bugün
- sizden daha az kazanan meslek grupları10
- 25 mayıs 2025 fenerbahçe beko monaco maçı14
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı15
- ulunun en hamarat 2 kadını17
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek16
- gecenin şiiri14
- kadınınız mini etek giyebilir mi14
- akıl ve ruh sağlığını bozan şeyler14
- shawarma14
- darwinin ateist olmaması10
- kitap okumak16
- anın görüntüsü9
- sözlükte kız var mı12
- datça11
- lazere giden erkek8
- şort mevsiminin açılması9
- yazarların özlediği şeyler11
- gecenin şarkısı8
- zeki insanların yalnızlığı seçmesi11
- yazın ferahlatan içecekler9
- gerdekte korkudan bayılan türbanlı11
- akp ye oy atmanın sonucu9
- almanya da 199 euro'ya satılan alanya tatili12
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi8
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği13
- ıq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste13
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar20
- en son ne yediniz17
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması9
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı16
- sucuklu yumurta8
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı10
- her şeye amk diyen tip14
- yaz geliyor heyoo8
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- sevismek10

entry'ler (1200)
Bizim memlekette ona kız verilmez, ondan adam olmaz diye.
Özledim!
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Cuma,_Mudurnu
Bu dönemde biraz pahalıya gelecek olan eylem.
Bu dönemde biraz pahalıya gelecek olan eylem.
Vicdanı olmayan peygamberlere inanmiyordur yada ateistler vicdansızdır.
(bkz: Ben peygamberim)
Garip bir önerme
(bkz: Ben peygamberim)
Garip bir önerme
Prezervatif kullanılmayan ilişkilerden birkaç ay sonra ortaya çıkan hede.
Tesbih.
Küpe, hızma, piercing.
Hocama sormak istiyorum kadınlarla erkekler aynı havayı soluyor, Aynı dünyada yaşıyoruz. Bence aynı dünyada yaşamak ahlaksızlık, Tüm erkekleri marsa yollayalım.
o kalemin en iyi kalem olduğunu söylüyorsunuz ve müşteriyi de inandırdınız diyelim, bu müşteri daha iyi bir kalem bulduğunda size daha sonra nasıl bir önyargı ile bakacak. daha sonra gene sizinle alışveriş yapacak mı?. bu örnekte sadece 1 defaya mahsus ben elimdeki malı satayım daimi müşterim olmasın en az mal ile en çok kar etme mantığı mevcut.
eğer kurumsal bir firma iseniz o malın eksik yönlerini değil halı hazırda olan detaylarını kulağa daha hoş gelecek şekilde anlatırsınız.
örneğin apple ın çift kamera ve selfie flash ı gibi çok daha öncesinde kullanılan teknolojileri sanki ilk defa kendilerinde varmışcasına anlatmaları.
eğer kurumsal bir firma iseniz o malın eksik yönlerini değil halı hazırda olan detaylarını kulağa daha hoş gelecek şekilde anlatırsınız.
örneğin apple ın çift kamera ve selfie flash ı gibi çok daha öncesinde kullanılan teknolojileri sanki ilk defa kendilerinde varmışcasına anlatmaları.
1-fiyat
2-satış sonrası
3-temin süresi
4-2li diyaloglar.
2-satış sonrası
3-temin süresi
4-2li diyaloglar.
olayın tamamen yanlış anlatılması yada anlaşılması durumu mevcut
https://wwiiafterwwii.wor...w-190-in-turkish-service/
uçakların geldiği ve vaktınde amerika ile ingiltere nin kendi uçaklarını satmak için yapılan anlaşmalar sonucu alman uçaklarının imha edilmesi gerekiyordu. eğer iddia doğru ise uçaklar gerçekten uçabilir. vaktine bir alman havacılık külübü de tsk dan izin istemiş biz çıkartalım uçakları sadece bir (1) tanesini bize verin yeter demişler ancak tsk izin vermemiş.
ha inönü bu uçakları demirelin yavuz gemisine yaptığı gibi jilet te yaptırmış olabilir, gömdüyse de iyi gömmüş hala çıkaramamışlar.
https://wwiiafterwwii.wor...w-190-in-turkish-service/
uçakların geldiği ve vaktınde amerika ile ingiltere nin kendi uçaklarını satmak için yapılan anlaşmalar sonucu alman uçaklarının imha edilmesi gerekiyordu. eğer iddia doğru ise uçaklar gerçekten uçabilir. vaktine bir alman havacılık külübü de tsk dan izin istemiş biz çıkartalım uçakları sadece bir (1) tanesini bize verin yeter demişler ancak tsk izin vermemiş.
ha inönü bu uçakları demirelin yavuz gemisine yaptığı gibi jilet te yaptırmış olabilir, gömdüyse de iyi gömmüş hala çıkaramamışlar.
Normalllesme yolunda ufak bir adımdır.
“Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler.” Friedrich Schiller
http://www.riks.nl/contact
Bu linkten girebilirsiniz adres de var.
Ama sanmıyorum sizi içeri alacaklarını.
Bu linkten girebilirsiniz adres de var.
Ama sanmıyorum sizi içeri alacaklarını.
Kapitalizm de insanoğlu hırsla çalışır çalar çırpar en üst mertebeye çıkmaya çalışır. Ekonomik siyasi yada en basitinden bir grup olusturulacak ise o grubun lideri olmak istenir. Bana göre kapitalizm teknolojik sosyolojik yönden ilerlemenin anahtarıdır. Ancak bunun sonuçları da her zaman alt tabakadan başlayarak bir sömürü sistemi oluşturulması ve üst tabakanin dünyayı yonetmesidir.
Sosyalizm ise eşitliktir. Herkez herkez devlet adına çalışır devlet herkeze payını verir, açlık yoksulluk, toplumsal bölünme Vs. Olmaz, ancak bir toplumun en önemli unsurları olan ilerleme, gelişme ve yeni teknoloji olmaz. Yani şu an nasıl yasaniyorsa bin yıl sonra da bu şekilde yaşanır.
Bu açıdan bakıldığında ikisinde de iyi yanlar bulunur Ancak kötü yanlarida vardır.
Kapitalizmde eze eze büyürsünüz,
Sosyalizmde yer içer çalışırsınız.
Sosyalizm ise eşitliktir. Herkez herkez devlet adına çalışır devlet herkeze payını verir, açlık yoksulluk, toplumsal bölünme Vs. Olmaz, ancak bir toplumun en önemli unsurları olan ilerleme, gelişme ve yeni teknoloji olmaz. Yani şu an nasıl yasaniyorsa bin yıl sonra da bu şekilde yaşanır.
Bu açıdan bakıldığında ikisinde de iyi yanlar bulunur Ancak kötü yanlarida vardır.
Kapitalizmde eze eze büyürsünüz,
Sosyalizmde yer içer çalışırsınız.
konuşamıyoruz.
17 yaşında devirince normal 27 de devirince auvv.
Aynı superonline 100 gb akk 8 mb (taşınma nedeni ile ttnet altyapısı) 60 tl veriyorum.
Hd lerde sıkıntı çıkmıyor, download hızıda 1 mb civarı.
Hd lerde sıkıntı çıkmıyor, download hızıda 1 mb civarı.
Herşey bentderesindeki genelevlerin yıkılması ile başladı. Işi olan orda işini görüyor kapısında polis bekliyordu. Şimdi Kızılay da, maltepe de millet dolandiricilarin kucağında. Rahmetli Süleyman Demirel 70 lerde başbakan iken söylemişti kerhaneleri kapatalım da millet bizi mi siksin diye.
Hayaldi gerçek oldu.
Hayaldi gerçek oldu.