bugün
- nickten isim tahmini yapmak57
- hikayeyi devam ettir18
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı6
- uysaljakoben11
- g'i l d'e d l'i l y sözlüğün en güzel kızıdır5
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey7
- güzel kızların pizza yemesi7
- piramitlerin yere çakılmış küp olması4
- fethullah gülen in türkiye ye dönüş tarihi5
- sözlüğün muhasır medeniyetler seviyesinde olması4
- kendini mehdi sanmak5
- eğri piramit4
- kurbağa öpüp prens beklemek9
- ammına koydumun ergenleri5
- arkadaşlar neden bu kadar sıkıcısınız7
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- sözlüğü gerizekalıların istila ettiği gerçeği3
- arkadaşlar hani bir şarkı vardı adı neydi4
- sözlüğün seviyesinin dibe vurması4
- kapalı maraş3
- her entryimi eksiliyorlar tribi2
- nefret edilen birine sonradan aşık olmak2
- hayattan zevk alamamak6
- aslan akrep ikizler kadınlarının deli olmaları7
- homofobik erkek5
- telefon sapığı5
- sözlük erkeklerinin kadın halleri8
- bilgi içerikli entry giriyorum4
- mehdinin almanyada olma ihtimali4
- bok kokan başlıklar3
- ilah3
- türklerin iyi özellikleri2
- doktor ve mühendislerin iki oy hakkı olmalı5
- the merich13
- eski foça vs yeni foça3
- arkadaşlar ben yarım akıllı mıyım ya9
- ioçk17
- gürbüz'ü ibraniceye çevirince lion çıkması3
- sözlüğün seviyesini yükseltme girişimleri2
- polis geldi polis geldi2
- sözlükten hatun kaldırmak4
- from dizisi5
- japon denince akla gelenler9
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası10
- sözlükte erkek taklidi yapan kadın yazarlar4
- sözlük kızlarının kombinleri8
- habire12 adamdır37
- kebapçı hürmeti2
- seviyorum ulan3
- bursalı erkekler14
özellikle taksimdeki o menşur sinemalarda oldukça tehlikelidir.
hayatımda sadece bir kere yaptığım ve aslında oldukça tatlı olabilen bir eylem ..
ama film saving private ryan idi .. o kadar silah,gülle,bomba sesi arasında nası uyudum,o filmi sinemada izleme zevkini nasıl kaçırdım hala anlamış değilim ..
ama film saving private ryan idi .. o kadar silah,gülle,bomba sesi arasında nası uyudum,o filmi sinemada izleme zevkini nasıl kaçırdım hala anlamış değilim ..
titanic filminde başıma gelen bir olay.ya herkes ballandıra ballandıra bitiremedi o filmi.bir gittim sinemada sızmışım.filmin sonunda gemi batarken uyandım.
YÜKSEK SESLE HORLAMIYORSAN SORUN OLMAYACAK DURUM. AMA HORLUYORSAN S.TiR GiT EViNDE UYU.
eğer kardeşinizi, çocuğunuzu, yiğeninizi yani yakın ve küçük yaşta bir akrabanızı sinemaya götürüyorsanız yapılabilecek ideal eylemlerdendir.
benim artık kendimde kabul ettiğim, herkesin de beni böyle kabul ettiği ve sevdiği, gittiğim on filmin yedisinde başıma gelen enteresan kişisel özellik. keyiflidir, ancak uyandıktan sonra filmin konusundan hiçbir şey anlamamak gibi yan etkileri bulunabilir. horluyor olmak ise büyük utanç kaynağı olma hakkını kimselere kaptırmamaktadır.
Filmin sıkıcı oluşundan da olabilir.Filmden kopup uyumak.
filmin sıkıcı olması, veyahut istemeye istemeye gelmiş olup arka planında da uykusunun olduğu gerçekliğinden yola çıkılarak normal karşılanması gereken durum. *
yanlış film seçimi veya emrivaki kurbanı olma sonucu gidilen bazı filmlerde filmi çok sıkıcı bulma sonucunda ve/veya başka sebeplerle gerçekleşebilen nahoş gelişme.
Hem okul hem iş o dönem epey yorucu bir dönemde hafta sonunu dört gözle bekliyordum ama bir taraftan da arkadaşların isteğini kırmayıp sinemaya girmiştik. Neyse sherlock holmes'in bir filmine gittik. Yorgunluktan gözlerim kapanmak üzereyken tam o esnada filmde bir tabanca patladı. Sesle birlikte gözümü açınca karşıdan bir kurşunun bana doğru geldiğini gördüm ve aniden yerimden sıçradım ve gözlerimi açtım.
parasıyla değil mi kardeşim ister uyurum ister blowjob.
kütüphanede uyumak kadar haz vermez, böyle arkadan görevli gelecek 'gardaş uyan gabatıyoruz kapıları hade' diyecek ve siz aceleyle kalkıp hava buz gibiyken kendinizi dışarıda bulacaksınız. paha biçilemez.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar