bugün
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek10
- chp'nin hali ne olacak33
- m r e r e c t o18
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak7
- el sıkıştığında ne hissediyorsun7
- esat oktay yıldıran3
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini3
- bitik sözlük4
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- kimseye borç vermeyen insan2
- molayı mola olmanın ötesine taşımak3
- stanley termos almanın mantıklı açıklaması3
- özgür özel den kılıçdaroğlu'na ihraç uyarısı3
- togg t10f2
- kayyum kemal8
- gocu35
- en sevdiğiniz müzik türü5
- sedat pekmez24
- diamond bosphoruss denen yazar22
- insan olmaya çeyrek kala5
- en gey özelliğiniz17
- biliyorum ama soylemem2
- hoşlanılan kadının ellerim üşüyor demesi2
- muharrem ince2
- bir gün onsuz kaç saattir sorunsalı4
- tai lung11
- her evde en az iki araba olması4
- 9 haziran 2026 kk'nın ayaklanma çağrısı ithamı7
- pembe sıçmıklar2
- ırmak koparan2
- ce eeee adlı korkunç oyun2
- bilimde ilerlemiş kafada pek yakışıksız ağız2
- favori manifest kızınız4
- zall buraya bak aslanım7
- kalın bacaklı kadın çekiciliği5
- clydeless bonnie2
- doğu görevinde kürtlerin türklere yaptığı mobbing6
- kuzen evliliği5
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz15
- yaz geldi askılı giyen hatunlar çoğaldı5
- kürtçülük yapan komünist5
- vurdurmayan sözlük yazarları4
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- dirilse konserine gidilecek sanatçı4
- latte içen erkeğin vurdurduğu gerçeği5
- ay pardon diyen erkek3
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle65
Türk malinin kalitesini ortaya koyan platform.
2 ay once kendime ve anneme ucuz paketini satin aldim trt’nin kanallarini seyretmek icin. Yurt disinda yasiyoruz ve televizyonu internet uzerinden seyretmek zorundayiz. Kanallarin cogunu dakikalarca dusundukten sonra anca yukleyebiliyor. Kimisini seyretmek henuz mumkun olmadi bile (premium kanallardan bahsetmiyorum), ne kadar beklersen bekle acilmiyor. Sonra bazen bir kanali actiginda ekranin alt kisminda cikan sekme (uzerinde “channels”, “live” gibi yazilar bulunan) kaybolmuyor. Yukari bas oraya bas buraya bas yok, geri git tusuna basinca zaten kanaldan cikip ana sayfaya gidiyor.
Acaba yurt disinda oldugumuz icin mi kanallari yukleyemiyor diye dusunmustum, ama internette okudugum kadariyla türkiye’de de sorun yasaniyor. Premium versiyonunu kullananlar da dahil.
Ondan sonra “yerli mali yurdun mali bunu herkes kullanmali”. Oldu. Simdilik trt haber hatrina duruyor, ama iptal etmeme ramak kaldi.
2 ay once kendime ve anneme ucuz paketini satin aldim trt’nin kanallarini seyretmek icin. Yurt disinda yasiyoruz ve televizyonu internet uzerinden seyretmek zorundayiz. Kanallarin cogunu dakikalarca dusundukten sonra anca yukleyebiliyor. Kimisini seyretmek henuz mumkun olmadi bile (premium kanallardan bahsetmiyorum), ne kadar beklersen bekle acilmiyor. Sonra bazen bir kanali actiginda ekranin alt kisminda cikan sekme (uzerinde “channels”, “live” gibi yazilar bulunan) kaybolmuyor. Yukari bas oraya bas buraya bas yok, geri git tusuna basinca zaten kanaldan cikip ana sayfaya gidiyor.
Acaba yurt disinda oldugumuz icin mi kanallari yukleyemiyor diye dusunmustum, ama internette okudugum kadariyla türkiye’de de sorun yasaniyor. Premium versiyonunu kullananlar da dahil.
Ondan sonra “yerli mali yurdun mali bunu herkes kullanmali”. Oldu. Simdilik trt haber hatrina duruyor, ama iptal etmeme ramak kaldi.
vergilerimizle olan devlet kanalı tekrar para ile vatandaşa içerik sattığı saçmalık. almayın aldırmayın.
ulan netflix 200’ü geçmiş, disney desen 150, prime bile zamlandı.
tabii 99 lirayla en ucuz platform olmuş, üstüne avrupa maçlarını da veriyor.
hem yerli içerik hem spor var, daha neyin isyanı bu anlamadım.
tabii 99 lirayla en ucuz platform olmuş, üstüne avrupa maçlarını da veriyor.
hem yerli içerik hem spor var, daha neyin isyanı bu anlamadım.
Bence puhu TV gibi ücretsiz olmalı.
Zaten TRT'ye vergi ödüyoruz.
Bu kadar açgözlü olmalarının bir anlamı yok.
Birde sadece yerli diziler ile yetinmeyip, zamanında TRT 1'de yayınlanan yabancı dizileri ve TRT Çocuk da yayınlanan yabancı çizgi filmleri de yayınlasalar güzel olur.
Diğer dijital platformlarda ki Türk dizilerinden daha izlenebilir dizileri var.
Birde çok fazla dini propaganda yapmasalar daha iyi olur.
Ne de olsa Devlet laik bir ülke.
Tabi bunlar Erdoğan gittikten sonra olur.
Zaten TRT'ye vergi ödüyoruz.
Bu kadar açgözlü olmalarının bir anlamı yok.
Birde sadece yerli diziler ile yetinmeyip, zamanında TRT 1'de yayınlanan yabancı dizileri ve TRT Çocuk da yayınlanan yabancı çizgi filmleri de yayınlasalar güzel olur.
Diğer dijital platformlarda ki Türk dizilerinden daha izlenebilir dizileri var.
Birde çok fazla dini propaganda yapmasalar daha iyi olur.
Ne de olsa Devlet laik bir ülke.
Tabi bunlar Erdoğan gittikten sonra olur.
“neden ücretsiz değil?” eleştirisi biraz alışkanlık meselesi gibi geliyor bana.
tabii halen ücretsiz izlenebilen ciddi bir arşive ve canlı kanallara sahip, ücretli kısım ise daha çok orijinal işler ve reklamsız deneyim için konumlanmış.
tamamen bedava olması bekleniyor ama işin prodüksiyon, telif ve sürdürülebilirlik tarafı pek hesaba katılmıyor.
tabii halen ücretsiz izlenebilen ciddi bir arşive ve canlı kanallara sahip, ücretli kısım ise daha çok orijinal işler ve reklamsız deneyim için konumlanmış.
tamamen bedava olması bekleniyor ama işin prodüksiyon, telif ve sürdürülebilirlik tarafı pek hesaba katılmıyor.
dublajsiz film, belgesel yayınlayan saçma türk devleti platformu. tabii orijinal belgesel yapımları bile Türkçe değil. şaka gibi. atv bile yapmaz.
Ben üye olursam buraya sadece gassal için üye olurum herhalde, cringe mringe ama ahmet kural'ın mizahını seviyorum.
güncel Önemli Başlıklar