bugün

/39
(bkz: selena)
allah çirkin şansı versin ne diyeyim.
15 kişi zor güzelleştirir bunu demek ki.
Selena'dan başka tutan bir dizisi olmayan kadın.
Soyadı hep domalı anımsatıyor. Ama cobalttan mı geliyor acaba. Kobal ne ola ki? Dedesi ingiliz falan mı amuniyim.

Yalnız efsane güzel hatun.
bu akşam kenan imirzalıoğlu ile evlenecek olan kadın. söylentilere göre Kenan imirzalıoğlu düğünü için 800 bin TL ile 1 milyon TL arasında masraf yapmış.

http://www.posta.com.tr/m...tti-.htm?ArticleID=342762
Arda turhan'ın eski manitası olan hatun.
Akşamın ilerleyen saatlerin de Cunda Adasında ses getirecek bir düğün.
görsel
görsel
görsel
eski manitam.
Gelinligi bildigin gecelik bu ney laaan.
kenancığımın uğruna alyans taktığı kişi.

üzmüştür.
Yakismamislar.
Kenan ın elleri sinem kobal ın govdesini kapliyor.eli bu kadar buyukse sinem in işi zor.
telefonda evet derkenki görüntülerini izlerken kenan'ın yüzüne bakıyorum o kadının da suratını falan kapıyorum parmağımla, neden böyle oldu anlamadım.

(bkz: hasetinden çatlama durumu)
Kenan'ı Arda'ya benzeterek evlenmiş olabilir. Kaş göz esmer olunca Arda'nın yerine koydu belki. Kenan reyisin yanına yakışmayan yeteneksiz oyuncu, şanslı doğmuş iyi yere kapak attı.
çirkindir. ortalama üzeri bile değildir. bu abartı neden?
sirf sesinden mi nedir bu kiz cirkin geliyor bana hatta itici.
evlenmiştir.
paracıklar için hayırlı olsundur.
dün cunda adasında düzenlenen nikah töreniyle kenan imirzalıoğlunun eşi olmuş oyuncu. mutluluklar diliyoruz efenim...

zöge: kenancı kızlar zorunuza gitmesin *
Çirkin. Kötü oyuncu. Mimik jest yok.

Ona rağmen hem para kazanıyor hem evleniyor.

Kimse bu ülkede iş yok demesin amk.
görsel
çok iyi yere dükkan açtı.
Şaka bir yana kenan bey bu kızla evlenip bir de düğün yapmış kızın çıkmadığı adam kalmadı daha düne kadarda arda turan diye ağlıyordu gözümden düştün kenan.
Nerede o nermin ile mehmet... nerede Sinem ile kenan.

Bir oyuncu.
Kocası Kenan imirzalioğlu'yla tencere-kapak olmuşlar. ikisi de vasat bir tipe sahip çünkü.

ibrahim Çelikkol filan Selena'yı aşar...
© copyright 2005 - 2026