bugün
- kiraz cicegi kolonyasi35
- kadın yazarların kavga etmesi10
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı7
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- kavga eden iki kadına o an aşık olmak5
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler14
- abridgeeeee6
- tek şarkı ile müzik zevkini anlat9
- travesti siniri6
- sözlük kızlarıyla aşk yaşamak5
- bir sözlük kızının usulca odasına girmek4
- izlenilen ilk yabancı dizi3
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- arkadaşlar lütfen artık seviyeli olalım5
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan9
- bir sözlük kızının tatlısını hunharca yemek4
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- corona bira içen erkek6
- en son yapılan keyfi harcama4
- velvet37
- pahalılık nedeniyle artık yiyemediğimiz gıdalar2
- donald trump6
- kuran da namazın olmaması21
- arkadaşlar kavga etmeyin6
- arkadaşlar lütfen kavga etmeyin3
- entry silen ezik3
- koca istiyom gel beni al5
- gandalf yüzüğü neden frodoya emanet etti sorunsalı4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- ctrlx10
- bir binanın yirminci katı2
- iyi de neden bu öfke2
- domalan kız7
- karşı cinste çekici gelen şeyler4
- sözlüğün en popi erkeği5
- kavga eden iki yazarı özelden gazlamak2
- kavga eden yazarlara artı oy vermek2
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek12
- sözlük yazarlarını en etkileyen mesajlar6
- kendi kendini bıçaklayan adam7
- uzak dur benden sözlük4
- sözlük yazarları adam gibi durun3
- hoşlanılan kızın sizi ayaklarıyla tokatlaması7
- seni öldürmeyen şey seni güçlendirir8
- her şeye zam gelirken maaşın sabit kalması hissi4
- iş arkadaşlığı9
- 31 yaşında bakire olan kız9
- japon kızı3
- dişi yakarış2
- peter magyar3
sürekli keşke devam etseydi diye düşündüren televizyon seyretmek için yegane sebeplerden.artık böyle dizilerin yerine aliye falan gibi temcit pilavı tadında sürekli aynı senaryoyu tekrar eden boktan diziler yapıyorlar...
(bkz: büyük yalan)
(bkz: büyük yalan)
izlediğim en iyi yerli diziydi.müziklerini bile hala dinler diziden kareler hatırlarım.herşeyiyle orjinaldi.müzik,oyuncular,mekan.bu diziyle çengelköy aşığı olmuştum.hala aynıyım gerçi.
çocukluğuma damgasını vurmuş dizidir.
su anda kanal 1 de gördügüm dizi.sevindirmistir, eski anilari hatirlatmistir..takip etmek isteyenler sanirim gece yarisi 12 yi bekleyecekler..
su sıralar kanal1 de sabaha karşı yeniden yayınlanmaya başlanmış çocuklugumuzun dizisi. (bkz: baba bir masal anlat bana)
super baba sitesinin adresi:
http://victonline.net/superbaba/ana.htm
http://victonline.net/superbaba/ana.htm
birkaç bölümü şevket altuğ'un asıl memleketi olan sürmenede çekilmiş dizi.
yayınlandığı donemlerde dizinin yayınlandığı cuma gunu geride kaldı diye cumartesi sabahları içimde bir yanmayla uyandığım, dizi bittiğinde giren soundtrack'te kemanın dört defa vurup beşinci vuruşu uzattığı anda ağlayacağımı hissettiğim, gelmiş geçmiş en güzel dizi olduğunu düşündüğüm ve hala kanal 1'de izlediğim inanılmaz samimi yapım.
(bkz: süperman)
Şarkısı vardı çok güzel.Bana bir masal anlat baba ... diye başlar ve giderdi.
güzel diziydi.fiko dizinin bir bölümünde elif'e ''sen ipek'e benziyorsun.''demişti.elif de tuhaf tuhaf bakmıştı.ama anlamıştı.
türk patentli izlenesi dizi.
halen kanal 1 de devam etmekte gece yarısından sonra zevkle izlenmektedir. reklamlarında atv de devam eden ggurbetciler tavsiye edilir.
halen kanal 1 de devam etmekte gece yarısından sonra zevkle izlenmektedir. reklamlarında atv de devam eden ggurbetciler tavsiye edilir.
bi sabah bizim eski okulda müzik yayını yapıyolardı işte abidik bşiler çalıyodu fln birden bu dizinin müziği çalmaya başladı, benim de o sıralar babam rahatsızlanmıştı biraz, yetiştirmeye çalıştığım ödevi bi kenara atıp tuvalette hıçkıra hıçkıra ağladığımı hatırlıyorum..
yani demeye çalıştığım, çocuk saflığını, eskilere ait güzel şeyleri hatırlatan güzel bi anıdır bu dizi çoğu kişi için..
yani demeye çalıştığım, çocuk saflığını, eskilere ait güzel şeyleri hatırlatan güzel bi anıdır bu dizi çoğu kişi için..
her küçük çocuğun izlediğinde ipeğe aşık olduğu ipeği her gördüğünde onunla ilgili hülyalara daldığı ipek kanser olunca yaşamdan soğudu dizi.
bu kdr guzel soundtrack ti olan bi dizi gormedım ben.yeni turku nun kalıtesını dırek gosterıyor.
mutluluk timsali kuzguncuk dizilerden birisi. suyundan mi, havasindan mi. anlamadim gitti.
kanal 1 de yayınlandıgında butun ailemi biraraya toplamayı basaran dizi.
bana bir masal anlat baba
içinde bütün oyunlarim
kurtla kuzu olsun sekerle bal
baba bir masal anlat bana
içinde denizle baliklar
yagmurla kar olsun günesle ay
anlatirken tut elimi
uykuya dalip gitsem bile
birakip gitme sakin beni
anlatirken tut elimi
uykuya dalip gitsem bile
birakip gitme sakin beni
içinde tüm sevdiklerim
içinde istanbul olsun
. . .
içinde bütün oyunlarim
kurtla kuzu olsun sekerle bal
baba bir masal anlat bana
içinde denizle baliklar
yagmurla kar olsun günesle ay
anlatirken tut elimi
uykuya dalip gitsem bile
birakip gitme sakin beni
anlatirken tut elimi
uykuya dalip gitsem bile
birakip gitme sakin beni
içinde tüm sevdiklerim
içinde istanbul olsun
. . .
eskiden severek izlediğim şimdi yayınlansa izleyemeyeceğim dizidir.
hergün okula giderken (bkz: marmara universitesi anadolu hisarı kampüsü), çekildiği yerin önünden geçtiğim ve beni alııııııııııııııııııp uzak diyarlara götüren en'lerden bir dizi.
bir senaryonun cokca uzatılmasına ragmen hala nasıl bu kadar ıyı olabıldıgı hakkında dusunmeme neden olan hayranı oldugum...dızı
superman'in evlenip çoluk çocuğa karıştıktan sonra alacağı ünvan
've o gitti..gittiği gün onu sevdiğimi anladım.duydum ki evleniyormuş.içim acıyla dolu.Allah'ım bana sabır ver..yapıcak bişey yok..yapıcak hiçbişey yok..'
okuduğu eski,tavan arasından çıkardığı günlükteki cümleler denizin..halen dün gibi aklımdadır.ne kadar da anlatıyordu denizi fikonun şuleyle tekrar evlenceği gün.hele bunları okurken fonda çalan müzik..
okuduğu eski,tavan arasından çıkardığı günlükteki cümleler denizin..halen dün gibi aklımdadır.ne kadar da anlatıyordu denizi fikonun şuleyle tekrar evlenceği gün.hele bunları okurken fonda çalan müzik..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar