bugün

/50
haketmediği formayı taşıyıp, o formayı giydiği ilk günün hayallerini taşıyan bir çocuğa tokat atıp, çocugun hayallerini yıkan milli bir futbolcudur. büyük ihtimalle sezon sonu galatasaraydan gönderilecektir.
kendisin zaten galatasaray yada galatasaraylı duruş ile uzaktan yakından alakası yoktur. her demecinde daha fazla para aldığı futbol takımında seve seve oynayacağını dile getirir. şimdi böyle bir adamdan daha fazlasını beklememek gerekir.

arda'da cem sultan'da galatasaray alt yapısından yetişen gencecik çocuklar. bu da servet'in ikinci vukuatı ki galatasaray'ın iki öz çocuğuna yaptığı bu davranışlar kabul edilebilir değil.

ama suç orada o dengesizliği yapan kadar o çocuğa tokat attıranda. birazcık gurur var ise bu takımı yönetenlerin 1 sn daha o formayı terletmesine , öz evlatlarına sinkaflı küfürler savurup dövmeye kalktığı klübün parasını pişkinlikle almasına müsade etmezler .

seni bu takımda istemiyoruz servet çetin , sen o gencecik çocuğun %1'i kadar yakışmıyorsun galatasaray'a .
galatasaray futbol kulübü'nden gitmesi gereken ilk oyuncudur. sonrası düşünülür ama bu adamı artık hiç bir galatasaraylı sevmeyecektir. bütün kredisini yitirmiştir.

bye bye servet çetin!
maç esnasın da sümkürmesiyle meşhur olan (bkz: galatasaray) fulbolcusu.
acilen sözleşmesi feshedilmesi gereken, 20 yaşında bir çocuğu önce kasten tekmeleyip sonra da tokatlayabilecek kadar alçalan futbolcumsu.
aynı gün doğduğum futbolcu. utanıyorum.
(bkz: 17 mart)
arkası sağlam adamdır. bu kadar çirkefliğine, göz göre göre düşük performansla oynamasına,takım içinde koğuş ağalığı yapmasına karşın hala galatasaray gibi bir takımın formasını giymesinin başka mantıklı bir sebebi yoktur.
sol framede ismini görünce, başka takıma transfer oldu diye sevindiğim futbolcu.
transferi için izin verilmesi gerektiğini düşündüğüm oyunucudur. galatasaray'da en hırslı gözükse de artık avrupa'daki bir takıma satılmalıdır.
namı diğer ayı boğan.
galatasaray' ın geleneklerinden ne kadar çok şey kaybettiğini sergilemiş stoper. türkiye' de, türkiye' yi geçtim, galatasaray a2 takımında tandeme daha iyi adapte olabilecek bir sürü adam varken, galatasaray' da son 3 haftasını geçirmesi gerekendir.
galatasaray' da oynamak için iyi futbolcu, milli takım oyuncusu gibi sıfatlar yeterli olmamalıdır. büyüğünü sayan, küçüğünü seven, disiplinli insanlar layık olmalıdır sarı kırmızıya.
bu aralar galatasaray kulislerinde transferi en çok konuşulan yüce insan. fatih terim'in gelmesi ile yeni bir yapılanma söz konusu. fatih terim'in gelişini ben sizlere daha önceden belirtmiştim ki o zaman hagi daha yeni gelmişti takımın başına;

(bkz: fatih terim/#10666074)

fatih terim'in manevi evlatlarından biri olması transfer olayını sıkıntıya sokuyor. servet ise henüz daha bonservis bedeli alınabilecekken takımdan ayrılmak istiyor. ilgilenen kulüpler içerisinde lille ve villareal var. ispanya'ya transferi yabancı sınırı yüzünden biraz zor. villareal resmi teklif yapmadı. lille 4.2 milyon euroluk teklifini 1 aydır seçimler yüzünden bekletiyor.

seneye %50 ihtimal fransa'da diyebiliriz. lille'e transferi olmazsa galatasaray'da kesin kalıyor gibi.
utanmadan "yabancılar verimli olamadı" demiş olan oyuncu. lan ollüm bi siktirigit.

http://www.ligtv.com.tr/V...oHaber/?r=1&hid=93076
kendisi çok büyük bir haindir. taraftarın sevmediği, galatasaray'ın bu günlere gelmesinde en büyük pay sahibi kişidir. gönderilmesi gereklidir bu günden sonra bu takıma yararlı olamaz. kendisine günahımı bile vermem.
(bkz: ayıboğan)
bütün mevzusu gövdesi ve kolları olan, refleksten, zamanlamadan, pastan, adam almadan, uzun toplardan, yan toplardan, marke etmeden zerre çakmayan, galatasaray'a yakıştıramadığım futbolcu.
kaptan olmaması gerek oyuncudur. fenerbahçe'de oynamış birine kaptan diyemem ben.
ayrıca kendisi hemşerimdir fakat hiçbir türlü kaptanım değildir. severiz o ayrı...
isabetsiz pasını görmediğim ve ara sıra çalım denemeleri yaparak forvete çıkan, topu kaptırıp geri dönemeyen ağır bir futbolcudur.
http://twitter.com/#!/ntv...status/104558515896598528
kartalspor, göztepe, denizlispor, fenerbahçe, sivasspor ve galatasaray formalarını giyen ayıboğan. halen galatasaray da oynuyor.
(bkz: ayı) *
golü var bugün.

not: tutarsa bu alana reklam verilir.

dıtdıt: vurmayın olm. yanlış istihbaratmış.
kendini gerard pique zanneden adam.

yahu biri şu adama top kullanmayı yasaklamalı. her topu orta sahaya kadar sürüp saçma sapan yerlere atmaya devam ederse çok canımızı yakar.
zamanında sayesinde eksi yağmuruna tutulurdum, şimdilerde herkes aynı şeyleri yazmaya başladı.

servet kademenin k sından anlamıyor yazardım, adam çok savaşçı derdi herkes.

gerçi mustafa sarp tam bir kazma dediğimde de aldığım cevap çok savaşçı olduğu yönündeydi.

çok haklısınız barış ta çok koşuyor zaten.
çok iyi bir defans oyuncusu olmasa da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan savaşçı bir oyuncudur. evet biraz yetersizdir ama sanki türkiye'de stoper var adamakıllı yani. milli takımda da birçok iyi maç çıkarmıştır elinden geldiğince hizmet emişir. ama gel gör ki türk futbol severine yine de yaranamaz. g*tünü verse yine yaranamaz çünkü nankördür insanlar.
© copyright 2005 - 2026