bugün
- kemal kılıçdaroğlu'nun secaadeye basması14
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü9
- erzurum da kar altında ucuz et kuyruğu21
- iyi parti istanbul'i l başkanlığının kurşunlanması21
- üstteki yazarın ne mezunu olduğunu tahmin etmek16
- karnabahar brokoli brüksel lahanası yiyen erkek13
- türkiye den siktir olup gitmek10
- ateist birisine ramazan kolisi vermek22
- irem derici seksiliği14
- 31 mart 2023 soğuklardan gına gelmesi13
- durduk yere engelleyen erkek17
- muharrem ince35
- borsa17
- büyük meme vs küçük meme12
- bugün ne yapmayı düşünüyorsun15
- üstteki yazarın yaşadığı şehir43
- üstteki yazara aşık ol26
- kilot mu külot mu14
- 82 maaş alan bürokrat21
- erkek görünce gelen kusma isteği13
- günün sözü16
- yaş farkı17
- sahurdayız uludağ sözlük39
- bir üstümüzdeki yazarı puanlıyoruz28
- almanyanın karşı çıktığı cumhurbaşkanı adayları27
- kemal kılıçdaroğlu35
- recep tayyip erdoğan27
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları23
- frank lucas denilen sapık10
- frank lucas kimdir12
- bir baltaya sap olamadim19
- bağcılar17
- seninle şöyle böyle olabilirdik8
- true neden sevilmiyor sorunsalı11
- klarnet calan sarapci koala 632
- rte seçimi kaybederse akpliler ne yapıcak41
- ekşi sözlük12
- ölmek istemek16
- doğu perinçek'e ne olacak sorunsalı23
- iftara ne yapsam23
- beşiktaş8
- dolar daha da artar mı11
- radikal kemalist teorisyen12
- avrupa türk düşmanı deyip avrupada yaşayn gurbetçi21
- anın görüntüsü15
- forumdan bile engelleyen erkek9
- 31 mart 2023 iyi parti silahlı saldırı12
- eski 20000 lira9
- su oruç bozar mı9
- bankadaki dövizlere el konulması9

entry'ler (934)
NEREDE BU EYT KARDEŞiM ? milletin geleceği hakkında her gün demeç veren AKP sözcülerinin milleti oyaladığı aralık ocak şubat derken ne zaman yasalaşacağı belli olmayan yasa adı olmuştur. Mart ayında maaş almayan EYT döner sandıkta oyunu verir.
(bkz: hazine bulmus gibi sevinmek)
(bkz: Deyim)
Akşener imamoglu sarılması esnasında yüzlerdeki okunan sevinçten akla gelebilecek deyim.
(bkz: Deyim)
Akşener imamoglu sarılması esnasında yüzlerdeki okunan sevinçten akla gelebilecek deyim.
yakalan kadın terör üyesinin emniyette çekilen fotoğrafında üzerine giydiği sweatshirt te New-York yazması ayrıca bir mesaj olma niteliğindedir.
kehanetleri ile meşhur bir derginin kapağı. 2019 neler olacağını çizimlere bakarak kaos, içsavaş, parayı altına yatırın , italyaya gözdağı, Çin in ayın karanlık tarafa gidişi vs. anlaşılırmış.
(bkz: külliyen yalan) ben hep sevgili ilk seksim ve fenerbahçe var diye gelmiştim.
(bkz: yaşınız kadar yazarlığım var) diyebileceğim nesildir. yeni nesil sözlük sizlerin eseri olacaktır.
Celal Şengör hocanın da yorum katacağı nesildir. (bkz: Ben biraz gülüyorum) (bkz: yarılırım)
genelde annelerin arpaşehriyeyi kaşıkla ağzına verdiği masum çocukluk anılaran götüren hareketler ki sevgiliye de helal olsun.
genelde annelerin arpaşehriyeyi kaşıkla ağzına verdiği masum çocukluk anılaran götüren hareketler ki sevgiliye de helal olsun.
AKP kazanacak diye sandığa gitmeyen kesimin belirleyici olan tahminlerdir.
(bkz: herkesin tuttuğu kendine) yani aklında mı elinde mi neyse ne. o an işte.
tam bize göre dizi.. aşk, mafya, komedi ve hüzün... müzikler tanıdık. öyle olmuş böyle olmuş tuzun içine elini sokmuş. baba 1-2-3, ezel bizim aile ne varsa...en güzel karışımı yapmak Bir Nuh a bir de Nuh a nasip olmuş. seyret vaktini alıyor mu dalıp gidiyor musun seni gıdıklıyor mu? sıkmasın yeter! böyle gider. tatmin ettikten sonra gerisi koy görüne rahvan gitsin! güzel bir dizi işte ,oscar jüri misin amk.
Merve 11 adında bir profil açılıp yapılan deney. Merve karne aldım dedikçe yarar kürek muhabbet açan doktor mühendis vs. Bilumum insanların aslında sapıklığın ülkedeki boyutunu anlatmış...
yapılan bir bilişim deneyi sonuç malum Türkiye gerçeği. 120 profil de 65 sapık.
Kobi nin insanı dürümden soğutan emiş tarzıyla hunharca dürüm yediği banKa reklamı.
neylon terlikle saddam heykeline dalan ırak lıyı hatırlatan eylem. ama işin aslı
Kutsal topraklarda şeytan taşlama görevini yerine getiren bir hacı adayı kazayla şeytana taş yerine iPhone fırlatmış.
Kutsal topraklarda şeytan taşlama görevini yerine getiren bir hacı adayı kazayla şeytana taş yerine iPhone fırlatmış.
muhammeden resulullah diye devam eder.
cok balo gordum ondan cok yarak istedim.
aslinda hepsinin ayni isimle yazarlik yapmasi gereken bir durum yazarin ismi:
orospu cocuklugunun boylesi
orospu cocuklugunun boylesi