bugün
- kızları en güzel olan şehir9
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor13
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması11
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz7
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi11
- atatürk'e alerjisi olan tipler10
- hristiyanlık7
- sözlükteki satranç taşları4
- kadın nefreti3
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- arabada son ses dinlenecek şarkılar2
- erkek nefreti2
- irmik helvası3
- sözler köşkü6
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi3
- sözlüğü annesi gibi gören insan2
- sırrı süreyya önder28
- silver ile evlenecek erkek52
- sözlük açsanız ismi ne olurdu2
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- sıpsıkıcı olmanız4
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- multitap2
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak8
- şikeci amedspor5
- askerde sözlüğe girmek4
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- saçını mora boyatan kızın amacı3
- normal sözlük ismi ne2
- dün gece ne oldu13
- burcu akrep olan birini akrep sokması3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- ataköy'deki anyma konserinin iptal edilmesi3
- bodofff2
- sözlükte evlenecek adam kalmaması3
- günümüz çocuklarının ana babayı saymaması2
- sözlüğün bitmiş olması3
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- sarapci koala58
- müslüman cinler2
- mesaj atıp konuşmayan kız2
- 1948 arap israil savaşı2
- tutmayan başlık açma rehberi7
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- el chadaille bitshiabu9
nerde ot nerde bok görse ":(" butonuna basatak kötü oy veren yazardır. başka hiçbir entryye kötü oy vermez, eksilemez. lakin öyleleride vardır ki, her entryyi eksiler. amaçlarının ne olduğunu hala çözememekle beraber hayatlarını eksi butonuyla sevişerek geçiren insanlar olduğundan şüphe edilmektedir. ideolojisini entryleri kötüleyerek savunmaya çalışır böyle yazarlar. yazarak düşüncelerini paylaşamazlar, sadece "eksi vereyim, oh içim buz gibi oldu" naraları atarak, bir elde cips bir elde mause sol frame yi izlemeye koyulmuşlardır. bir tür yaşam formudur. amip olarakta literatürde yerini almıştır.
not: yazar burda çok kızmış.
not2: (bkz: entry yazarken kontrolden çıkmak)
not3: kime diyorum lan ben!
not: yazar burda çok kızmış.
not2: (bkz: entry yazarken kontrolden çıkmak)
not3: kime diyorum lan ben!
yaş sopalarla taksim meydanında kovalanmalı olduğunu düşündüğüm yazardır. fikirlerin uyuşmaması normal fakat tam tamına da olmaz zaten yukardaki öyle ayarlamış.eğer hâlâ ":(" yapacaksan hatayı kendinde ara biraz.yık tabularını ve es geçmeyi öğren.
edit: sakın bu entry boş kalmasın basık ":(" yi. yoksa bi tarafınız şişer maazallah *
edit: sakın bu entry boş kalmasın basık ":(" yi. yoksa bi tarafınız şişer maazallah *
(bkz: entry kötüleme mafyası)
bir yerde bir ezikliği olan yazardır. kendi içinde kuracağı cümleler hep -Lan bana eksi veriyolar görsun bakalım ipneler nasıl oluyomuş görsunler , diyerek haraket edip eyleme geçen yazardır. eskitordur ipnetordur.
bir bildiği vardır..Yani inşallah.
seovi dir o. (bkz: seovi).
eli hayıra gitmeyen hayırsız yazardır. nereye yazar ne yazar o da belli değildir, belki hiç yazmıyor sadece eksiliyor da olabilir. ona da kolaylıklar dileyelim işi çok zor bayağı bir işçilik isteyen iş.
okumadan eksileyen yazardır.
genelde siyasi nedenden dolayı eksilenirsiniz. isterseniz 1000 girdi yazın, 999'u geyik veya bilgilendirme amaçlı şeyler olsun, ama geriye kalan 1 girdinizde bu eksileyen yazarların sevmeyeceği türden bir şey yazın, yapışır kalır üzerinize o girdi. sırf o yüzden diğer 999 girdinizi de eksilerler.
başka yerlere de yazmıştım, hâlâ anlayamıyorum. epey uzun bir girdi yazıyorum, öyle bir dakikada okunması pek mümkün olmayan. yazıyorum, tamam diyorum, ben'e tıklıyorum baktım eksi almış. ulan ne ara okudun, ne ara anladın, ne ara bilmem ne yaptın da eksiledin arkadaş?! ayıp, azcık kendine saygın olsun.
genelde siyasi nedenden dolayı eksilenirsiniz. isterseniz 1000 girdi yazın, 999'u geyik veya bilgilendirme amaçlı şeyler olsun, ama geriye kalan 1 girdinizde bu eksileyen yazarların sevmeyeceği türden bir şey yazın, yapışır kalır üzerinize o girdi. sırf o yüzden diğer 999 girdinizi de eksilerler.
başka yerlere de yazmıştım, hâlâ anlayamıyorum. epey uzun bir girdi yazıyorum, öyle bir dakikada okunması pek mümkün olmayan. yazıyorum, tamam diyorum, ben'e tıklıyorum baktım eksi almış. ulan ne ara okudun, ne ara anladın, ne ara bilmem ne yaptın da eksiledin arkadaş?! ayıp, azcık kendine saygın olsun.
gereksiz yere eksiliyen yazardır.
ünlü filozof gomunist'in dediği gibi;
sanal ortamda eksileriniz artılarınızdan ne kadar fazla ise o kadar doğru konuşmuşsunuzdur.
ünlü filozof gomunist'in dediği gibi;
sanal ortamda eksileriniz artılarınızdan ne kadar fazla ise o kadar doğru konuşmuşsunuzdur.
(bkz: gereksiz yazan yazar)
yaşı küçüktür. eğleniyordur.
(bkz: allah da seni eksilesin) diye beddua edilmesi gereken yazar.
yazarlıktan ibneliğe terfi etmiş kişi.
ibne diyoruz biz ona.
ibne diyoruz biz ona.
haklı ise eyvallah, haksız ise kafam girsin denilecek yazar(lar)dır.
seri eksi oy veren ibnenin kibar söylenişi.
(#6761096) bu entry'i kesilemiştir kendisi. ertuğrul günay'ın yaptığı açıklamaya mı kızıyor bana mı kızıyor anlamadım.
sevmediği üyenin bütün yazılarını otomatikman eksileyen yazardır.
youtube la ilgili alakasız bir yorum var . o bile eksilenmiş. zavalılıktır. acizliktir. ezikliktir.
bir okunup anlaşılmadan yapılan eksilemedir.
(bkz: # 7816773)
youtube la ilgili alakasız bir yorum var . o bile eksilenmiş. zavalılıktır. acizliktir. ezikliktir.
bir okunup anlaşılmadan yapılan eksilemedir.
(bkz: # 7816773)
sürü kadar fake adresi alan ve acizliğini o şekilde gösteren yazardır.
(bkz: ağzını doldurarak yüzüne tükürmek istediğin insan)
(bkz: ağzını doldurarak yüzüne tükürmek istediğin insan)
gereksiz oksijen fazlalığı yapan organizma.
etoburdur ve zıçmaz.
hadi boku anladıkta otu ne eksiliyorsun ulan denilebilecek insandır.
yeşil mi sevmiyormuşsun? haniymiş çevre düşmanım. haniymiş yeşil sahaları sevmeyen pıtırcığım.
asker de çok mu ot yoldurdular. anam kıyamam.
yeşil mi sevmiyormuşsun? haniymiş çevre düşmanım. haniymiş yeşil sahaları sevmeyen pıtırcığım.
asker de çok mu ot yoldurdular. anam kıyamam.
(bkz: seri eksi oy veren ibne)
kimseyi sevmeyen yazardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar