bugün
- sözlüğün en eli güzel kızı12
- imamoğlu'nun x hesabının erişime engellenmesi29
- anın görüntüsü8
- halkın döviz alması yasaklansın8
- tecrübeli yetkili geldi tecrübeli yetkili geldi9
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları15
- dedikodu yapan erkek15
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası90
- göğsü yeni tomurcuklanmış kızları ben ne yapacağım9
- 7 mayıs 2025 aym başıboş sokak köpekleri kararı25
- düşün ki o bunu okuyor12
- 7 mayıs 2025 büyük beyazıt mitingi27
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri12
- fotokopici bi erkek11
- neden para basıp dış borcumuzu ödemiyoruz9
- en kötü şarkılar11
- chp otobüsünde çocuk taciz eden chp li yönetici8
- 15 temmuz da hz muhammed istanbul daydı20
- kemalist çocuğu9
- ehliyetsiz otobüs kullanan chp milletvekili9
- kendini tek cümlede anlatmak8
- ekrem imamoğluna atılacak yeni iftira15
- 5 milyonluk israili yenemeyen araplar16
- 6 mayıs 2025 inter barcelona maçı17
- ramadan fahriden11
- pakistan hindistan savaşı13
- 7 mayıs 2025 ali koç trtspor canlı yayını12
- israil devletinin yaptığı büyük şerefsizlik8
- batının türkiye hayranlığı14
- yetkili geldi yetkili geldi8
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar10
- psikiyatri servisinde tanışılan kız15
- sırrı süreyya önder8
- chplilerin zihninin yıkanmış olması13
- akp denince akla gelen şeyler8
- savaş kapıdayken ülkeyi kızıştıran özel9
- latife makbule veya zübeyde isminin azlığı10
- chplilerin din düşmanlığı14
- bir ak partili 100 chpliye bedeldir10
- ekrem imamoğlu'nun hain olması15
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer20
- yeni akit'in yılın haber sitesi seçilmesi10
- türkler ve araplar aynı ırktandır8
- sadece reis de liderlik vasfı olmaması8
- dördüncü murad8
- true nun çaylak olması8
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler23
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması12
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil45
- aşık olmanın avantajları13

entry'ler (1200)
Bizim memlekette ona kız verilmez, ondan adam olmaz diye.
Özledim!
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Cuma,_Mudurnu
Bu dönemde biraz pahalıya gelecek olan eylem.
Bu dönemde biraz pahalıya gelecek olan eylem.
Vicdanı olmayan peygamberlere inanmiyordur yada ateistler vicdansızdır.
(bkz: Ben peygamberim)
Garip bir önerme
(bkz: Ben peygamberim)
Garip bir önerme
Prezervatif kullanılmayan ilişkilerden birkaç ay sonra ortaya çıkan hede.
Tesbih.
Küpe, hızma, piercing.
Hocama sormak istiyorum kadınlarla erkekler aynı havayı soluyor, Aynı dünyada yaşıyoruz. Bence aynı dünyada yaşamak ahlaksızlık, Tüm erkekleri marsa yollayalım.
o kalemin en iyi kalem olduğunu söylüyorsunuz ve müşteriyi de inandırdınız diyelim, bu müşteri daha iyi bir kalem bulduğunda size daha sonra nasıl bir önyargı ile bakacak. daha sonra gene sizinle alışveriş yapacak mı?. bu örnekte sadece 1 defaya mahsus ben elimdeki malı satayım daimi müşterim olmasın en az mal ile en çok kar etme mantığı mevcut.
eğer kurumsal bir firma iseniz o malın eksik yönlerini değil halı hazırda olan detaylarını kulağa daha hoş gelecek şekilde anlatırsınız.
örneğin apple ın çift kamera ve selfie flash ı gibi çok daha öncesinde kullanılan teknolojileri sanki ilk defa kendilerinde varmışcasına anlatmaları.
eğer kurumsal bir firma iseniz o malın eksik yönlerini değil halı hazırda olan detaylarını kulağa daha hoş gelecek şekilde anlatırsınız.
örneğin apple ın çift kamera ve selfie flash ı gibi çok daha öncesinde kullanılan teknolojileri sanki ilk defa kendilerinde varmışcasına anlatmaları.
1-fiyat
2-satış sonrası
3-temin süresi
4-2li diyaloglar.
2-satış sonrası
3-temin süresi
4-2li diyaloglar.
olayın tamamen yanlış anlatılması yada anlaşılması durumu mevcut
https://wwiiafterwwii.wor...w-190-in-turkish-service/
uçakların geldiği ve vaktınde amerika ile ingiltere nin kendi uçaklarını satmak için yapılan anlaşmalar sonucu alman uçaklarının imha edilmesi gerekiyordu. eğer iddia doğru ise uçaklar gerçekten uçabilir. vaktine bir alman havacılık külübü de tsk dan izin istemiş biz çıkartalım uçakları sadece bir (1) tanesini bize verin yeter demişler ancak tsk izin vermemiş.
ha inönü bu uçakları demirelin yavuz gemisine yaptığı gibi jilet te yaptırmış olabilir, gömdüyse de iyi gömmüş hala çıkaramamışlar.
https://wwiiafterwwii.wor...w-190-in-turkish-service/
uçakların geldiği ve vaktınde amerika ile ingiltere nin kendi uçaklarını satmak için yapılan anlaşmalar sonucu alman uçaklarının imha edilmesi gerekiyordu. eğer iddia doğru ise uçaklar gerçekten uçabilir. vaktine bir alman havacılık külübü de tsk dan izin istemiş biz çıkartalım uçakları sadece bir (1) tanesini bize verin yeter demişler ancak tsk izin vermemiş.
ha inönü bu uçakları demirelin yavuz gemisine yaptığı gibi jilet te yaptırmış olabilir, gömdüyse de iyi gömmüş hala çıkaramamışlar.
Normalllesme yolunda ufak bir adımdır.
“Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler.” Friedrich Schiller
http://www.riks.nl/contact
Bu linkten girebilirsiniz adres de var.
Ama sanmıyorum sizi içeri alacaklarını.
Bu linkten girebilirsiniz adres de var.
Ama sanmıyorum sizi içeri alacaklarını.
Kapitalizm de insanoğlu hırsla çalışır çalar çırpar en üst mertebeye çıkmaya çalışır. Ekonomik siyasi yada en basitinden bir grup olusturulacak ise o grubun lideri olmak istenir. Bana göre kapitalizm teknolojik sosyolojik yönden ilerlemenin anahtarıdır. Ancak bunun sonuçları da her zaman alt tabakadan başlayarak bir sömürü sistemi oluşturulması ve üst tabakanin dünyayı yonetmesidir.
Sosyalizm ise eşitliktir. Herkez herkez devlet adına çalışır devlet herkeze payını verir, açlık yoksulluk, toplumsal bölünme Vs. Olmaz, ancak bir toplumun en önemli unsurları olan ilerleme, gelişme ve yeni teknoloji olmaz. Yani şu an nasıl yasaniyorsa bin yıl sonra da bu şekilde yaşanır.
Bu açıdan bakıldığında ikisinde de iyi yanlar bulunur Ancak kötü yanlarida vardır.
Kapitalizmde eze eze büyürsünüz,
Sosyalizmde yer içer çalışırsınız.
Sosyalizm ise eşitliktir. Herkez herkez devlet adına çalışır devlet herkeze payını verir, açlık yoksulluk, toplumsal bölünme Vs. Olmaz, ancak bir toplumun en önemli unsurları olan ilerleme, gelişme ve yeni teknoloji olmaz. Yani şu an nasıl yasaniyorsa bin yıl sonra da bu şekilde yaşanır.
Bu açıdan bakıldığında ikisinde de iyi yanlar bulunur Ancak kötü yanlarida vardır.
Kapitalizmde eze eze büyürsünüz,
Sosyalizmde yer içer çalışırsınız.
konuşamıyoruz.
17 yaşında devirince normal 27 de devirince auvv.
Aynı superonline 100 gb akk 8 mb (taşınma nedeni ile ttnet altyapısı) 60 tl veriyorum.
Hd lerde sıkıntı çıkmıyor, download hızıda 1 mb civarı.
Hd lerde sıkıntı çıkmıyor, download hızıda 1 mb civarı.
Herşey bentderesindeki genelevlerin yıkılması ile başladı. Işi olan orda işini görüyor kapısında polis bekliyordu. Şimdi Kızılay da, maltepe de millet dolandiricilarin kucağında. Rahmetli Süleyman Demirel 70 lerde başbakan iken söylemişti kerhaneleri kapatalım da millet bizi mi siksin diye.
Hayaldi gerçek oldu.
Hayaldi gerçek oldu.