bugün
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- ctrlx22
- içim yanıyor be sözlük6
- gürcistan22
- türk düşmanları4
- öyle bir şey yaz ki okuyan şaşırsın4
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- togg'un tekerleğini öpen çomar3
- 6 ağustos 2026 hradec kralove beşiktaş maçı2
- sevilen kızın zort diye ossurması4
- tanrı türkü korusun3
- saçımı boyadığıma pişman olmam2
- asansörde kalmak7
- ilgi isteyen kız16
- hewal ebo17
- kuran da namaz yok21
- goooooool gol gol gol gooool2
- dr mehmet akif nacar2
- ben osmanlı torunuyum diyen tip2
- bir sırp filmi2
- cendere calarken entry girmek4
- hanımeller limonlu kurabiyeleri2
- lahmacunu elle yiyen kız13
- yaşar nuri öztürk4
- cehennem silahı 22
- sözlükte kavga etmek6
- zall'ın sözlükten kaldırması gereken şeyler3
- erkek eti gurmesi4
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
- lambayı söndürdükten sonra karşıda figür olmasi2
- abdullah öcalan7
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- arkeoloji bölümü5
- biyolojik antropoloji5
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- klozeti patlatmak2
- beşiktaş2
- seksi bırakmak5
- yaprak dökümü ali rıza bey6
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- insan olmak5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası41
- arkadaşlar ben sanırım erkeğim3
- felak nas ayetel kursiyi bilen cin3
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- çanakkale4
- 49 kilo olmak3
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- cinin aslında alkol olması3
buz gibi olan insan.
insanlara yaklaşmayan, söz veya davranışları soğuk olan sevimsiz kimse.
genellikle içine kapanık olduğu ve insanlara yaklasmayıp soğuk davrandığı için fazla sevilmeyen insan modeli.
sıcak,içten olmayan insanlar için kullanılan bir tabirdir.eğer soğuk nevale bir zatın yanında bulunuyorsanız kendinizi huzursuz hissetmeniz kaçınılmazdır.her zaman sıcak samimi insanlar tercih edilir ve soğuk nevale insanlara herzaman bir önyargı ile yaklaşılır.
(bkz: nevale)
(bkz: soguk havale)
soğuktur işte. belki yapısından belkide yaşadıklarından.. hiç içine girip bakmayı denediniz mi??** denemeyin.. çünkü siz onu zaten soğuk diye kabullenmişsinizdir..
insanlara olan güvensizliğinden dolayı kabuğuna çekilmiş, renk vermeyen insanlar için kullanılan bir sıfattır. argo kullanıp enteresan davranan bazı kızlarla amaçları aynıdır. bu durumlar aslında istenileni tercih edip istenilmeyeni uzaklaştırmaya yarar. her zaman güvensizlik ile alakalı değildir. ego ile alakalıdır.
çabuk kaynaşamayan, çok fazla gülmeyen ve tensel temastan hoşlanmayan kişiler için kullanılan kelime ikilisidir.
(bkz: ankara)
dalaveresi olmaz, arkadaşlık kurulması zor olsa da güzel şeyler çıkar ortaya.
Sol frame'da nickimi görmüş kadar oldum bunu görünce. *
Duygularında samimi insanlardır.
Sevgi pıtırcığı olamazlar isteseler de.
Duygularında samimi insanlardır.
Sevgi pıtırcığı olamazlar isteseler de.
yaradılış itibariyle soğuk görünüp bunun üzerine mesafeli olan ve laubalilikten hoşlanmayan kişilere reva görülen sıfat.
Flörtözüm varsa bu saatlerde günlük tribimi yer, ardından zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışarak, "aman be soğuk nevale" derim.
Somra cevabı yiyorum ağzıma ama olsun.
Meğer soğuk nevale benmişim.
Kardeşim benim günlük bir sürü derdim tasam var, mıçmıç nasıl olayım. Ay hiç de küs duramam. Zor insanım ama bol şekerli.
