bugün

o kadar israr etmemize ragmen programini bitirip, devam etmemis, dicey/yazardir. halden anlama huyumu kenara biraktigim icin, kizginimdir kendisine*.
bugün ki radyo programından kopamadığım an itibari ile keşfettiğim güzel insan.
bahtsız bedevidir kendisi.
2. olağan kadıköy playstation zirvesinde bursasporun beşiktaşı beklediği gibi beklediğim yazardır.*
hasta galatasaraylıdır kendisi. peşinen söyleyeyim.
radyo uludag a girince 'oha lan power fm mi acıldı' dememe neden olan dj yazar. *
filmden çok etkilenmiş olan yazardır kanımca. ilk baştan itibaren yazıları taktir görmekte ve ayakta alkışlanmaktadır. iyi bu yazarı da takip listeme alacağımdır.
15 nisan 2007 kadıköy playstation turnuvasında 3-1 mağlup götürdüğü grubun son maçında ireland kardeşime son 12 dakikada 2 tane sallayarak hem gruptan çıkmayı başarmış hemde irelandı saf dışı bırakmış yazar kişisi.
iş bu entry ile (#1518326) destansı espri yetenegini konusturmuş yazar arkadasımız. * *
film çeken, senaryo yazan adam... çizgi film değil haa !

(bkz: oscar alacak çocuk)
bu gün radyoda dj lik yaparken tanıdığım yazar..helal olsun ona ki her türlü şakamızı ve takılmamızı olgunlukla karşıladı. haaa.! hem ayrıca kel de değil sadece kısa saçlı.*
evet seyrek saçlıyım, evet ilk yarım saat radyoyu birbirine kattım. ama özümde iyi bir insanım. sevin lan beni. *
beni radyodan tehdit eden güzel insan...*

bilinen ve manalı bir yazardır internet koridorlarinda...hoşgeldin şimdiden.

(bkz: radikal gazetesi)
(bkz: zamane sozluk)
(bkz: maresal tokai cakmak)
(bkz: lucky number slevin)
radyo uludağ'a da el atmış yazar. sleyediin, slesevenin gibi bir şey. *
an itibariyle birbirinden esprili entryler giren yazar...

4. nesildir...hoşgelmiştir...
hoşgelmiştir.
an itibari ile çaylaklıktan yazarlığa zıplamış kişi. hayırlısı olsun.

edit: bunun neresini kötüledin bilader? yazar oldum ne yapayım?

büdüt: slevin diye okuyun nicki. şekil şombalak olsun diye var o 7. *
© copyright 2005 - 2026