bugün
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- friedrich hegel la bi cay icek14
- velvet58
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak8
- yazarların favori giyim markası9
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim3
- mohamed salah ghaly4
- alparslan kuytul15
- hayattaki en değerli şeyler6
- insan olmaya ceyrek kala15
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- mini etek giyen öğretmen2
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar5
- bilinçaltı algılama6
- iş vs seks2
- 2026 ekonomik krizi16
- evde soğuk kahve yapımı7
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar7
- migros'a sorulacak tek soru23
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- erotik şiir4
- aleksey batrakov28
- yalnızlıkla sevişmek5
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- victor osimhen20
- arkadaşlarla bir anda nepal'e gitmek4
- sana ihtiyacımız olmaz diyen akraba3
- hurdacıya gidiyorum7
- sınıfın en güzel kızı4
- osuruktan şiirler60
- akıl3
- kavgada söylenen tehdit cümleleri3
- ioçk silik yesin kampanyası6
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- enayimiknatisii6
- bir erkeğe en çok yakışan şey2
- tostumu yaptım11
- tombul efes3
- g i l d e d l i l y16
- yoga2
- sokrates in bilgi doğuştan gelir demesi3
- arkadaşlar sözlük hesabımı siliyorum3
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması9
- ioçk'un arto'ya benzemesi5
türkçeyi yeni öğrenmiş yazar. ama yanlış öğrenmiş. "çamur atıyom izi kalıyor" gibi bir selamımız yok bizim çünkü. garibim bunun "merhaba tanışabilir miyiz" anlamına geldiğini sanıyor.
cehape yazarak bir bok yaptım zanneden zavallı. hayır bir insan bir görüşü neden kendi görüşüyle değilde böyle saçmalıklarla bir şey yaptığını zannederek yıkmaya çalışırki?
(#12081828)
biraz daha yaratıcı olmasını beklediğim yazar! diyeceğim ama sözlükteki diğer yazar arkadaşlara haksızlık etmiş olurum.
biraz daha yaratıcı olmasını beklediğim yazar! diyeceğim ama sözlükteki diğer yazar arkadaşlara haksızlık etmiş olurum.
akp'yi yalamaktan kocaman bir dile dönüşen yazar/söver.
bir söz dizisini cümle sayabilecek nitelikte birrrr.... ?
bu altın nesilin hepsinde fabrika ayarları tıpatıp aynı sanırım.
sözlüğe gelen her yeni akp troll'ü aynı yoldan geçiyor. önce tayyip'e yalakalıklar, sonra aptal bir espri üslubuyla ulusalcı, atatürkçü insanları aşağılamalar vs...
biriniz de özgün olun yahu.
sözlüğe gelen her yeni akp troll'ü aynı yoldan geçiyor. önce tayyip'e yalakalıklar, sonra aptal bir espri üslubuyla ulusalcı, atatürkçü insanları aşağılamalar vs...
biriniz de özgün olun yahu.
(#12641322) kendisinden cacık olur, maklube olur ancak yazar olmaz.
mobiletiyle pusuya yatıp turist röntgenleyen ege köylüsü.
mobiletiyle pusuya yatıp turist röntgenleyen ege köylüsü.
mod mod diye ağlayan faşist, bağnaz yazar.
(#12897427) nolu başlığında benim de nickimi o şerefsiz pkk destekçilerinin arasında göstererek ne kadar kalitesiz bir yazar olduğunu göstermiştir.
kendisinden özür bekliyorum.
kendisinden özür bekliyorum.
teşhirci yazardır, kendisinden iyi muhbir olur.
bir anlık sinirle bir hata yaptığını düşündüğüm yazar.
yedinci nesil cahil. bildiğin hani ete kemiğe bürünmüş hali. birileri kendisine 1974 senesinde 37. türkiye cumhuriyeti hükümeti'nin ocak ayında kurulduğunu. bu hükümetin bir CHP-MSP koalisyonu olduğunu. başbakan yardımcısının çok sevdikleri rahmetli necmettin hocaları olduğunu söylemesi lazım. ayrıca bu hükümetin zamanında kıbrıs harekatı ile kıbrıslı türkler özgürlüğüne kavuştuğu için gayet de hayırlı bir hükümettir ve pkk'nın kuruluşuyla ilgili bir alakası yoktur.
ha eğer kendisi 84 yerine 74 yazdıysa yanlışlıkla. 84 senesinde de o pek sevdikleri turgut özal baştaydı ve ilk terör hareketleri onun döneminde başlamıştı. bunun baş sorumlusu da o feto efendinin bir taraflarını yazı ve vaazları ile yaladığı kenan evren denen hamam böceğinden evrilme insandı. bilmiyorsan susacaksın ki adam sansınlar. öyle etrafa liseli cahil diyerek salya saçmanın bir manası yok.
ha eğer kendisi 84 yerine 74 yazdıysa yanlışlıkla. 84 senesinde de o pek sevdikleri turgut özal baştaydı ve ilk terör hareketleri onun döneminde başlamıştı. bunun baş sorumlusu da o feto efendinin bir taraflarını yazı ve vaazları ile yaladığı kenan evren denen hamam böceğinden evrilme insandı. bilmiyorsan susacaksın ki adam sansınlar. öyle etrafa liseli cahil diyerek salya saçmanın bir manası yok.
pkk lı köpekler öldüğünde seçim bürosu açmanın terörü bitireceği düşünen, liseli ergen olması muhtemel olan gereksiz yazar standardında. *
edit: evet evet kesin liseli. nick altımda bana troll diye ithamda bulunabilecek kadar saygısız ayrıca.
edit: evet evet kesin liseli. nick altımda bana troll diye ithamda bulunabilecek kadar saygısız ayrıca.
rötuş isteğine riayet etmeyerek, yaptığı espas hatasını düzeltmeyen ve bu hareketi sebebiyle kınadığım yazar.
(bkz: esmer yeşil gözlü kız/#10287087)
(bkz: esmer yeşil gözlü kız/#10287087)
Gündemdeki Haberler