bugün
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık7
- türkiyenin en yakışıklı erkeği4
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri3
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- kimseye borç vermeyen insan11
- başarılı sigara bırakma teknikleri7
- chp'nin hali ne olacak33
- yeni tanışılan birine nerelisin diye sormak3
- en sevdiğiniz müzik türü10
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- başbiraderin profilinin halen gizli olması3
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler6
- ateşi siz bulsaydınız ilk neyi yakardınız3
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları5
- uysaljakoben buraya bak aslanım5
- zayıflamanın en güzel yanı5
- m r e r e c t o20
- quantum bilgisayarlar3
- mobbingi meşrulaştıran felsefi argümanlar2
- ilgi manyağı olmak3
- true nun çaylak olması4
- hoşlanılan kızın ittihatçı çıkması5
- taciz ve tecavüzde kadın beyanı esastır2
- yeminimi bozuyorum ulan3
- başkalarının söyledikleri2
- 5 mart 19982
- satrançtaki en güçsüz taş2
- hitlerin akciğerleri2
- arapça bilen yazarlar3
- uludağ sözlük kolektif kafalar birliği2
- üç dil bilen alman kurdu2
- satranç haram yasaklansın18
- bu memeler kimin2
- ağız boşluğu sirk sahnesine benzeyen kezo3
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri8
- sedat pekmez24
- ödünç alınan dil2
- stanley termos almanın mantıklı açıklaması5
- melahat ileri2
- el sıkıştığında ne hissediyorsun7
- diamond bosphoruss denen yazar22
- sedat pekmez karakteri3
- mhp li yazarlar5
- 35 yaşında şort giyen erkeklerin olması4
- arda güler7
- hürmüz boğazı nda abd helikopteri düştü4
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- mecnun bir am için çöllere düşmesi3
- 'sevgilim' denildiğinde,
- 'efendim' diyendir.
- 'efendim' diyendir.
Hiç gereği yokken
hayatına giren insanlar. Hiç gereği yokken karşına çıkarlar, gününü,
haftanı, ayını belkide yıllarını alırlar. Bazen gece gündüz aklından
geçen her düşünceye bulaşırlar. Seni beklemediğin kadar mutlu ederler,
hayatını değiştirirler, belki eski hayatını değiştirecek kadar. Sonra
hiç gereği yokken hayatına girenler yine hiç gereği yokken çekip
giderler.*
hayatına giren insanlar. Hiç gereği yokken karşına çıkarlar, gününü,
haftanı, ayını belkide yıllarını alırlar. Bazen gece gündüz aklından
geçen her düşünceye bulaşırlar. Seni beklemediğin kadar mutlu ederler,
hayatını değiştirirler, belki eski hayatını değiştirecek kadar. Sonra
hiç gereği yokken hayatına girenler yine hiç gereği yokken çekip
giderler.*
kendisi için önce herşey, herkes satılır, mal gibi herşeyin o olur, sonra sıçar ağzına bırakır, tövbe edilir, sevgili benim neyime diyip terasa yolunda ilerlersin.
sevgi dolu insandır.
ya da;
yaşamı sevgiyle dolduran insandır.
ya da;
yaşamı sevgiyle dolduran insandır.
öbür yarım değil, ta kendim.
hakkında açılan başlıkların çok olması bazı kişileri yaralayabilir. biraz düşünceli olun lan.
yaşamı güzelleştiren yegane kişidir. karşınıza bir yaz günü dershane girişinde de çıkabilir, viyana'da karların üzerine çizilmiş bir kalp biçiminde de. karşınıza bazen avucunuza damlayan bir damla yağmur, bazen gözünüzü kamaştıran bir ışık, bazen saçınızı okşayan bir rüzgar formunda da çıkabilir. bazende beraber gittiğinizde aldığınız, biriktirdiğiniz sinema biletlerinde, burger king fişlerinde bulursunuz onu. hani bazen derslerin son birkaç dakikası geldiğinde sık sık saati kontrol eder, dersin bitmesini istersiniz ya, işte o anlardan birinde ellerini ısıtmanız için size uzatıp, dersin hiç bitmemesi için dua etmenize sebebiyet verebilecek tek kişidir ayrıca. işbu 400. entrymi de, adadığım bambaşkam, nirvana'ya gidiş biletimdir kendisi.
Sevgili;
seninle bir pergel gibiyiz,
iki başımız var,bir tek bedenimiz.
ne kadar dönersen döneyim çevrende,
ergeç başbasa verecek degilmiyiz!
seninle bir pergel gibiyiz,
iki başımız var,bir tek bedenimiz.
ne kadar dönersen döneyim çevrende,
ergeç başbasa verecek degilmiyiz!
sevmek kökünden türemez her zaman. bazen başkasına olan kızgınlıktan türer. adı literatürde sevgilidir. sorgulamaz "olur" dersiniz. hissiyat yoksa gerisi zaten koymaz.
bazen olmaması gerekendir. insan tek başına olan hayatını özlüyor.
üç gün sarılıp yatsan sağdan sola dönülmeyecek kadar kendisine bağlayandır.
yokluğun iki kadeh şaraptır bana sevgili..
içerim biter.
içerim biter.
bakmaya kıyamadığım, dokunmaya çekindiğimdir. ne zaman ki onu sevdiğimi söyleyecek olsam, ellerimi saçlarında gezdirsem gözlerim dolacak gibi oluyor. saatlerce sadece karşımda dursa dokunmadan, öpmeden durup izleyebilirim. saatlerce konuşsa dinleyebilirim. sesini duymak istediğimde aramadığımdır aynı zamanda. aman uyuyordur aman şunu bunu yapıyordur diye. sevilendir yahu çok sevilen...
bu devirde sevgili; iki tur binmektir, iki tur binmek içindir. adı sevgilidir, sevgidir. yerin içine batsın böyle sevgi.
-fazla sevgilin var mı kanka?
+var kanka al.
-eyvallah, 2 tur atıp getireceğim geri.
+tamam. kaydırma lastikleri, yeni değiştirdim.
-fazla sevgilin var mı kanka?
+var kanka al.
-eyvallah, 2 tur atıp getireceğim geri.
+tamam. kaydırma lastikleri, yeni değiştirdim.
çok sevilen şirin yaratıktır.
yolda seyir halinde iken arayıp sevgilisine şımarıklık yapan kızdır,candır. manowar fanı olmuştur.
- canım merhaba, bak sana ne dinleticem.
* merhaba aşkım. dinlet bakalım.
- gıgıgıgıgııgg. yeahhh.gıgıgııgıg.
- hayatım bak nasılda fight diyor.
* bilmezmiyim bebeğim, 20 yıldır öyle o. sen yola bak.
- canım merhaba, bak sana ne dinleticem.
* merhaba aşkım. dinlet bakalım.
- gıgıgıgıgııgg. yeahhh.gıgıgııgıg.
- hayatım bak nasılda fight diyor.
* bilmezmiyim bebeğim, 20 yıldır öyle o. sen yola bak.
gözünüzün önüne perde çekilmesine sebep olur. etrafınızda olup bitenlere tam anlamıyla dahil olamazsınız. hayatınızın her zerresine müdahil olur ve farkında olmadan çevreden bir nebzede olsa koparsınız. engel olamazsınız karşı koyamazsınız. istemiyorum hiç diyemezsiniz her şeyiyle istersiniz. Hiç yapmayacağınız şeyler en çok yaptığınız şeyler olur. Ve en önemlisi gurursuz olursunuz. budur sevgili iyidir yani sevgili adama her şeyi yaşatır. mutluluğun o dur. acın da odur.
cennetin bile onsuz eksik olduğu kişi, varlığın kendisini meşrulaştıma sebebi....
bu saatte seni çokseviyorum, sana çok aşığım... şeklinde entry girmeye,hatta herşeye değen, kalbimin sahibi...
günümüz versiyonları sizden önce 5 kişinin altına yatmıştır, altına almak istemediğinizde trip atar, sizden sonra da milyonlarca erkekle birlikte olacaktır. kız olanlarından bahsediyorum. ve hepsinden bahsetmiyorum, genelliyorum. ha ama her yerde "aşkm.. <3" diye gezen elemanlar var, bunların yarısından fazlasının durumu böyle. bizzat müşahede ediyorum.
yok abi benim sevgilim de var. hatta "ulan işim olmaz bunlarla" dediğim vakit, her türlü anlaşabileceğim birisi olduğu için birlikteyim. milyon tane takıntıma rağmen ilk sevgilisi olduğum insandır o, yerim ben onu. ama benim kafam mı basmıyor anlamıyorum ki. sevgiliye neden böyle bir anlam yüklenir? "ne kokusunun parfümü olsun?" denir, sevgili. şu an ne istersin denir, sevgili. büyüyünce ne olacaksın diye sorulur, sevgili. insanın affedersiniz zikiş ihtiyacını karşılamak amacıyla, duygusallık süsü vererek karşılıklı alışveriş yapmasına günümüzde "sevgililik" deniyor, 9 yaşındaki oğlandan tutun 70 yaşındaki nineye kadar herkesin sevgilisi olabiliyor.
ha sevgililik bir kızın kucağında yatıp onun kokusunu içine çekebilmek, milyon kişinin girdiği vajinaya girip "aoohoa fuck!" diye çığlıklar atmak, 20 milyar kişinin öptüğü dudaklarda mutluluk bulmaksa, sokayım sizin sevginize.
her yerde sevgili sevgili. ne sevgiliymiş anasını satayım, ben mi bilmiyorum sevgilimin değerini?
yok abi benim sevgilim de var. hatta "ulan işim olmaz bunlarla" dediğim vakit, her türlü anlaşabileceğim birisi olduğu için birlikteyim. milyon tane takıntıma rağmen ilk sevgilisi olduğum insandır o, yerim ben onu. ama benim kafam mı basmıyor anlamıyorum ki. sevgiliye neden böyle bir anlam yüklenir? "ne kokusunun parfümü olsun?" denir, sevgili. şu an ne istersin denir, sevgili. büyüyünce ne olacaksın diye sorulur, sevgili. insanın affedersiniz zikiş ihtiyacını karşılamak amacıyla, duygusallık süsü vererek karşılıklı alışveriş yapmasına günümüzde "sevgililik" deniyor, 9 yaşındaki oğlandan tutun 70 yaşındaki nineye kadar herkesin sevgilisi olabiliyor.
ha sevgililik bir kızın kucağında yatıp onun kokusunu içine çekebilmek, milyon kişinin girdiği vajinaya girip "aoohoa fuck!" diye çığlıklar atmak, 20 milyar kişinin öptüğü dudaklarda mutluluk bulmaksa, sokayım sizin sevginize.
her yerde sevgili sevgili. ne sevgiliymiş anasını satayım, ben mi bilmiyorum sevgilimin değerini?
sinemada film izlerken kulağa fısıldayarak konuşandır.
sarıldığında dünya umrunuz olmaz. trip atılası yaratık.
ilgisiz alakasız bırakıldığı vakit başına eski sıfatı alan zamir.
sevmeye layık gördüğünüz kişidir.
ne kadar hak ettiğini de zamanla öğrenirsiniz.
ne kadar hak ettiğini de zamanla öğrenirsiniz.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar