bugün
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- kürt mutfağı7
- gir içime hünharca10
- zall in yaptigi gammaz anketi4
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- evlilik kötü bir şeyse neden bu kadar insan evli4
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri7
- kürdistan3
- en sevilen meyveler8
- satranç haram yasaklansın12
- yazarların tatil denilen şeyden anladıkları5
- aziz yıldırım 35 ci başkan4
- kalkmayan bir erkeğe ne tavsiye edersiniz4
- yapay zeka moderatörü17
- bu devirde fes giymek5
- ejderha sahibi olunca yapılacak ufak şımarıklıklar2
- gocu41
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz2
- buddy dude20
- kız tavlama garantili çalmalık enstrüman4
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak9
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- açık renk jean vs koyu renk jean3
- beyazsemsiyeliyabanci48
- true'nin en sevdiği kedi3
- anadolu mutfağının çok abartılması5
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı5
- yagmurcu6
- put2
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- beddua etmek2
- dizi izleyerek ingilizce öğrendim diyen tip5
- kızının düğününde oynayan baba6
- gammazlama yapmamak13
- gammazlar çetesi2
- necip fazıl kısakürek3
- tövbe2
- hayatının hangi dönemindesin4
- wagyu beef yiyince gelen entelektüellik hissi3
- abd'den gelen gurbetçinin yemek porsiyonu isyanı4
- bir erkeğin olgunlaştığını gösteren tek detay4
- eve usta gelince yaşanan tedirginlik5
- togg'a lpg taktırmak11
- çocuk yaparsam şerefsizim2
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler2
- zaman baba8
- bireysel silahlanmanın önü açılırsa alınacak silah6
- edebiyat tarihinin en iyi giriş cümlesi4
ücretsiz olmasıyla gönüllerde taht kurmuştur.
son zamanlarda iyice sacmalayan spotify'den daha iyi olan bir program. genellikle indirmeden google üzerinden dinleyeceğim şarkıyla ilgili arama yaparak dinliyorum ingilizcem çok iyi olmadığı için. ingilizceyi gelistirirsem spotify'den çok bunu tercih ederim.
mobil uygulaması kötü ama pc versiyonu efsaneya yeminle kendimden geçiyorum.
Sadece guns and roses, led zeppelin, ac dc gibi grupların konser yorumlarını dinlemek için bile kullanılabilecek müzik paylaşım platformu. Youtube spotify gibi uygulamalarda bulamayacagınız kayıtlar mevcuttur efenim.
Şirket iflasın eşiğindeymiş %40 daralmaya gitmiş. ekim ayı gibi spotify'ye satılacak haberleri var satılmazsa büyük ihtimalle bir devrin sonuna tanıklık edeceğiz. ben soundcloud'u seviyorum umarım kapatılmaz.
Uygulamasi cok hos. Interneti somurmez, arka planda miskin miskin calisir.
YouTube gibi bir oluşum varken 10 yıl yine iyi dayanmış ücretli müzik dinleme sitesi. Darısı Spotify a.
Kaybedenler kulübü nün eski kayıtları var orada, onları bir download edeyim de kaybolmasınlar.
Batmak üzere olan bir şirket.
Kaybedenler kulübü nün eski kayıtları var orada, onları bir download edeyim de kaybolmasınlar.
Batmak üzere olan bir şirket.
Gerçekten yaralı site. Ufak bi üyelikle kendi playlistinizi oluşuturabilir ve kendi şarkılarınızı yükleyebilirsiniz. Ayrıca yanılmıyorsam android uygulamısında çevrimiçi dinlenen son müziği çevrimdışı dinleyebiliyoruz.
Oldukça kullanışlı müzik paylaşım sitesi. Bu sitede kayboluyorum bazen. Playlistler yapıyorum. Her gün yeni şeyler keşfediyorum.
Apple müzikte bulamadığım müzikleri dinlediğim uygulama.
gerçekten çok güzel bir uygulama.like attığınız şarkıları internetiniz olmasa da dinleyebiliyorsunuz.sonra derece güzel deneysel müziklere ulasabileceginiz uygulama.
reklamsız, premium derdi olmayan müzik dinleme uygulaması.
spotify gibi reklam ve free kullanırken karışık çalmak zorunda bırakmıyor.
spotify gibi reklam ve free kullanırken karışık çalmak zorunda bırakmıyor.
bir kullanıcısı olarak ;
şarkı içeriği olarak spotify dan kat kat daha aşağıda olan uygulama/site.
bazı aradığım şarkılar soundcloud'da yok. daha çok aradığım şarkının cover'ını bulabiliyorum.
edit: heavy metal dinlediğim için kaybettim.
şarkı içeriği olarak spotify dan kat kat daha aşağıda olan uygulama/site.
bazı aradığım şarkılar soundcloud'da yok. daha çok aradığım şarkının cover'ını bulabiliyorum.
edit: heavy metal dinlediğim için kaybettim.
rock için kesinlikle uygun olan uygulama tecrübeyle tavsiye edilir.
2013den beri takılıyorum internetteki yuvam denilebilir.
Çok güzel mekan.
https://soundcloud.com/h-...5/platonun-heykeli-huy-su az evvel yaptığım kaydı paylaştığım sitedir. keyifli dinlemeler.
Yıllardır keşfedemediğim androidte alt sekmede müzik çalabilen ücretsiz program.
Hiç aklıma gelmemişti, aydınlandım.
Valla mağaradan yeni çıkmış gibi hissettirdi.
Hiç aklıma gelmemişti, aydınlandım.
Valla mağaradan yeni çıkmış gibi hissettirdi.
Ziyadesi ile değişik listeler barındıran müzik dinleme şeysi.
Gülsen'den saz mı caz mı dinliyorum. Arkasından kahramanların ölümü - nihal atsız(araz elses) çalıyor. Daha sonra eminem - rap god geliyor.
Devamını dinlemeye cesaret edemedim, bu liste çok enteresan yerlere gidecek gibi duruyor.
Gülsen'den saz mı caz mı dinliyorum. Arkasından kahramanların ölümü - nihal atsız(araz elses) çalıyor. Daha sonra eminem - rap god geliyor.
Devamını dinlemeye cesaret edemedim, bu liste çok enteresan yerlere gidecek gibi duruyor.
Olm API lerini verin de türkçe dil yazayım buna, türkçe yok lan. Hahaha.
bir mesaj önceki arkadaşın "nisan gününü anımsatan" parçasına bayıldım. MAlesef IDM indirmiyor, bu sitede IDM çalışmıyor.
AMa bi yolunu bulur indiririm.. bu site bir hazine
AMa bi yolunu bulur indiririm.. bu site bir hazine
Dünyaca ünlü müzik platformudur. Buradan ünlü olan sanatçıda çoktur. Bir örnek verecek olursak. Lil pump 2017 de bu platforma Gucci Gang adlı müziği yüklüyor ve cok beğeni alıyor. Daha sonra youtube ye yükleniyor ve 1Milyar ileniyor. Bunun gibi örnek cok. XXXtentacion da misal burdan ünlü olmus ve dinlenmeleri 800Milyon barajını aşmıştır. Kısacası yetenekli isen buradan ünlü olma şansın var.
SoundCloud, Web 2.0 üzerinden müzik ve ses dosyalarını ücretsiz olarak dinlemeye, indirmeye ya da yüklemeye izin veren Berlin merkezli çevrimiçi web uygulamasıdır.
Çok güzel ve yararlı olduğunu düşündüğüm web uygulama. YouTube'da şarkı/müzik dinlemekten daha iyi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar