bugün
- laik teyzelerin fenotipi34
- akp oyları yüzde 10'un üzerinde10
- kendi aralarında anket yapıp iktidar olma heyecanı3
- beton kemalist olmak5
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım18
- ilk tek tanrılı kutsal kitap4
- bir insanı hayatının merkezine koymak5
- gurbetçi yazarlar2
- mansur yavaş9
- türkiyede genç siyasetçi olmaması6
- yeni parti8
- nuh ve tufan hikayesinin tora daki kıssası6
- iyi parti zafer partisi ittifakı6
- tayyip erdoğan'a oy vermeye karar vermek8
- sevmeden okunan kitaplar2
- anahtar partisi büyük birlik partisi ittifakı7
- kadın poposunun müthiş hipnoz etkisi2
- nervio varıdı nerede o13
- sarapci koala8
- windows 84
- mister bomba bomba erecto2
- geekyapar3
- ibrahim peygamberin tora daki kıssası4
- gömlek değiştirir gibi ideoloji değiştiren tip5
- ak partililerin apo sevdası6
- zengin bir erkekle evlenmek isteyen kadınlar4
- ellerim bos gonlum hos12
- hukuk okuyan tiplerin biraz ezik olması9
- evler neden 200 bin tl den 6 milyona çıktı2
- sözlüğün en güzel kız yazarı8
- giriş yapınca sözlüğün kalitesini yükselten yuzır2
- hande erçel'in giydiği beyaz elbise5
- radikalkemalist3
- islam barış dinidir11
- yazarların favori oyun karakteri15
- duş almak3
- vaat edilen topraklar2
- defne isimli kadınlar2
- 1948 arap israil savaşı12
- bir seri katilin tarzını taklit eden katil6
- gürcistan5
- vücut ölçüleri ile nick almak2
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi5
- tavuk şiş4
- mason greenwood5
- kadınların şiirden anlamaması5
- osuruktan şiirler89
- hayatın kuralları6
- pozcu3
- başı açık kızların daha azgın olması2
birçok kişi için sadece deniz kum güneş demektir.
en çok milletvekillerine yakışır.
En çok başkanıma yakışıyor.
görsel
görsel
Arkadaşlar geçen sene gitmiş oldoğum yeni foça butik otel vardı çok güzel bir yer kesinlikle tavsiye ederim fiyat olarakta makuldu buradan bakabilirsiniz.
Tatilimizi bu yıl otel değil de özel mustakil bir havuzlu villada yapma kararı aldık. Her konuda destek ve önerilerinden dolayı teşekkürler. Sizlere firmanın bilgilerini bırakıyorum.
kaunak: https://www.tatilimizvillada.com/
kaunak: https://www.tatilimizvillada.com/
yıllardır parasal durumlardan dolayı ertelediğim durum. bu sene artık yeter dedim ve gittim bankkartıma taksit yaptırdım çektirdim tatili. mis gibi gittim bir hafta tatil yaptım. nakit biriktiremezdim belki o parayı ama bankkarttan çektirip taksit yaptırınca iyi oldu. mutlu muyum mutluyum efenim.
Şu sıralar hepimizin ihtiyacı olan şey. Ama tatil beldelerinde her şey o kadar pahalı ki dolar kuruna rağmen yurtdışında tatil bile daha ekonomik olabilir.
ülkemizde sadece zengin kesime reva görülen ameliye. halbuki en temel ameliyelerden.
GELiYOR GELMEKTE OLAN.
şu an aşırı derecede ihtiyaç duyduğum şeydir.
insan bazen her şeyden ve herkesten uzaklaşmak ister, bunun en güzel yolu da tatildir.
insan bazen her şeyden ve herkesten uzaklaşmak ister, bunun en güzel yolu da tatildir.
Geçtiğimiz yaz hayatımdaki en güzel tatillerden birini yaptığım için yazı bekleme sebebi.
Maldivlerdeydim... göruyorsunuz denizin güzelliğini eheh. Neresi olduğunu söylemem zira kalabalık olmayan, bakir kalmış ender yerlerden.
(img:#2099031)
Maldivlerdeydim... göruyorsunuz denizin güzelliğini eheh. Neresi olduğunu söylemem zira kalabalık olmayan, bakir kalmış ender yerlerden.
(img:#2099031)
Yüzümden çıkan alev topu nedeniyle zehir olandır.
görsel
Bu da hikayesi olsun.
Bu da hikayesi olsun.
yaklaşık 21 aydır yüzünü görmediğim, tahminen en az bir 10 ay daha kavuşmanın hayal olarak kalacağı olgu.
öğretmenlerin kitabını yazdığı aktivitedir.
bu sene ilk defa kamp yapmak suretiyle gerçekleştireceğim eylem. salgın olmasa yine kamp olayını ertelerdim diye düşünüyorum, güzel bir vesile oldu insanın biraz konfor alanından çıkması iyidir bazen.
şu yazı ilham oldu bu arada, biz karaburun'da yapıcaz gibi duruyor. https://www.facebook.com/...mment_id=3315077898552269
şu yazı ilham oldu bu arada, biz karaburun'da yapıcaz gibi duruyor. https://www.facebook.com/...mment_id=3315077898552269
2016 senesinden beri hasret kalınan şey.
Ya paranız olur iş güç durumları izin vermez, ya iş güçten boşluk bulursunuz maddi sıkıntı çekersiniz, ya ikisi birden yolunda olur bu sefer sosyal durumlar yüzünden tatil yalan olur.
başladı mı böyle bir kaç sene gider.
Neyse ki bu sene bunu kırdık gibi görünüyor. 3 gün sonra manitayı alıp bodruma kaçıyorum.
Kurtuldum ulan tatilsizlikten.
Ya paranız olur iş güç durumları izin vermez, ya iş güçten boşluk bulursunuz maddi sıkıntı çekersiniz, ya ikisi birden yolunda olur bu sefer sosyal durumlar yüzünden tatil yalan olur.
başladı mı böyle bir kaç sene gider.
Neyse ki bu sene bunu kırdık gibi görünüyor. 3 gün sonra manitayı alıp bodruma kaçıyorum.
Kurtuldum ulan tatilsizlikten.
Patronun bizi deli divane çalıştırdığını fark edip telafi işin 10 gün hediye etmesidir. 10 gün tatilin olmasına rağmen memlekete gidermemek de ayrı üzmüştür
bayılırım, son 5 senedir aynı ülkeye (ispanya) son dört senedir aynı adaya (mallorca) son üç senedir de aynı otele gidiyoruz (sant jordi, playa de palma) bu senede aynı yere aynı otele gidiceğiz (hayırlısıyla).
devamlı kapalı havanın olduğu ülkede yaşayınca insanın aradığı güneş ve sadece güneş oluyor.
devamlı kapalı havanın olduğu ülkede yaşayınca insanın aradığı güneş ve sadece güneş oluyor.
o ne ya? *
Hiç bitmeyen.
görsel
görsel
bavulu öyle bir doldururum ki sanki evden taşınıyorum. ama tatil yerinde favori iki şort iki bluz bi elbise dışında hiç birini giymem. giymeyeceğimizi bilsek de 10 kilo kıyafet doldurup götürüyoruz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar