bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- gammaz olmuşum13
- kel erkek3
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- death2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- gazlamak2
- gençler iş beğenmiyor3
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- sevgiliyle kavga etmek2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- semum3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- eski yazarların emekli yapılması5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- sözlük yazarlarına tavsiye4
beni baya göt etmiş dizidir. neden derseniz, aktif olarak yıllardır takip ettiğim, himym, two and a half men, family guy ve south park gibi diziler o kadar saçmalamıştı ki. Birden aklıma şu soru geldi.
Yahu ben mi büyüdüm artık, o kadar kolay gülemiyorum, biz çocukken bu diziler daha komikti sanki. Hani olur ya çocukken saçma salak "Baskül Ailesi" "Beşik Kertmesi" "Hamdi Alkan Show" " Olacak O Kadar" vb saçmalıklara kasıla kasıla gülerdik. Hani şimdi 10 dakika bile katlanamzsın.
--spoiler--
Özellikle family guy da briana olanlar, himym de ki geçmek bilmeyen 1 gün. Two and a half men deki işi götüren one man ve half man in diziden ayrılması.
--spoiler--
Hani yıllarca izledim bari bitireyim artık tadında vakit israfı olan dizilere dönüşmüştü.
South Park ta bu şekildeydi, 17 Sezonun ilk 3 bölümü gerçekten iğrenç ötesiydi. Özellikle vamp kids vs emo kids. Rezaletinden sonra tam bırakacaktım ki, arka arkaya "ginger cow" ve " black friday trilogy" ile eski günlerine o kadar güzel selam çaktılar ki. Oh be dedim. Ben büyümemişim, meğerse gerçekten diziler çok bozmuş.
Hobbit ile efsane bir final yaptılar. Gay Fish ten sonra Kanye ye dahada sallamazlar diyordum, bence daha rezil etmişler.
Velasıl başka bir soru daha 10 bölümle sezon mu biter amına koyayım? Tam almışşsın gazını yürüsene kardeşim, herkes ara veriyor, south park bitiyor, geçen senede aynısı oldu.
Neyse beni biraz hüzünlendiren birazda sevindiren dizidir sözlük.
Yahu ben mi büyüdüm artık, o kadar kolay gülemiyorum, biz çocukken bu diziler daha komikti sanki. Hani olur ya çocukken saçma salak "Baskül Ailesi" "Beşik Kertmesi" "Hamdi Alkan Show" " Olacak O Kadar" vb saçmalıklara kasıla kasıla gülerdik. Hani şimdi 10 dakika bile katlanamzsın.
--spoiler--
Özellikle family guy da briana olanlar, himym de ki geçmek bilmeyen 1 gün. Two and a half men deki işi götüren one man ve half man in diziden ayrılması.
--spoiler--
Hani yıllarca izledim bari bitireyim artık tadında vakit israfı olan dizilere dönüşmüştü.
South Park ta bu şekildeydi, 17 Sezonun ilk 3 bölümü gerçekten iğrenç ötesiydi. Özellikle vamp kids vs emo kids. Rezaletinden sonra tam bırakacaktım ki, arka arkaya "ginger cow" ve " black friday trilogy" ile eski günlerine o kadar güzel selam çaktılar ki. Oh be dedim. Ben büyümemişim, meğerse gerçekten diziler çok bozmuş.
Hobbit ile efsane bir final yaptılar. Gay Fish ten sonra Kanye ye dahada sallamazlar diyordum, bence daha rezil etmişler.
Velasıl başka bir soru daha 10 bölümle sezon mu biter amına koyayım? Tam almışşsın gazını yürüsene kardeşim, herkes ara veriyor, south park bitiyor, geçen senede aynısı oldu.
Neyse beni biraz hüzünlendiren birazda sevindiren dizidir sözlük.
family guy'dan sonra beğendiğim ikinci animasyon dizisi.
Tekrardan izlemeye başladığım dizi.
bütün sezonlarının dvd'lerine sahip olmaktan gurur duyduğum çizgi film. muhakkak her gün 2-3 bölüm izlerim, hatta hafta sonları işim gücüm yokmuş gibi bir kaç sezonu patlamış mısır ve cola eşliğinde durmaksızın zevkle izlerim.
evet, gercekten çok zevk alırım çünkü güncel haberlerden esinlenerek yazıyorlar southparkı. bütün tabuları kırarak, dinlerin birini yüceltip diğerini kötülemedikleri için izliyorum...
not: en sevdiğim hatta bakmaya doyamadığım karakter cartman'dır. yaptığı hareketlerin hiç biri eni şaşırtmaz, iyi tanırım hergeleyi.
evet, gercekten çok zevk alırım çünkü güncel haberlerden esinlenerek yazıyorlar southparkı. bütün tabuları kırarak, dinlerin birini yüceltip diğerini kötülemedikleri için izliyorum...
not: en sevdiğim hatta bakmaya doyamadığım karakter cartman'dır. yaptığı hareketlerin hiç biri eni şaşırtmaz, iyi tanırım hergeleyi.
1997 yılından itibaren, 18 yaşından büyükler için yayınlanmakta olan ABD yapımı animasyon komedi dizisi.
çok severek izlediğim yabancı çizgi dizidir.
bir sıralar deli gibi izlediğim dizi. sonra ne olduysa soğudum... ama oh my god they killed kenny repliği hala kulaklarımda çınlar.
moraliniz bozuk olduğundan herhangi bir bölüm açmanız yeterli olacak çizgi dizi.
anti depresan etkisi gösterir.
anti depresan etkisi gösterir.
Bazı bölümleri sıksa da güzel çizgi dizi.
-Spoiler-
O parki yikip avm yapiyorlar lan oha.
-spoiler-
O parki yikip avm yapiyorlar lan oha.
-spoiler-
4 south park karakterini de telefonuma duvar kağıdı yaptım. Ve tabi ki cartman ekrana sığmıyor. Işte böyle bir dizidir.
Cartmanı tasarlayan nasıl biri acaba ..kaliteli küfüre de zeka lazım
--spoiler--
"if my girlfriend is a hooobit..."
--spoiler--
"if my girlfriend is a hooobit..."
--spoiler--
bebe ruhlu 9.sınıf öğrencilerinin bahar şenliklerinde baskılı t-shirtlerini giyip kampüste dolandıkları çizgi dizi.
izleyenler için şuan cnbc-e'de. Televizyondaki onca aptal dizi ve benzeri şeyden sonra hazine bulmuş hissi yarattı şuan.
Pip karakteri, şu sıralar okumakta olduğum Dickens in romanının başkahramanına (bkz: büyük umutlar) atıftır. 2. Sezonuna yeni geçtiğim harika dizidir.
abd yapımı animasyon dizidir. kullanılan argo dilden ve işlenen konulardan dolayı 18 yaş üstüne hitap eder. dizi genel olarak eric cartman ve arkadaşlarının maceralarını konu alır.
Bu tür çizgi film yapımcılarının olaylara bakış açıları ne kadar absürt olursa o kadar komik oluyor. Ayrıca her şeye eleştiri yapabilmeleri, herhangi bir sansürün mevcut olmaması, yapabilecekleri esprilerin yelpazesini genişletmekte.
"Kocaman adam da çizgi film mi izler?" eleştirilerine maruz kalarak izlediğim pek eğlenceli dizi.
3 gün sonra kavuşacağımız efsane inşalllah en az bir 18 sene daha sürer.
sonunda south park izleyebilicez oğlum aşırı derecede sevindim bu olaya. yeni bölüm düşmüş izleyebilirsiniz.
abd yapımı, 18 yaş üstüne hitap eden çizgi dizi.
özellikle kızların 6. sezon 10. bölümü izlemeleri tavsiye edilir. erkekler üzerinde nasıl bir etkinizin olduğunu daha iyi anlarsınız.
özellikle kızların 6. sezon 10. bölümü izlemeleri tavsiye edilir. erkekler üzerinde nasıl bir etkinizin olduğunu daha iyi anlarsınız.
ışid e göndermesi ile yarmıştır.
arada bir e2 de akşamları görüyodum ama pek fazla ilgimi çekmiyodu. Sağdan soldan ''la olum güncel olayları işliyo''gibi laflar duyuyodum ama yine izleme fırsatı bulamadığım dizidir. Ama en son bu ısıd olayına değinmesinden sonra hemen başladığım dizidir.
Yapımcıları family Guy dizisine olan nefretlerini ve rahatsızlıklarini göstermek için (bkz: anti family guy) bölümünü yayınladıklarında the simpsons yapımcıları kendilerine* çiçek göndermiştir.
Tipik düşmanımın düşmanı dostumdur durumu.
Tipik düşmanımın düşmanı dostumdur durumu.
güncel Önemli Başlıklar