bugün
- türk müsün türkiyeli misin12
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı3
- nasıl birisiniz6
- milli muharip uçağı kaan2
- çıkma teklifinin eskide kalması4
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- ayrılık6
- anın görüntüsü16
- alin2
- beni özleyenler elime mum diksin15
- rüyada nervio yu görmek8
- hırvatistan12
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım5
- karadeniz'e neden karadeniz denmiştir2
- ispanya daki göçmen krizi8
- yunanistan29
- ölüm5
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- gecenin rap şarkısı3
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- yazarların ruh hali3
- gecenin şarkısı3
- favori coldplay şarkınız4
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- mutlu kalmak için öneriler6
- izmirli kızların met çukuruna düşmesi3
- sırtımı kaşıyan kızlardan hoşlanmam3
- aylık 511 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- ilk kez penis gören kız tepkisi2
- puantiye modasının bokunun çıkması4
- tonlu diller2
- her gün alkol almak4
- yeni dünya düzeni4
- arkadaşlar hangi diziye başlasam4
- türkiyeliyim var mı bir sorun3
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez3
- rte'nin yürüme problemi yaşaması3
- sözlüğün canlanması için gerekenler3
- oyum ak partiye3
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
- sözlükteki derin yapılanma4
- köfteci yusuf2
- recep tayyip erdoğana sahip çıkalım3
- japonya23
- en son aldığınız iltifat14
dedektif aslında deli. son.
Kitabı çok daha ayrıntılı ve güzel olan, filmi de çok iyi uyarlanmış bir yapıt. ikisi de çok güzeldi.
Sağlam bir film. Çok sağlam. Ama yine de uvvvvvv ters köşe felan demenin alemi yok. Abartmayın.
sürü psikolojisinin etkisindeki koyunlar tarafından yere göğe sığdırılamayan balon film. herkes bi öğrenmiş yok sonunda ters köşe oldum, yok sonu efsane, yok beynim yandı falan filan. ben filmin sonunu en baştaki vapur sahnesinde tahmin ettim. bu kadar amatör bir film işte. özetle çöp desem yeridir.
Hâla şunu savunuyorum: doktor hainin tekidir.
3 defa izlediğim film. ilk izlediğimde bu adam deli mi yoksa delirtmek için oyunmu kurguluyorlar diye düşündüm.
--spoiler--
--spoiler--
Filmi 2. kez izlediğimde güvenliklerin gergin olması, bahçedeki iblis görünümlü kadının gülümsemesi, ana karakterin dedektif olarak soruşturma yaparken herkesin kahkaha atması, psikiyatrın "mükemmel savunma mekanizması" dediği sahne, hepsi açığa kavuşuyor.
--spoiler--
--spoiler--
Filmi 2. kez izlediğimde güvenliklerin gergin olması, bahçedeki iblis görünümlü kadının gülümsemesi, ana karakterin dedektif olarak soruşturma yaparken herkesin kahkaha atması, psikiyatrın "mükemmel savunma mekanizması" dediği sahne, hepsi açığa kavuşuyor.
Filmin sonunu çarpıcı hale getirebilmek, mesajın verileceği kısmı uzatabilmek amacıyla sağlam kamera teknikleri ve detaylar ile karakter kişilikleri gizlenmiş veya değiştirilmiş. Yaşattığı gerilim ve psikolojik detaylarıyla insanlara önerdiğim filmlerden oldu daha detaylarıyla anlamak amaçlı film sonrası eleştiri videosu seyredilebilir.
burayı okuyorsan bay yeni gelen internet kullanıcısı birçok sığır spoiler vermiş uyarmadan. izle sonra uğra sözlüklere, forumlara.
flashbackli senaryonun en çok yakıştığı film kanaatimce. tam da sıkıştığınız yerde sizi yönlendiriyor. harikasın martin.
flashbackli senaryonun en çok yakıştığı film kanaatimce. tam da sıkıştığınız yerde sizi yönlendiriyor. harikasın martin.
Ben kingsley’in kötü karakteri oynaması, o izlenme uygun hareket etmesi o kadar alışılageldik bir durum ki hâlâ filmin kötü karakterinin o olduğu fikrini atamıyorum aklımdan. Yıllar sonra tekrar izledim. Başlangıç ve zindan adası filmin sonunu algılamada zorluk yaşadığım filmler.
Filmin sonunda anagramlar üzerinde durulduğu için “ulan bu da benim kahraman hayalim mi?” Diye baktım, adımdan çıkan tek anagram yine adım. Ben gerçekmişim, filmin sonundaki kanım bu yöndedir.
Filmin sonunda anagramlar üzerinde durulduğu için “ulan bu da benim kahraman hayalim mi?” Diye baktım, adımdan çıkan tek anagram yine adım. Ben gerçekmişim, filmin sonundaki kanım bu yöndedir.
Her izlediğinde farklı bir detayı yakaladığın şahane filmlerden.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar