bugün

sadece uyurken susan bir üçüncü nesil yazar. * kafasını saçma sapan bilgilerle donatmış şahsiyet.
anahtar kelimelerden hemşerim olduğunu anladığım hoşgelmiş yazar.
fotoğraf çeken herhangi bir alet karşısında bir anda değişen varlık. *
bulgaristan coğrafyası ile ilgilenen yazardır.
sol frame'i slovenya futbol takımlarıyla donatan yazar.
· tarik gormek istemiyorum (41)
· recep ivedik 2 (2) ...
· nk rijeka ...
· superbamm ...
· bir besiktaslinin sampiyonluk hesaplari yaptigi an (3) ...
· nk osijek ...
· nk lokomotiva ...
· nk koper ...
· nikah dairesi (2) ...
· cirkin kizin guzel kiz oldugu an (7) ...
· nk bjelovar (2) ...
· nk kamen ingrad ...
· mustafa sahinturk (2) ...
· nk celje ...

"yeter artık" yazarı.
(bkz: tematik mode u açmayan yazar psikolojisi)
en çok başlık açan yazar olmaya çalışan yazardır.
çok cool, dünyaya sosyalist bi pencereden bakan yazar. apolitik bi insan olmama rağmen çoğu görüşüne katıldığım bi delikanlıdır. kimseler bilmez ama reggae seven bi insandır kendisi. one looovee one heaaart, let's get together and...
mümkünse nargile içmemesi gereken arkadaştır. hacı herif bi saat konuşuyo marpuç elinde... zaman kaybı yani.
yavaş gel saçın başın dağılmasın yazarıdır.
(bkz: #4986610)
1 haftada 305 ukte doldurarak bu alanda yeni bir rekor kıran yazar.
harry potter a olan meraki bir bakista anlasilan, bu konuda yapilacak bir yanlisi asla affetmeyen sozluk yazari. gerektiginde dilekcesini yazar, editi yaptirir. o derece.
an itibariyle sol frame i harry potter karakterleri ile boğmuş yazardır.
(#5044197)
linkteki pirintsikrin diyor ki:
şeytan ayrıntıda gizlidir!
21 haziran da yds ye girecek yazardır. umarım istediği yeri tutturabilir yazarıdır. uğurları yanında olsundur.
*
x, q ve w'yi alfabemize sokmaya çalışan adam.

dilimize arapçadan geçen bazı sözcüklerdeki farklılıktan yola çıkarak bunu ifade ediyor ama sorun şu ki yola çıktığı yer yanlış. başka dillerden geçen sesler için harf üretmek gerekirse eğer baya bir uğraşmamaız lazım.

tam olarak türkçe olan sözcüklerde 29 harfin yeterli olduğunu görebilmesi gerekir. şayet eklenecekse kuyruklu n olarak da bilinen nazal nun eklenmelidir. işte o türkçe-arapça bir çok sözcükte karşımıza çıkan bir sestir.
sözlüğün vatikan'dan bildiriyor ki$isi.

1. altıncı pius/(#5596773)
2. giovanni angelo braschi/(#5596769)
3. yedinci pius/(#5596765)
4. barnaba chiaramonti/(#5596762)
5. onikinci leo/(#5596761)
6. annibale sermattei della genga/(#5596757)
7. sekizinci pius/(#5596751)
8. francesco saverio castiglioni/(#5596750)
9. onaltıncı gregory/(#5596742)
10. bartolomeo alberto cappellari/(#5596740)
11. dokuzuncu pius/(#5596732)
12. giovanni maria mastai ferretti/(#5596725)
13. onüçüncü leo/(#5596719)
14. gioacchino vincenzo raffaele luigi pecci/(#5596713)
15. onuncu pius/(#5596708)
16. giuseppe melchiorre sarto/(#5596703)
17. onbeşinci benedict/(#5596699)
18. giacomo della chiesa/(#5596690)
19. onbirinci pius/(#5596687)
20. achille ambrogio damiano ratti/(#5596683)
21. onikinci pius/(#5596680)
22. eugenio maria giuseppe giovanni pacelli/(#5596674)
23. yirmiüçüncü john/(#5596668)
24. angelo giuseppe roncalli/(#5596664)
25. altıncı paul/(#5596657)
gelecekte papa olursa şaşmayın yazarıdır. *
papaların ceddini torununu amcasını dayısını sülalesini bilme ihtimali olan, iyiakşamlar türkiye bugün de vatikandan sizlere sesleniyorum papa 4 kez hapşırdı şeklinde bi haber yapması muhtemel vatikan gazetecisi tarzında bi yazar kanımca
(bkz: peki zeki müren de bizi görecek mi)
(bkz: peki papa da bizi görecek mi)
(bkz: karşılama komitesi)
(bkz: hoşgeldin partisi)
* * *
Çocuğum kendine gel kişisi...

(#5674084)
(#5674156)
* falan diyen çıkar sonra kavga edersiniz...
Forum - chat tarzı yazdığımı iddia eden, bu iddiasını kanıtlamasını istediğimde, kürdlere özerklik verilmesini isteyen bir başlığın açıklamasındaki 2500000 türk nüfusu kelimesiyle ironi yaptığım bir mesajımın resmini çekerek gösteren 3. nesil yazar - gammaz. zira bu adamla tartıştığım her türlü mesajım bir şekilde siliniyor, sonra gelip "ay kuzum silmiş mesajı" diyor. Tüm canlandırma çalışmalarıma rağmen yok hacı adamda nasıl bir etki varsa moderatöre karşı canlanmıyorda. Ama tebrik edilmesi lazım. Forum tarzı mesajları her tarafa yazıp, "dahi anlamındaki de leri ayrı yaın hülen" demesi, milleti forum-chat tarzı yazmakla itham etmesi vs zaten anlatıyor ne olduğunu. iyiden iyiye de benimle takışmaya başlamış yazardır ayrıca. Evvelki takışmamızdan ufak bir hıncı var anlaşılan. Bu konuda kendisini uyarıyorum çünkü iyi bir araştırmacıyım 1300 mesajının hepsini tek tek kontrol eder tüm saçmalamalarını bulur. Gözüne sokarım. Ayrıca "5 milyon" mesajımla ilgili bir ufak tanım hediye ediyorum kendisine, kendisinin forum chat tarzı mesajlarının altında. Ve beni bu tanımı yapmaya mecbur bıraktığı için seviyesini zaten belli etmiş yazardır...

Edit: http://superbamm.uludagsozluk.com/ kişisel sayfasında 1. sayfadan 27 ye geldim şu anda, hakikaten bombalar var. Boş bir anımda göstereceğim hepsini.
(#5775960)
(#5775994)

ironi:(eski yunanca eironeía) Söylenenin tam tersinin kastedildiği ifadedir. Söylenen ya da yapılan eylem, ciddi görüntüsü altında, karşıt söylenceyi ya da eylemi, çelişki noktasına çekmeyi hedefler.Mizahdan farkı olarak ,ironi daha eleştirel yaklaşır .ironi mimik, jest ve tonlama ile söylemek istenenin altını, dolaylı çizer.
en erken, 10.08.2009 04:28 tarihinde gammaz olabilmiş olan yazar.

edit: yani daha önceden formata aykırı olan mesajlarınızın silinmesinden beni neden suçluyorsunuz? formata aykırıysa, formata aykırıdır kardeşim ben napayım? gammazlar ne yapsın?
sözlükte 3 tane çok yakın, gerçek hayattan arkadaşı olan yazar. bunlardan biri de spiritualitydir.

ha bazı adamcıkların gelip "ehemehe bakın ne buldum oğlum?" deyip, arkadaşlarının nick altına yazdığı şeyleri göstermesine, spirituality ile beraber bakıp gülüşüyoruz efendim.