bugün
- cansever7
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- gece sokakta freddy krueger ile karşılaşmak4
- gocu'nun solak olması4
- domdomusa3
- dünyanın 10 da birinin solak olması4
- galatasaray11
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- g o k u2
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- favori diziniz2
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- futbol7
- yorgun mermi19
- dinozor döner3
- sol elle osbir çekmek2
- dünyanın tersine dönmesi5
- ben geldim laleler3
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- tavuk sevmemek5
- para5
- etek giyen erkek10
- 8 ağustos 2026 galatasaray villarreal maçı2
- 8 ağustos 2026 wolfsburg kaiserslautern maçı3
- hangi manifest kızısın4
- oğlum o senin yengen yengen2
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- gıyasettin nerede sorusu3
- sürekli dizi6
- superman ile venom birleşse3
- birader yazar beyler bay bey biraderdirler3
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- 9 ağustos uluslararası dünya yerli halklar günü2
- hepinizin agzina biber surcem6
- altın şafak hermetik cemiyeti2
- fairuz3
- yeni zelanda ya gitmek5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- gece gece arayan dolandırıcı3
- bikbik hanfendi3
- 9 ağustos 20262
- güzel kadın3
- dolar3
- laptop4
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- devalüasyon yakın mı9
boğaziçi üniversitesi'nin güney kampüsünde meydana bakan tribün şeklindeki oturma yerlerine verilen gayriresmi isim.
basketbolda yürümenin bile mesele olduğunu gösteren kural.
lebron james denen yürüme engelli manda yüzünden nba'de değişmiş kuraldır.
(bkz: jerzy kosinski)
(bkz: steps)
Arkadaşlarımın bazıları tadının iğrenç, yağlı, yıvışık ve pıhtıyı andırdığını söylerlerdi. Üstelik aşağılatıcı bir yanı da vardı, sanki canlı et yiyormuşum gibi. Biliyor musun bunu ağzında hissetmek garip bir şey. Sanki erkeğin tüm gövdesi ve içindekiler bu bir tek şeyde toplanıyor. Sonra büyüyor, büyüyor, ağzı dolduruyor. Zayıf ve korunmasız olduğu halde güçleniyor. Beni boğabilir ya da dişlerimle koparabilirim. Ama büyüdüğüne göre ona ben hayat veriyorum demektir, soluğum onu besliyor, koca bir dil gibi gelişiyor.. Senden fışkıran şeyi seviyorum. Sıcak balmumu gibi birden üstüme, boynuma, göğüslerime, karnıma akıyor. Sanki vaftiz ediliyorum, o kadar beyaz, o kadar saf ki...
(bkz: steps)
Arkadaşlarımın bazıları tadının iğrenç, yağlı, yıvışık ve pıhtıyı andırdığını söylerlerdi. Üstelik aşağılatıcı bir yanı da vardı, sanki canlı et yiyormuşum gibi. Biliyor musun bunu ağzında hissetmek garip bir şey. Sanki erkeğin tüm gövdesi ve içindekiler bu bir tek şeyde toplanıyor. Sonra büyüyor, büyüyor, ağzı dolduruyor. Zayıf ve korunmasız olduğu halde güçleniyor. Beni boğabilir ya da dişlerimle koparabilirim. Ama büyüdüğüne göre ona ben hayat veriyorum demektir, soluğum onu besliyor, koca bir dil gibi gelişiyor.. Senden fışkıran şeyi seviyorum. Sıcak balmumu gibi birden üstüme, boynuma, göğüslerime, karnıma akıyor. Sanki vaftiz ediliyorum, o kadar beyaz, o kadar saf ki...
jerzy kosinski'nin ikinci kitabıdır****. türkçeye adımlar olarak çevirilmiştir. tıpkı boyalı kuş gibi kısa hikayelerden oluşur. fakat hikayeler arasında, ilk ve son hikaye dışında, bir bağlantı yoktur. abd ulusal kitap ödülünü almıştır. kosinski'nin daha sonra yazacağı boşluk* kitabına bir nevi hazırlıktır.
1997 den 2001 e kadar var olmuş bir pop grubu. video kliplerinde step yaparken görülürler. isimleri de burdan gelmiştir.
(bkz: boy stepsi)
Topla beraber, dribbling yapmadan yürüme işi.
basketbold hatalı yürüme. bir oyuncu topu kontrol ettikten sonra sektirmeden bir kaç adım atarsa veya sektirdikten sonra tekrar topu tutup top sürmeye başlarsa steps yapmış olur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar