlayarak uyanmak4
- kız kankanızı banyoda yıkar mısınız3
- çocuklar niye sünnet edilir7
- yazarların anlık durumları9
- mafya kızı olma isteği6
- mersin de yolsuzluk soruşturmasında döviz ve altın2
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz11
- avokado yiyen insan8
- feminizm2
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- boğaz ağrısı7
- eurovision song contest asia4
- pontiac firebird2
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- kaslı ve yakışıklı mahalle bakkalı5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- feminen erkek davranışları6
- tayt vs mini etek5
- uludağ sözlük görükle ofisi3
- hayatını renklendirmek isteyenlere tavsiyeler6
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar17
- gece gece 600 e yakın online insanın yaptıkları3
- bol sucuklu tereyağlı çift yumurta6
- yazılımcıların flört edememesi2
- yazarlara sözlükten gelen son mesaj6
- gece 00 da dışarı çıkan erkeğin amacı2
- birleşik krallık5
- özel sektör de çalışmak11
- kalabalığı seviyor musunuz5
- sözlükdaşlarım beni seviyor musunuz4
- izmir2
- venüs retrosu4
- görükle'deki benzin istasyonu2
- şüphe duyan bir zekaya sahip olabilmek2
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- 3 ekim 2026 hırvatistan ingiltere maçı7
- şeker hastalığı9
Biraz araştırdım da efsane bir olaya benziyor. Çirkin kocası olanlar çocuk yapmadan önce tek gecelik yakışıklı bir bireyle sevişirse, çocuk çirkin kocanın değil, yakışıklı cıvırın genini taşıyor.
Valla harika, artık çocuğum çirkin olur mu derdine son. Lmao
Valla harika, artık çocuğum çirkin olur mu derdine son. Lmao
ahmet çakar'ın falan konuk olduğu eski bir futbol programı...
inkar etsinler..
bekaret neden önemli sorusunun sayısız cevabı varken telegoni tek başına net cevap özelliği taşır.
bekaret neden önemli sorusunun sayısız cevabı varken telegoni tek başına net cevap özelliği taşır.
çocuğun, annesinin daha önceden birlikte olduğu erkeğe benzeyebileceğini iddia eden bir kavram.
rus profesör doktor pyotor farklı bir çalışma için dna incelerken ortaya çıkardığı bilimsel araştırmaya göre kadının birlikte olduğu erkeklerin genleri kadının rahminde yıllarca kalabiliyor ve kadın farklı bir adamdan çocuk sahibi olduğunda çocuğun daha önce birlikte olduğu erkeklerden benzeme olasılığı olduğunu söylüyor. beyaz bir çiftten zenci bebek doğması ve bu çifte dna testi yapıldığında anne,babanın çocuğun öz ebeveynleri olduğu kanıtlanmış olmasına rağmen çocuğun zenci doğması gibi durumlarla da örneklendirmiştir araştırmasını.
bu araştırma açıklandığında bir hayli ses getirmiş bilim dünyası ikiye bölünmüş kimisi kabul etmezken kimisi doğru olabileceğine inanmaktadır.
bilim insanları bu konu üzerine tartışa dursun, güzel kızlar,tatlı hanımlar siz yine de temkinli olun. asyalı,çekik gözlü yahut zenci bir erkekle beraber olmamanızda fayda var ileride siz ve kocanız beyaz çocuğunuz zenci olabilir. bekaretin öneminin bilimsel kanıtı resmen.
rus profesör doktor pyotor farklı bir çalışma için dna incelerken ortaya çıkardığı bilimsel araştırmaya göre kadının birlikte olduğu erkeklerin genleri kadının rahminde yıllarca kalabiliyor ve kadın farklı bir adamdan çocuk sahibi olduğunda çocuğun daha önce birlikte olduğu erkeklerden benzeme olasılığı olduğunu söylüyor. beyaz bir çiftten zenci bebek doğması ve bu çifte dna testi yapıldığında anne,babanın çocuğun öz ebeveynleri olduğu kanıtlanmış olmasına rağmen çocuğun zenci doğması gibi durumlarla da örneklendirmiştir araştırmasını.
bu araştırma açıklandığında bir hayli ses getirmiş bilim dünyası ikiye bölünmüş kimisi kabul etmezken kimisi doğru olabileceğine inanmaktadır.
bilim insanları bu konu üzerine tartışa dursun, güzel kızlar,tatlı hanımlar siz yine de temkinli olun. asyalı,çekik gözlü yahut zenci bir erkekle beraber olmamanızda fayda var ileride siz ve kocanız beyaz çocuğunuz zenci olabilir. bekaretin öneminin bilimsel kanıtı resmen.
https://www.google.com.tr...belirleyici-olabilir/amp/
Yukarıda vermiş olduğum linkte bir sivrisinek türü ile ilgili telegoni araştırması yapılmış ve deney sonuçlarına gore sivrisinek yavrularının dişi sivrisineğin bir önceki partnerinin DNA sindan izler taşıdığı görülmüş.
Henüz insanlar üzerinde bilimsel bir kanıtı yokmuş. Düşünün, çocuk yapıyorsunuz ama çocuk %100 sizin DNA nizi taşımıyor bu teoriye göre.
Bana biraz ütopya gibi geldi ama hakkında baya makaleler yazılmış.
Yukarıda vermiş olduğum linkte bir sivrisinek türü ile ilgili telegoni araştırması yapılmış ve deney sonuçlarına gore sivrisinek yavrularının dişi sivrisineğin bir önceki partnerinin DNA sindan izler taşıdığı görülmüş.
Henüz insanlar üzerinde bilimsel bir kanıtı yokmuş. Düşünün, çocuk yapıyorsunuz ama çocuk %100 sizin DNA nizi taşımıyor bu teoriye göre.
Bana biraz ütopya gibi geldi ama hakkında baya makaleler yazılmış.
Über saçma bir teori. Yazık bir de hayvanlar üZerinde ispatlamaya çalışmış amca. Sonrada der ki bunlar, insan hayvan değildir. Bak yine bir çelişki.
Karının Üstüne Ceketimizi Atsak Hamile Kalıyor teorisinin geliştirilmiş hali.
eğer gerçekse beni çok sarsacak teoridir. hayretler içinde okudum yahu. bunu da duyduk dedirtti ayrıca.
Gündemdeki Haberler