Gülü seven dikenine katlanır aga yok öyle üç kuruşa beş köfte.
Bu arada 5 köfte yarım ekmeğe azdır. En az 9 köfte olmalı.
Somra cevabı yiyorum ağzıma ama olsun.
Meğer soğuk nevale benmişim.
Kardeşim benim günlük bir sürü derdim tasam var, mıçmıç nasıl olayım. Ay hiç de küs duramam. Zor insanım ama bol şekerli.
Gülü seven dikenine katlanır aga yok öyle üç kuruşa beş köfte.
Bu arada 5 köfte yarım ekmeğe azdır. En az 9 köfte olmalı.
bosanalı 9 sene oldu.
son 9 senedir beni yeni tanıyan herkesin hakkımdaki ilk intibası: soguk nevale
elimden geldigince olayı anlatmaya calısacagım:
ben 19 yasından 25 yasına kadar yurtdısındaydım. tam insanın karakterinin oturdugu yaslar. amerika da ve fransa da yasadım. orada kadın-erkek iliskileri daha farklı. kadına bicilen ahlak anlayısı ve rolu daha farklı. velhasılı 25 yasında turkiye ye kesin donus yaptım. sıcacık, bıcır bıcır bir seydim. erkeklere "dost, cici, arkadas" diye yaklasıyordum. dekolte mini giyerken de cok rahattım. ayranım dokuldu ve tatsız olaylar yasandı bi 7-8 sene. butun turk erkekleri bana yavsıyordu o donem, "dısardan orospuya mı benziyorum, ben de bir yanlıslık mı var" diye kac defa hıckıra hıckıra aglaldıgımı bilirim. sonra yavas yavas cozmeye basladım. turk erkegi kadının guleryuzunden, hos sohbetinden anlamazmıs, yanlıs anlarmıs. benim kahkahaların volumu dustu, benim tebessumlerin sıklıgı azaldı, dekolteler miniler kalktı. ve o kadar rahat ettim ki.. erkeklerden saygı goruyorum. ve basıma abuk sabuk seyler artık gelmiyor.
yani ben de isterdim nese kelebegi, bırcır bıcır, enerjik tatlı bir kadın olayım.
aslında dogam bu benim.
ama turkiye de turk erkegiyle olamıyorsun maalesef.
son 9 senedir beni yeni tanıyan herkesin hakkımdaki ilk intibası: soguk nevale
elimden geldigince olayı anlatmaya calısacagım:
ben 19 yasından 25 yasına kadar yurtdısındaydım. tam insanın karakterinin oturdugu yaslar. amerika da ve fransa da yasadım. orada kadın-erkek iliskileri daha farklı. kadına bicilen ahlak anlayısı ve rolu daha farklı. velhasılı 25 yasında turkiye ye kesin donus yaptım. sıcacık, bıcır bıcır bir seydim. erkeklere "dost, cici, arkadas" diye yaklasıyordum. dekolte mini giyerken de cok rahattım. ayranım dokuldu ve tatsız olaylar yasandı bi 7-8 sene. butun turk erkekleri bana yavsıyordu o donem, "dısardan orospuya mı benziyorum, ben de bir yanlıslık mı var" diye kac defa hıckıra hıckıra aglaldıgımı bilirim. sonra yavas yavas cozmeye basladım. turk erkegi kadının guleryuzunden, hos sohbetinden anlamazmıs, yanlıs anlarmıs. benim kahkahaların volumu dustu, benim tebessumlerin sıklıgı azaldı, dekolteler miniler kalktı. ve o kadar rahat ettim ki.. erkeklerden saygı goruyorum. ve basıma abuk sabuk seyler artık gelmiyor.
yani ben de isterdim nese kelebegi, bırcır bıcır, enerjik tatlı bir kadın olayım.
aslında dogam bu benim.
ama turkiye de turk erkegiyle olamıyorsun maalesef.
yerine göre mesafe, yerine göre soğuk nevale.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar