bugün
- insanın bu hayattaki amacı17
- 10 lu yaşların çabuk geçmesi7
- kimseyi memnun edememek9
- erkek ısrarı5
- akademisyen egosu6
- a milli takıma 15 milyon euro prim verilmesi10
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi10
- güne bir şarkı bırak10
- uludağ sözlüğün cenaze namazı2
- aşık yorguni3
- kitap alıntıları2
- 21 temmuz 2026 fenerbahçe gornik zabrze maçı2
- eylül akşamında eskişehir de yürümek2
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması10
- ilk buluşmada öpen kız2
- ilk öpücük3
- azazzazzz2
- heyt bea vs herhangi bir yazar3
- intihar etmek7
- buddy dude22
- hukukportali com2
- destur zall hazretleri3
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- heyt bea5
- çok güzel seven kadın5
- san sebastian cheesecake2
- ışıktan daha hızlı olan şey7
- biz dededen chp liyiz başka partiye oy veremeyiz2
- sözlüğe gelince alınan koku7
- 17 haziran 2026 ırak norveç maçı3
- yaşadım demek için ne yapmalı10
- 16 haziran 2026 diş hekimliğinde doktora skandalı2
- yeni sevgilide olması istenen özellikler6
- kylian mbappe3
- hayata dair iç burkan detaylar4
- sedat pekmez19
- erikli su5
- iha ve siha ile övünmek3
- türklerin yunan adalarına tatile gitme nedeni7
- daha 176
- türkiye maçı için abd'ye gitmek3
- fevzi kurtuluş2
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın6
- idealist yakışıklı çok zeki güvenilir3
- rahmi saltuk3
- özgür özel'in yeni parti kurması gerekliliği2
- bu maçta şike var2
- teoman duralı3
- sistemin bizi paralı köle yaptığı gerçeği3
- huzurevine gitmek2
bu yazının yanında (numara) şeklinde ibare gördüğümde çok sevinirim. öyle ki hiç bekletmeden canlandır butonuna basıp entry'mi düzeltirim. sözlük yöneticilerinin iyi çalıştığının resmi olduğundan daha da büyük kıvanç duyarım.*
nerdeyse bir aydır çalışmayan ne kadar düzgün entryler giriyorum ulan dedirten fasalitedir..
ayrıca sol frameden anlaşıldığı üzere kimsenin entryleri silinmiyordur..
ayrıca sol frameden anlaşıldığı üzere kimsenin entryleri silinmiyordur..
5.560 kişi olmuş bunlar , veya bunlarsız da olabiliyor bir şekilde.
çamaşır suyu kokan buton.
5.950 kişiler gün itibariyle.
(bkz: silik çıkmış)
edit : kaba bir hesapla , 07.09.2007 tarihindeki istatistik değerine bakılarak , günde 10 hesap siliniyor bu sözlükte.
(bkz: silik çıkmış)
edit : kaba bir hesapla , 07.09.2007 tarihindeki istatistik değerine bakılarak , günde 10 hesap siliniyor bu sözlükte.
Kesinlikle cümle sonuna koymayı unuttuğum noktalar gibi sudan sebepler yüzünden şu an bile saniyeler ile yarışan sağ köşedeki nacizane buton.
bir nevi yazılan entry'i torna tesviye edit yaptırtan kutu format dışı açıklamalarda tekrar başlık için uygun olan yazıyı yazma konusunda yardımcı olur.
(bkz: sözlük formatı)
(bkz: sözlük formatı)
yanıltabilen butondur. sabah mavi mavi masmavi yanarken, "ben n'aptım yine ya?" der demez, merakla tıklanıp, boş çıkmıştır. bu bir şey değil de, paranoya haline gelen bir şey vardır. yanmadığı zaman, "ya doluysa?" düşüncesi kafaya tebelleş olmuştur.
aha işte yazar hakkında bilgisine baktığım çoğu yazarın sahip olduğu ünvan. sanki bir nevi geleceğim.
(bkz: kehanet entry)
(bkz: kehanet entry)
son zamanlarda sıkça yeşik olarak yanan buton. ya moderasyon daha dikkatli çalışıyor ya da bu aralar çok fazla saçmalıyor ve silik yemeyi hak ediyoruzdur.
hiç haz etmediğim buton..zira çoğu zaman sözlerimi geri almak istemiyorum.. yazdığımı yeniden yazmak istemiyorum..
moderatorlerin kafasına göre sildiğini düşündüğüm, silinmiş entryleri gösteren msj kutucuğudur.
adım adım ilerlediğim statü... ölmek gibi... doğuyorsun çaylaksın, yaşıyorsun yazar ve ölüyorsun silik oluyorsun... güzel bir hayat, güzel bir son... *
bari silinen ne imiş yazarı tarafından görülebilseydi etkisi bırakan şey.
cani sikildikca kiyim yapan sahsiyetlerin bir sure sonra aldigi isim.
(bkz: samedey)
bu aralar sürekli yanan ve silinen entrylerimizin yer aldığı buton şeysi. o değil yeni girdiğim entryler de silinmiyor, 7 ay önce girdiğim bi entry siliniyor aradan biraz geçiyor 4 ay önce girdiğim bir entry, sonra 5 ay önce girdiğim... bu böyle gidiyor.
sahsımın koşa koşa 1000 adete gittiği zimbirtidir. mesela taa 1843 senesinin ilkbaharının 26. günü girdiğim entry silindiği için bir bakıma nostalji yaratir.
her seferinde silik yerine şıllık diye okuduğum kısımdır.
çok mutluyum lan,aylardır yazıyorum ama silik kısmımda hiçbirşey yok. yani hiçbirşey yok derken,sadece;şuan için silinmiş entry'niz yok. sozluk formati'na uygun olmayan entry'ler silinir.diye yazıyor. acayip karizma bi yazıdır orası ayrıdır. aldım ben mesajı. eyvallah.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar