bugün
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı6
- şikeci amedspor4
- damarsız tüysüz manisa yaprağı16
- atatürk'e alerjisi olan tipler4
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- sıpsıkıcı olmanız2
- sırrı süreyya önder28
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- sözler köşkü3
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- ismet gürbüz ile 81 günde 81 ili dolaşmak3
- oha doğum günüm yarın2
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- suat usta2
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- mankenlikten şarkıcılığa transfer olan ünlüler2
- silver ile evlenecek erkek52
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- askerde sözlüğe girmek2
- rafael leao victor osimhen leroy sane11
- tutmayan başlık açma rehberi7
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası25
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- karısı kızı feto evlerine gitmiş çomar2
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- askerlik anıları6
- türk bayrağı2
- dün gece ne oldu12
- sarapci koala58
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez3
- galatasaray neden transfer yapamıyor2
- sözlükteki linç kültürü12
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- kürt kızlarının güzel olması2
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- bahçeli'nin spor kisvesi açıklaması2
- elinin içine hapşıran insan5
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- erecto dos andreas biraderitos3
- sözlükteki linç tayfa6
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
ölümsüz.
hayir tamam guzel yeni sarkilar cikaramiyorsun, bari eskilerin icine etme be kadin! guzelim sevdam agliyor parcasi ne hale gelmis...
canlı olarak dinlediğinizde, hayran olmamanız mümkün olmayan güzellikte bir sese sahip şarkıcı.
tüm albümlerini aldığım , neredeyse tüm şarkılarını ezbere bildiğim , çocukluğumdan beri hayranı olduğum en özel şarkıcı , sahne performansı harika .
her saçıyla her makyajıyla farklı olan, şirin mi şirin, süper ses. hele ki "aşk" şarkısındaki o mükemmel çıkışı yokmu ah ulan ahh*.
(bkz: setup erener)
anlamak zor gerçekten...
mükemmel bir yeteneksin, sanatçısın. sesin desen, üzerinde konuşmaya dahi gerek yok. albümlerini, şarkılarını hepimiz biliyoruz. bunların hepsi iyi güzel de, tamam da, niye böyle, diğer piyasa şarkıcıları gibi, o şarkılarını elektronik seslerle kirletiyorsun, bilgisayarın başına geçiyorsun? zamana mı ayak uyurman gerekiyor? gelişen-değişen dünya mı, teknoloji mi? dıptısla mı oluyor bütün bunlar? yapmanı istemem bunları...
mükemmel bir yeteneksin, sanatçısın. sesin desen, üzerinde konuşmaya dahi gerek yok. albümlerini, şarkılarını hepimiz biliyoruz. bunların hepsi iyi güzel de, tamam da, niye böyle, diğer piyasa şarkıcıları gibi, o şarkılarını elektronik seslerle kirletiyorsun, bilgisayarın başına geçiyorsun? zamana mı ayak uyurman gerekiyor? gelişen-değişen dünya mı, teknoloji mi? dıptısla mı oluyor bütün bunlar? yapmanı istemem bunları...
bize eurovision birinciliğini tattırarak, istendiği zaman başarılamayacak şeyin olmadığını birkez daha göstermiştir.avrupa bizim başarımızı her şekilde engeller söylemlerini boşa çıkarabilen ender şahsiyetlerdendir.
bir zamanlar, sesine ve şarkılarına hayran olduğum, tavrını takdir ettiğim biriydi. şimdi tarzını anlayamadığım için takip etmediğim, yine de sesini çok beğendiğim kadın...
o eski kasetlerindeki iç titreten şarkılara neden abuk subuk remixler yaptı hala anlayamıyorum. eurovision'dan sonra kendisinden çok daha iyilerini beklediğimden belki de, beni hayal kırıklığına uğrattı. kendisini tekrar etme kaygısı mı, yenilik arayışı mı, yoksa başka bir şey mi bilemiyorum. keşke harika bir albümle geri dönse...
(bkz: Sakin Ol)
(bkz: Lal)
(bkz: Sertab Gibi)
(bkz: Sertab erener)
o eski kasetlerindeki iç titreten şarkılara neden abuk subuk remixler yaptı hala anlayamıyorum. eurovision'dan sonra kendisinden çok daha iyilerini beklediğimden belki de, beni hayal kırıklığına uğrattı. kendisini tekrar etme kaygısı mı, yenilik arayışı mı, yoksa başka bir şey mi bilemiyorum. keşke harika bir albümle geri dönse...
(bkz: Sakin Ol)
(bkz: Lal)
(bkz: Sertab Gibi)
(bkz: Sertab erener)
Ne güzel bir sese sahiptir ve seyrüsefer şarkısı o sese ne çok yakışmıştır.
sesi de kendisi gibi asil duran türkiye'nin gururu ses sanatçımız.
Private Emotion adlı sarkıda Ricky Martin ile düet yapan sanatcımız.
yarın akşam uludağ üniversitesi bahar şenliklerinde sahne alacak müthiş sesli müzisyen insan.
bu akşam uludag üniversitesini * coşturmuş, koparmış; adeta yanaklarından mıncırılası bir sempati yaymış şarkıcı.
turkiye'de adı en çok yanlış söylenen insan...
rock'a başlasa, çok çok şey katabilecek olan sanatçı. değişime açık olduğundan dolayı yakında başlar umarım...
az önce fenomen programında verdiği tepkiden sonra; ingilizce şarkı söylemekle kalmayıp, aynı zamanda ingilizce şaşırabildiğini de gördüğümüz sanatçıdır. tepki aynen şöyleydi;
- ooov şiiit!
bu ne ya. diyeceksen hassiktir de yani. "ovv şiit" i anlamayacak değiliz.
- ooov şiiit!
bu ne ya. diyeceksen hassiktir de yani. "ovv şiit" i anlamayacak değiliz.
(bkz: sertab altıntop).
dün akşam denizli'de kulağımızın pasını silmiş dünya tatlısı ses.
en iyi canlı performanslarından birini duyabileceğiniz şarkısı:
(bkz: sevdam ağlıyor)
en iyi canlı performanslarından birini duyabileceğiniz şarkısı:
(bkz: sevdam ağlıyor)
hem sesi hem güzelliğiyle beni benden alan başarılı sanatçı.
türkiyenin tartışmasız en iyi kadın vokali.
gel gör ki sahne performansı sesi kadar etkileyici değildir...
gel gör ki sahne performansı sesi kadar etkileyici değildir...
bob dylan'ın one more cup of coffee adlı şarkısını ustaca yorumlayan sanatçımız.
fanta reklamında görüldüğü üzere yüzü çökmüştür. gerçi dünya yıkılsa sesine bir şey olmaz bunu biliyoruz.
makyajsız görüntülerinde cildinin ne kadar yaşlandığı ortaya çıkmış olan sanatçıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar