bugün

sevgili

günümüz versiyonları sizden önce 5 kişinin altına yatmıştır, altına almak istemediğinizde trip atar, sizden sonra da milyonlarca erkekle birlikte olacaktır. kız olanlarından bahsediyorum. ve hepsinden bahsetmiyorum, genelliyorum. ha ama her yerde "aşkm.. <3" diye gezen elemanlar var, bunların yarısından fazlasının durumu böyle. bizzat müşahede ediyorum.

yok abi benim sevgilim de var. hatta "ulan işim olmaz bunlarla" dediğim vakit, her türlü anlaşabileceğim birisi olduğu için birlikteyim. milyon tane takıntıma rağmen ilk sevgilisi olduğum insandır o, yerim ben onu. ama benim kafam mı basmıyor anlamıyorum ki. sevgiliye neden böyle bir anlam yüklenir? "ne kokusunun parfümü olsun?" denir, sevgili. şu an ne istersin denir, sevgili. büyüyünce ne olacaksın diye sorulur, sevgili. insanın affedersiniz zikiş ihtiyacını karşılamak amacıyla, duygusallık süsü vererek karşılıklı alışveriş yapmasına günümüzde "sevgililik" deniyor, 9 yaşındaki oğlandan tutun 70 yaşındaki nineye kadar herkesin sevgilisi olabiliyor.

ha sevgililik bir kızın kucağında yatıp onun kokusunu içine çekebilmek, milyon kişinin girdiği vajinaya girip "aoohoa fuck!" diye çığlıklar atmak, 20 milyar kişinin öptüğü dudaklarda mutluluk bulmaksa, sokayım sizin sevginize.

her yerde sevgili sevgili. ne sevgiliymiş anasını satayım, ben mi bilmiyorum sevgilimin değerini?
© copyright 2005 - 2026