bugün

şanssızlığını s.kmek isteyen ama daha da çoğalmasından korktuğu için eylemi pratiğe dökemeyen yazar.

edit: eksileyen arkadaşın şanssızlığını değil kendiminkini s.kecem. panik yapmasın yani.
bodrum'un gündüz gece kendisini yorduğu kişi. ama karşılığını alınca da mutlu oluyor. öyle de şuursuz.

ha bir de bodrum çok güzel pozlar veriyor be hacı.

http://sle7in.deviantart.com
kendisini tanımasamda "dj insan" yakıştırmasını yapmak istediğim yazar.

(bkz: radyo uludag)
köpek gibi çalışan, devamlı türkan şoray fotoğrafı çeken yazar kişi. türkan şoray, hakan balamir ve halit akçatepe'yi fotoğraflarıyla meşhur edecek inşallah.
bir süredir ortalıklarda görünmeyen ve eksikliği hissedilen yazardır. nerede ne yapiyor bilmiyorum. belki lost adasına düştü kate ile sevişiyor. eğer varsa öyle bir şey onun adına sevinirim.
guya radyo uludagda yaptigi reklamlardan sagladigi gelirle goz ameliyatimi yaptiracakti ama soylentilere gore yemis parayi.

ayrica ikizler burcu galiba, yayinlar da cok konusuyor. ama olsun, guzel sarkilar seciyor.
radyo uludağ'da yaptığı bir programda, tanıma fırsatı bulduğum, reklamlar ve reklam müzikleri ile ilgili şeker gibi muhabbeti oldukça hoşuma gitmiş yazardır.
buram buram galatasaray aşkı kokan entryleriyle gündemde olan yazardır.
kod adı ayarcı *
usta yazar, karizma insan.. yine aynı çatıda olmak harika..
saygılar..
skibbe konusunda malesef ki haklı çıkmış bulunmakta olan sevdiğim galatasaraylı yazar.
hicivlerine hayran olmadığım yazar. ama her an olabilirim. *
gozlerini tedavi ettircem diye beni kandirmis yazar. bekliyoz hala, sene* oldu nerdeyse soz vereli.

ayrica bozuk mozuk ama sen benim o guzel gozlerime kurban ol e mi?
http://sle7in.deviantart.com

kendince sanat yapan kişi.
ayar aldıkça rahatlayan yazar türüne güzel bir örnektir.
lakin durumdan rahatsız olduğum için birkaç yazar arkadaşımdan insaniyet namına durmalarını rica ediyorum. *
fenerbahçeli ayarmatörü.
sinan engin başlığındaki entrysi ile sözlüğü yaran yazar.
sinan engin ve beşiktaş a ayarın allahını veren yazar.

(bkz: sinan engin/#3769924)
bu gunluk nese kaynagi oldugum cici insan.

zirvede karsilasirsak ve sana yer kalmazsa; ben bosluklara kayarim. tabii gorebilirsem.* *
goz ameliyatimda indirim saglatacak cengaver. ama valla billa yoktu o bosluklar.
ben bu adamı seviyorum. galatasaraylı olması, sanatla uğraşması, cesur entryleri... gerçekten pırıl pırıl ve çok farklı biri.
+abi dedektif biraderlerde oynayacam dedin de ben göremedim seni.

-kardeşim dizinin 24. dakikasında caddeyi çektiler ya işte o kalabalığı arasında gözüken kulak benim.

+haa bende şey sandım, o 12. dakikada bi binayı gösterdiler ya...

-eee.

+hani çatısında anten vardı.

-eee.

+o antenin yanında uzun bi direk vardı hani.

-eeeeeeee.

+sana girsin o.

edit: sle7in alınma lütfen sadece zirvenin gerektirdiği dalga geçme işlemini yürütüyorum.
reklamını baslik acarak yapacagina nickaltindan bu aksam x kanal y dizisinde w rolünde ekranlara gelecek yazar deseydi daha güzel olacaktı yazarı.
edit: baslik ucuruldu artık reklama burdan devam.
televizyon kariyerinde basarilar diledigimiz yazar. bok atanlara kulak asmamasi gerekir, zira bildigim kadariyla hicbir yazarin sov programi yok. bu aktivitenin sozluge bir faydasi dokunacak mi? bekleyip gorecegiz.
kendisini attığı ilginç bir macera ile bu akşam fox tv'de arz-ı endam edecek kişilik. dedektif biraderler abukluğunun en abuk kişisi olarak.

allah benim belamı vermesin emi. *
hos gelmis, sefalar getirmis dayicik. ailesinin ozllikle de yengemin gozu aydin.
© copyright 2005 - 2026