bugün

Izgara atesinde közlenerek yaninda kola ve yine izgara salatasi (domates, biber, patlican, mantar) Ile yenilmesi tavsiye edilen, ucuz sayilabilecek ciger.
demir eksikliğinde yenmesi gereken yiyecek.
tavuk yüreği ile birlikte güzelce sotelenirse oldukça lezzetli olur. pilav ve ayranla iyi gider. üzüm kompostusu da idare edebilir ayran yerine.
dana ciğerine göre daha hafif kokusu daha az olan ciğerdir.tadıda oldukça lezzetlidir hani olsada yeseydik.
biraz sonra öğrenci evinde yapılması muhtemel ucuz yiyecek.
dana ciğerine göre daha lezzetli olduğunu düşündüğüm yiyecektir. dana ciğeri gibi sert değil, yumuşaktır. pahalı değil, ucuzdur. kısacası candır.
mangal üstünde dana ciğerini aratmayan lezzet. en azından benim için.
insanda yutarken boğulma hissi oluşturan ciğer türü.
dana ciğerinden daha lezizdir.
ev yemeği yapan yerlerde, istediği ciğer tabağında dana eti yerine bulunup kişiye yemeği zehir etme potansiyeline sahip, tavukların kanını temizledikleri organlarıdır.
evrenin en gereksiz yiyeceklerinden.

bırakın olduğu sofrada bulunmayı, piştiği eve girmem. bunun kokusu kadar tiksindiğim başka bir koku yoktur.
sotesini yapılırsa kesinlikle ertesi gün soğuk yenmesi gerekir.
fakir öğrenci yemeği.
Bir arnavut ciğeri değildir.
(bkz: arnavut ciğeri)
bugün akşam itibariyle arnavut ciğeri gibi yaparak deneyeceğim şey.

fakir işi mi zengin işi mi bilmem ama ben bayılırım bu minik lezzet parçalarına.
ciğeri 5 para etmez değersiz adamlara sanatçı vasfı yüklenmesi.
sanatçının tanımını bile bilmeyenlerin yaptığı saçmalıklardan biri.
Tiksindiğim,iğrendiğim ama şirinevlerde gece çıkan abiden bütün ekmek arası götürdüğüm yemek. Amk püf noktası nedir bunun. Evde yağınca iğrenç kokuyo bu meret.
ohh çok lezzetlidir. ekmek arasında iyi gidiyor. açık ve net.
(bkz: Arnavut ciğeri)

Arnavutlardan mı yapılıyor espirisi aklından geçti biliyorum.
taze ise ekmek arasında gerçekten lezzetli olan bir gıdadır.
Bir kilo soğan yarım kilo ciğer ile sülalen doyar.
Dünyanın en iğrenÇ tadı. Nezaman yemek zorunda kalsam nefesimi tutuyorum.
kedilere sık sık yedirdiğim.
kuşbaşı yapıp ekmekle karıştırınca kapışılıyor.

bu yüzden bizim evde kedi ciğeri denir.
Alacaksanız banvit alınız biraz daha az antibiyotik, yağlanmamış kalp ve şartlı tüketim etlerini daha az yersiniz. Bunu yiyen kahvaltı da piliç sosis sucuk da yiyordur lesin benim gibi *
Bayılırım, olsa da yesek keşke.
© copyright 2005 - 2026