bugün
- bir kadına verilecek en güzel çiçek7
- arjantin mısır maçı13
- yazarların mezun olduğu okullar13
- batman4
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır13
- bakire kadını gözünden tanımak3
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları13
- ankara da nato zirvesi12
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı11
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar6
- ctrlx'in ayakları11
- yenilenebilir enerji4
- donumu satsam ödeyemem3
- trump erdogan gorusmesi caatsa kalkiyor3
- adana sokak lezzetleri5
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar3
- ısim soyisimle nick alanlar2
- 23 yaş8
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler4
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- tek başına5
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- maç izlerken kendini yatak odasında bulmak2
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- 7 temmuz 2026 messi balonunun patlaması4
- messi uzaylı abi5
- yıldırım bayezid3
- sözlük yazarlarına tavsiye2
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık9
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı6
- aylık 342 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- erling braut haaland8
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- herzevekil2
- trump'ı e30'a bindirip sincana götürmek2
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- 2026 dünya kupası26
- komünizmi iyi bir şey sanmak4
- tüm sözlükte saygı gören bir yazarsınız2
- burak demirbilek2
- iri kıyım kadın çekiciliği5
- yoğurt11
- dövmesi olan erkek9
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- türkiye komünist partisi4
- trump necla ablayı ziyaret edecek mi5
- saraca finch house21
- psikoloji bilim midir6
Avukat bir arkadaşımın meslek yaşantısını anlatmak için ısrarla önermesi üzerine iki bölüm kadar izledim.
Türkiye'de bu avukatlık sektörü böyle geçmiyor mk kolpacısı diyorum içimden diğer yandan güzel diziymiş.
Harvey specter karakteri falan filan değil ama gerçekten italyan kesim veya özel tasarım takım elbise modelleri için hemcinslerime tavsiye ediyorum. Beyler böyle giyinmek lazım gidip fabrika üretimi takım elbise almayı kesin.
Türkiye'de bu avukatlık sektörü böyle geçmiyor mk kolpacısı diyorum içimden diğer yandan güzel diziymiş.
Harvey specter karakteri falan filan değil ama gerçekten italyan kesim veya özel tasarım takım elbise modelleri için hemcinslerime tavsiye ediyorum. Beyler böyle giyinmek lazım gidip fabrika üretimi takım elbise almayı kesin.
Benim şahsi görüşüm başlangıç için en az bir Jimmy McGill kadar çabalamak fakat meslekte belli bir yere geldikten sonra Harvey specter tarzı takınılması gerektiği yönünde. Evet çok fazla avukat var meslek maalesef rezil bir halde ama aradan sıyrılmak mümkün olursa hala karlı bir meslek.
hukuk öğrencileri mezun olunca harvey spectar gibi olacağını sanıyor fakat çalışmaya başladıktan sanayide kobi'nin peşinde abi abi diye gezmeye başlayınca anlıyor.
ülkede davadan çok avukat olunca böyle oluyor tabiki.
ülkede davadan çok avukat olunca böyle oluyor tabiki.
Harvey specter karakteri avukatlık için el kitabı gibi bir şey.
Mike bir gerizekalıymış ve herkes onu mutlu etmeye çalışıyormuş konseptli dizi. başladık bir kere bitireceğiz yapacak bir şey yok.
ayrıca kraliyet ailesine gelin vermiş dizi.
ayrıca kraliyet ailesine gelin vermiş dizi.
Güzel dizidir. Akar gider.
mike ross olmadan tadı olmaz dediğim ama lafımı geri almak zorunda kaldığım dizi. tüm klişelerine rağmen kopamıyorum. rachel karaketerini oynayan Meghan Markle kraliyete gelin gidince kocası rolündeki mike kardeşimizi de bitirdiler. halen üzgün olsak da harvet specter ve donna sağolsun bir şekilde akıyor dizi.
ilk sezon harika olmasına karşın 2 ve 3. Sezonda aynı tadı alamadım.
Rachel'ın keko tripleri hele. En son lise arkadaşımda böyle iğrenç huylara rastlamıştım.
Ayrıca instagram keşfetten spoiler almış oldum yanlışlıkla. Keyifsizim.
Zoe'nin harvey'nin real wife'ı olması da rahatsız edici.
Rachel'ın keko tripleri hele. En son lise arkadaşımda böyle iğrenç huylara rastlamıştım.
Ayrıca instagram keşfetten spoiler almış oldum yanlışlıkla. Keyifsizim.
Zoe'nin harvey'nin real wife'ı olması da rahatsız edici.
Dizide sahneler çok hızlı geçiyor, konuşmaları bazen kaçırıyorum ve diziyi ne kadar sevsem de böyle olması beni yoruyor. Ciddiyim bu diziyi izlerken beynim yoruluyor.
Amerikan hukukunda iyiniyet ve dürüstlük kuralı olmadığını ya da dizide gözardı bırakıldığını anlayabildiğiniz dizi. Medeni kanun m.2 ve m.3'ün köpeğiyiz.
Siktimin dizisinde götlerine gps mi takmışlarda, herkes rakibini seyyar satıcıdan sosis alırken yakalıyor ? bi vazgeçmediler şu sikik klişeden.
görsel
ikisinin arasındaki zeki ve keyifli diyaloglar izlemem için yeterli bir sebep. bir de müzikleri en az oyunculukları kadar kaliteli.
ikisinin arasındaki zeki ve keyifli diyaloglar izlemem için yeterli bir sebep. bir de müzikleri en az oyunculukları kadar kaliteli.
izlediğim en başarılı 10 dizi arasındadır. Zaten çok kötü olan yabancı dizi sayısı gerçekten de azdır ki bu ayrı bir konu. Ara sıra ilk bölümü açar Mike'ın Harvey ile yaptığı ilk iş görüşmesini izlerim. 4.Sezon 10.bölümde kalmışım *
hakikaten efsane gidiyor hayranlıkla izliyorum efenim.
harika bir dizidir efendim.
izlediğim en iyi dizi olarak true detective 1 breaking bad 2 suits 3 derim net.
game of thrones ise 5-6 falan.
izlediğim en iyi dizi olarak true detective 1 breaking bad 2 suits 3 derim net.
game of thrones ise 5-6 falan.
Bir diziye bağlanmayı çok yanlış görürdüm.Bu diziye başlayana dek.
Severek izlediğim bir dizi.
6x02 bölümü çıkmıştır.
izlenmeye değeceğini düşündüğüm dizilerden.
oturdukları yerden bu kadar aksiyonu, macerayı nasıl yapıyorlar yahu... resmen spartacus'u geçti adamlar.
--ikili spoiler--
--ikili spoiler--
--ikili spoiler--
mike'ın hapse girmesi > jon snow'un ölmesi
--ikili spoiler--
--ikili spoiler--
--ikili spoiler--
--ikili spoiler--
--ikili spoiler--
--ikili spoiler--
mike'ın hapse girmesi > jon snow'un ölmesi
--ikili spoiler--
--ikili spoiler--
--ikili spoiler--
Sezon finaliyle yine yürek burkmuştur. Dizi iki yıl sonrasına mı atlayacak yoksa Mike bu durumdan kurtulacak mı ? Yeni sezonu bekleyip göreceğiz.
5x15'i müthiş bir sekans ve ona eşlik eden stealth'in judgement day'i ile kapatmış dizidir.
işin boktan yanı şarkı youtube'de falan yok. dinleyemiyorum.
ekleme: hintli bir arkadaş eksik olmasın, youtube'e yüklemiş ben bu yazıyı yazdıktan sonra.
https://www.youtube.com/watch?v=jYzEV7ce62o
işin boktan yanı şarkı youtube'de falan yok. dinleyemiyorum.
ekleme: hintli bir arkadaş eksik olmasın, youtube'e yüklemiş ben bu yazıyı yazdıktan sonra.
https://www.youtube.com/watch?v=jYzEV7ce62o
Ayın 24 ü gibi düşecek olan bölümünü heyecanla bekliyoruz. Spoiler verebilirim neler oldu neler ama küfür yememek adına susuyorum. izleyin ulan!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar