bugün
- dolar isterse 100 olsun5
- velvet55
- yazarların favori giyim markası14
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak10
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar10
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- sözlüğün en harbi kızı8
- migros'a sorulacak tek soru24
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- osuruktan şiirler61
- anın fotoğrafı4
- sözlüğün en harbi erkeği7
- israile atom bombası atmak8
- 2026 ekonomik krizi17
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- insan olmaya ceyrek kala15
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar9
- hayattaki en değerli şeyler8
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- friedrich hegel la bi cay icek12
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- aleksey batrakov28
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- spor ayakkabı5
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- michel foucault3
- okul zorunluluğu2
- victor osimhen20
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- geceye bir şarkı bırak10
- evde soğuk kahve yapımı7
- manyak olmaya karar verdim3
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- tostumu yaptım11
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- tadej pogacar2
- alparslan kuytul15
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- hurdacıya gidiyorum7
(video artık mevcut değil)
ice age deki karakteriyle öz eşim olduğunu düşündüğüm hüzünlü, romantik, şapşal kahramanım.
Hanım hanım onlar benim yavrularım.
Tembel hayvanlara duyulan sempatinin kaynagidir.
paçasından asalet akmaktadır.
çok sevimlidir.
sevilesi buz devri kahramanı.
oyy ben onu yirin. oyyy kurban olurum. oyy oyyy oy.
tamam sakinim.
oyy ben onu yirin. oyyy kurban olurum. oyy oyyy oy.
tamam sakinim.
sid'tir git demek isteyen birinin hicab ederek kullandığı söz.
has'sid'dir ya *
"standart instrumental departure" kısaltmasıdır. Uçakların kalkıştan sonra meydanı terk etme paternini (yolunu) belirler.
izlediğim en iyi animasyon karakteridir, tabi bunda dublajın da etkisi büyük.
http://tinyurl.com/ybqu7rj
http://tinyurl.com/ybqu7rj
birileri sanattan hoşlanmıyor galiba diyerek beni kahkaha komasıne sokan miskin yaratık.
http://www.facebook.com/v...v=245758813280&ref=mf
http://www.facebook.com/v...v=245758813280&ref=mf
mikrobiyoloji dersinde sıkca kullanılan kelimedir. eklendigi kelimenin öldürücü etkisinden bahsetmektedir kısacası öldüren demektir.
fLash tv de yayınLanan amerikan güreşin de "sid" isimLi bir dövüşçü vardır.. bu adamın bir dövüşü sırasında her daim geyik muhabbeti yapan sunucuLar "kaLktı sid'im hey heey" demişLer, ev haLkını gece gece yarmışLardır..
3. nesil silik oluşuyla beni dumura uğratmış hemşerim yazar kişisidir.
(#1792536) bu ve bunun gibi enteresan ve komik başlıklar açan yazar arkadaş.ayrıca en sevdiğim buz devri * karakteri.
(bkz: sid meier)
bu isim bir şarkının içinde defalarca geçiyorsa emin olun şarkıda backmasking tekniği kullanılmıştır.
gereksiz gibi duruyor ama ben birtane böyle şarkı yazdım gerçekten zor oldu.şarkının düzü açlık sefalet bir de sid diye birine platonik aşık olan kızı anlatıyor.tersten ise ben platonik aşkıma bir sürü şey söyledikten sonra küfretmeye falan başlıyorum.
gereksiz gibi duruyor ama ben birtane böyle şarkı yazdım gerçekten zor oldu.şarkının düzü açlık sefalet bir de sid diye birine platonik aşık olan kızı anlatıyor.tersten ise ben platonik aşkıma bir sürü şey söyledikten sonra küfretmeye falan başlıyorum.
session id kısaltması olarak kullanır zaman zaman.
"husrev: mansur! âlemde gizli tek bir sırrım kaldı. içimdeki kıyamet! kimse bir şey bilmiyor. bakma kıvranışlarıma! bakma ağzımın dikişlerinden sızan hırıltılara! bakma beni çıldırıyor sanmalarına! bilmiyorlar. söyleyemiyorum. istesem de söyleyemem. söylesem de bir şey anlaşılmaz. mansur! o benim meğer kurbanımmış. gafletimin değil, en ahmak tarafımın, sanatımın kurbanı! eserimi niçin yazdım! onu öldürmek için mi? onu niçin öldürdüm? eserimi yazdığım için mi?
mansur: düşünme husrev bu şeyleri.
husrev: ben sanatı hayattan başka bir şey sanıyordum. hürriyetlerin sonu. âciz bahtımın ulaşamadığı bir yer. orası irademin bahçesiydi. orada, oyuncaklarıyla oynayan bir çocuk gibi başı-boştum. orada kulluktan çıkıyor gibiydim.
mansur: ah, husrev!
husrev: ben ne yaptım? bir hududu zorladım. kendimin dışına çıkmak isterken, kendime rast geldim. meğer kul olduğumu anlamak için allah'lık taslamalıymışım! meğer nasıl yaratıldığımı anlamak için bir adam yaratmaya kalkmalıymışım! ben ne yaptım? en sağlam basamağı ayağımdan kaydırdım. körlüğü zedeledim. şimdi görünen şeye nasıl bakayım? insan kaderini bir rüya gibi uykuda bulur. bu rüyayı uyanık nasıl seyredeyim? allah'la kalabalık arasında kaldım. boşlukta nasıl durayım?
mansur: husrevciğim!
husrev: anlayın bu azabı! bir azap ki, kul olduğum için çekiyorum, çekmemek için allah olmak lâzım. insana göre değil bu; yok bunu çekecek âza insanda! yetişir! gelsin artık her şey yerli yerine! verin bana artık dünyamı! salıverin beni kalabalıklara!
mansur: husrev! seni böyle gördükçe parça parça oluyorum. ne yapabilirim senin için?
husrev: elinden gelirse beni bu insanlardan kurtar. "
mansur: düşünme husrev bu şeyleri.
husrev: ben sanatı hayattan başka bir şey sanıyordum. hürriyetlerin sonu. âciz bahtımın ulaşamadığı bir yer. orası irademin bahçesiydi. orada, oyuncaklarıyla oynayan bir çocuk gibi başı-boştum. orada kulluktan çıkıyor gibiydim.
mansur: ah, husrev!
husrev: ben ne yaptım? bir hududu zorladım. kendimin dışına çıkmak isterken, kendime rast geldim. meğer kul olduğumu anlamak için allah'lık taslamalıymışım! meğer nasıl yaratıldığımı anlamak için bir adam yaratmaya kalkmalıymışım! ben ne yaptım? en sağlam basamağı ayağımdan kaydırdım. körlüğü zedeledim. şimdi görünen şeye nasıl bakayım? insan kaderini bir rüya gibi uykuda bulur. bu rüyayı uyanık nasıl seyredeyim? allah'la kalabalık arasında kaldım. boşlukta nasıl durayım?
mansur: husrevciğim!
husrev: anlayın bu azabı! bir azap ki, kul olduğum için çekiyorum, çekmemek için allah olmak lâzım. insana göre değil bu; yok bunu çekecek âza insanda! yetişir! gelsin artık her şey yerli yerine! verin bana artık dünyamı! salıverin beni kalabalıklara!
mansur: husrev! seni böyle gördükçe parça parça oluyorum. ne yapabilirim senin için?
husrev: elinden gelirse beni bu insanlardan kurtar. "
hakkımda yazdığı girdileri okuyunca kahkaha atmama sebep olan sevimli sözlük kişisi.
jessica alba'nın sokağa tuvaletini yapıp hacetini gideren köpeğinin adı .
Gündemdeki Haberler