bugün
- the merich13
- cips olsa da yesek5
- istanbul un çok pahalı olması10
- matbaanın gecikmesine sebep5
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- 50 tl ile rolling yapmak5
- yarın iş olduğu gerçeği3
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- horoz hayası çorbası5
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- insan olmaya ceyrek kala13
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- fifa'dan dünya kupası finali soruşturması2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- kadim kültürler4
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- sözlük kızlarının kombinleri20
- kane2
- velvet13
- velvet vs nervio19
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- bira cips6
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- gocusuz sözlük4
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- laptop5
- cabrio mercedes süren kadının arabasına atlamak2
- sözlük kızlarının burunları3
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- age of empire 23
- kafanızdaki ses4
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- aga be şarkılar5
- bir üniversitenin kötü olduğunu anlama yolları2
- normal sözlük2
- beurredebaies2
- ömer hayyam3
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- sudekiray7
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- maden suyu4
- kısık sesle hapşıran erkek2
- gammazların sanki biraz şey olması2
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
şanssızlığını s.kmek isteyen ama daha da çoğalmasından korktuğu için eylemi pratiğe dökemeyen yazar.
edit: eksileyen arkadaşın şanssızlığını değil kendiminkini s.kecem. panik yapmasın yani.
edit: eksileyen arkadaşın şanssızlığını değil kendiminkini s.kecem. panik yapmasın yani.
bodrum'un gündüz gece kendisini yorduğu kişi. ama karşılığını alınca da mutlu oluyor. öyle de şuursuz.
ha bir de bodrum çok güzel pozlar veriyor be hacı.
http://sle7in.deviantart.com
ha bir de bodrum çok güzel pozlar veriyor be hacı.
http://sle7in.deviantart.com
köpek gibi çalışan, devamlı türkan şoray fotoğrafı çeken yazar kişi. türkan şoray, hakan balamir ve halit akçatepe'yi fotoğraflarıyla meşhur edecek inşallah.
bir süredir ortalıklarda görünmeyen ve eksikliği hissedilen yazardır. nerede ne yapiyor bilmiyorum. belki lost adasına düştü kate ile sevişiyor. eğer varsa öyle bir şey onun adına sevinirim.
guya radyo uludagda yaptigi reklamlardan sagladigi gelirle goz ameliyatimi yaptiracakti ama soylentilere gore yemis parayi.
ayrica ikizler burcu galiba, yayinlar da cok konusuyor. ama olsun, guzel sarkilar seciyor.
ayrica ikizler burcu galiba, yayinlar da cok konusuyor. ama olsun, guzel sarkilar seciyor.
radyo uludağ'da yaptığı bir programda, tanıma fırsatı bulduğum, reklamlar ve reklam müzikleri ile ilgili şeker gibi muhabbeti oldukça hoşuma gitmiş yazardır.
usta yazar, karizma insan.. yine aynı çatıda olmak harika..
saygılar..
saygılar..
skibbe konusunda malesef ki haklı çıkmış bulunmakta olan sevdiğim galatasaraylı yazar.
gozlerini tedavi ettircem diye beni kandirmis yazar. bekliyoz hala, sene* oldu nerdeyse soz vereli.
ayrica bozuk mozuk ama sen benim o guzel gozlerime kurban ol e mi?
ayrica bozuk mozuk ama sen benim o guzel gozlerime kurban ol e mi?
ayar aldıkça rahatlayan yazar türüne güzel bir örnektir.
lakin durumdan rahatsız olduğum için birkaç yazar arkadaşımdan insaniyet namına durmalarını rica ediyorum. *
lakin durumdan rahatsız olduğum için birkaç yazar arkadaşımdan insaniyet namına durmalarını rica ediyorum. *
fenerbahçeli ayarmatörü.
sinan engin başlığındaki entrysi ile sözlüğü yaran yazar.
goz ameliyatimda indirim saglatacak cengaver. ama valla billa yoktu o bosluklar.
ben bu adamı seviyorum. galatasaraylı olması, sanatla uğraşması, cesur entryleri... gerçekten pırıl pırıl ve çok farklı biri.
+abi dedektif biraderlerde oynayacam dedin de ben göremedim seni.
-kardeşim dizinin 24. dakikasında caddeyi çektiler ya işte o kalabalığı arasında gözüken kulak benim.
+haa bende şey sandım, o 12. dakikada bi binayı gösterdiler ya...
-eee.
+hani çatısında anten vardı.
-eee.
+o antenin yanında uzun bi direk vardı hani.
-eeeeeeee.
+sana girsin o.
edit: sle7in alınma lütfen sadece zirvenin gerektirdiği dalga geçme işlemini yürütüyorum.
-kardeşim dizinin 24. dakikasında caddeyi çektiler ya işte o kalabalığı arasında gözüken kulak benim.
+haa bende şey sandım, o 12. dakikada bi binayı gösterdiler ya...
-eee.
+hani çatısında anten vardı.
-eee.
+o antenin yanında uzun bi direk vardı hani.
-eeeeeeee.
+sana girsin o.
edit: sle7in alınma lütfen sadece zirvenin gerektirdiği dalga geçme işlemini yürütüyorum.
reklamını baslik acarak yapacagina nickaltindan bu aksam x kanal y dizisinde w rolünde ekranlara gelecek yazar deseydi daha güzel olacaktı yazarı.
edit: baslik ucuruldu artık reklama burdan devam.
edit: baslik ucuruldu artık reklama burdan devam.
televizyon kariyerinde basarilar diledigimiz yazar. bok atanlara kulak asmamasi gerekir, zira bildigim kadariyla hicbir yazarin sov programi yok. bu aktivitenin sozluge bir faydasi dokunacak mi? bekleyip gorecegiz.
kendisini attığı ilginç bir macera ile bu akşam fox tv'de arz-ı endam edecek kişilik. dedektif biraderler abukluğunun en abuk kişisi olarak.
allah benim belamı vermesin emi. *
allah benim belamı vermesin emi. *
hos gelmis, sefalar getirmis dayicik. ailesinin ozllikle de yengemin gozu aydin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar