bugün
- bir erkeği görünüşü dışında çekici yapan detaylar8
- kürt halkının chp'ye oy vereceğini zannetmek19
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması25
- hüdapar'a hizbullahçı diyen insan zekası15
- bir sözlük kızının ayaklarını öpe öpe ısıtmak14
- kadınlar ne ister32
- akp seçimi kaybederse gitmiyorum dermi23
- sosyal medyada 200 bin kişilik troll ordumuz var20
- sadece türkiyede olacak olaylar33
- kemal kılıçdaroğlu16
- bugün özlenen kişiye birkaç satır bırak12
- enner valencia10
- uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi13
- öpüle öpüle uyutulmak9
- togg44
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur19
- 7 adet hurma yiyen birine zehir ve sihir işlemez33
- kuvayi milliye11
- donald trump'ın tutuklanması9
- bir erkeğe en çok yakışan aksesuar13
- şu anda çalan şarkı17
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar11
- eskimo erkeklerinin cinsel performansı11
- bir sigara mı yaksak15
- millet ittifakı15
- unutulmaz film replikleri20
- arkadaşlar imlasızsınız13
- kadınların aldatan erkekten vazgeçememesi16
- 19 mart 2023 alanyaspor fenerbahçe maçı20
- galatasaray taraftarı8
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması29
- bana film önerenin kırk yıl kölesi olurum30
- 18 mart çanakkale zaferi23
- muharrem ince8
- ekonomi iyi diyenlere21
- iş hayatında başarılı olmanın sırları27
- anın görüntüsü21
- sel deprem kuraklık8
- 113 bin entry girmek8
- kemalistlerin israil'i çok sevme nedeni24
- hüdaparın skandal türk bayrağı açıklaması18
- istanbul12
- kaçaklara müdahale eden subayların tutuklanması17
- akp müteahhitlerinin kız kulesini yıkması15
- muharrem inceye oy atacak yazarlar veritabanı30
- şapka takmadığı için idam edilen hulki dayı9
- hilal kaplanın yine baş örtü mağduriyeti yapması12
- kk'nın hdp'nin ayağına gitmesi23
- işkembe çorbası23
- psikolojinizi nasıl destekliyorsunuz39
nerde ot nerde bok görse ":(" butonuna basatak kötü oy veren yazardır. başka hiçbir entryye kötü oy vermez, eksilemez. lakin öyleleride vardır ki, her entryyi eksiler. amaçlarının ne olduğunu hala çözememekle beraber hayatlarını eksi butonuyla sevişerek geçiren insanlar olduğundan şüphe edilmektedir. ideolojisini entryleri kötüleyerek savunmaya çalışır böyle yazarlar. yazarak düşüncelerini paylaşamazlar, sadece "eksi vereyim, oh içim buz gibi oldu" naraları atarak, bir elde cips bir elde mause sol frame yi izlemeye koyulmuşlardır. bir tür yaşam formudur. amip olarakta literatürde yerini almıştır.
not: yazar burda çok kızmış.
not2: (bkz: entry yazarken kontrolden çıkmak)
not3: kime diyorum lan ben!
not: yazar burda çok kızmış.
not2: (bkz: entry yazarken kontrolden çıkmak)
not3: kime diyorum lan ben!
yaş sopalarla taksim meydanında kovalanmalı olduğunu düşündüğüm yazardır. fikirlerin uyuşmaması normal fakat tam tamına da olmaz zaten yukardaki öyle ayarlamış.eğer hâlâ ":(" yapacaksan hatayı kendinde ara biraz.yık tabularını ve es geçmeyi öğren.
edit: sakın bu entry boş kalmasın basık ":(" yi. yoksa bi tarafınız şişer maazallah *
edit: sakın bu entry boş kalmasın basık ":(" yi. yoksa bi tarafınız şişer maazallah *
(bkz: entry kötüleme mafyası)
bir yerde bir ezikliği olan yazardır. kendi içinde kuracağı cümleler hep -Lan bana eksi veriyolar görsun bakalım ipneler nasıl oluyomuş görsunler , diyerek haraket edip eyleme geçen yazardır. eskitordur ipnetordur.
bir bildiği vardır..Yani inşallah.
seovi dir o. (bkz: seovi).
eli hayıra gitmeyen hayırsız yazardır. nereye yazar ne yazar o da belli değildir, belki hiç yazmıyor sadece eksiliyor da olabilir. ona da kolaylıklar dileyelim işi çok zor bayağı bir işçilik isteyen iş.
okumadan eksileyen yazardır.
genelde siyasi nedenden dolayı eksilenirsiniz. isterseniz 1000 girdi yazın, 999'u geyik veya bilgilendirme amaçlı şeyler olsun, ama geriye kalan 1 girdinizde bu eksileyen yazarların sevmeyeceği türden bir şey yazın, yapışır kalır üzerinize o girdi. sırf o yüzden diğer 999 girdinizi de eksilerler.
başka yerlere de yazmıştım, hâlâ anlayamıyorum. epey uzun bir girdi yazıyorum, öyle bir dakikada okunması pek mümkün olmayan. yazıyorum, tamam diyorum, ben'e tıklıyorum baktım eksi almış. ulan ne ara okudun, ne ara anladın, ne ara bilmem ne yaptın da eksiledin arkadaş?! ayıp, azcık kendine saygın olsun.
genelde siyasi nedenden dolayı eksilenirsiniz. isterseniz 1000 girdi yazın, 999'u geyik veya bilgilendirme amaçlı şeyler olsun, ama geriye kalan 1 girdinizde bu eksileyen yazarların sevmeyeceği türden bir şey yazın, yapışır kalır üzerinize o girdi. sırf o yüzden diğer 999 girdinizi de eksilerler.
başka yerlere de yazmıştım, hâlâ anlayamıyorum. epey uzun bir girdi yazıyorum, öyle bir dakikada okunması pek mümkün olmayan. yazıyorum, tamam diyorum, ben'e tıklıyorum baktım eksi almış. ulan ne ara okudun, ne ara anladın, ne ara bilmem ne yaptın da eksiledin arkadaş?! ayıp, azcık kendine saygın olsun.
gereksiz yere eksiliyen yazardır.
ünlü filozof gomunist'in dediği gibi;
sanal ortamda eksileriniz artılarınızdan ne kadar fazla ise o kadar doğru konuşmuşsunuzdur.
ünlü filozof gomunist'in dediği gibi;
sanal ortamda eksileriniz artılarınızdan ne kadar fazla ise o kadar doğru konuşmuşsunuzdur.
(bkz: gereksiz yazan yazar)
yaşı küçüktür. eğleniyordur.
(bkz: allah da seni eksilesin) diye beddua edilmesi gereken yazar.
yazarlıktan ibneliğe terfi etmiş kişi.
ibne diyoruz biz ona.
ibne diyoruz biz ona.
haklı ise eyvallah, haksız ise kafam girsin denilecek yazar(lar)dır.
seri eksi oy veren ibnenin kibar söylenişi.
(#6761096) bu entry'i kesilemiştir kendisi. ertuğrul günay'ın yaptığı açıklamaya mı kızıyor bana mı kızıyor anlamadım.
sevmediği üyenin bütün yazılarını otomatikman eksileyen yazardır.
youtube la ilgili alakasız bir yorum var . o bile eksilenmiş. zavalılıktır. acizliktir. ezikliktir.
bir okunup anlaşılmadan yapılan eksilemedir.
(bkz: # 7816773)
youtube la ilgili alakasız bir yorum var . o bile eksilenmiş. zavalılıktır. acizliktir. ezikliktir.
bir okunup anlaşılmadan yapılan eksilemedir.
(bkz: # 7816773)
sürü kadar fake adresi alan ve acizliğini o şekilde gösteren yazardır.
(bkz: ağzını doldurarak yüzüne tükürmek istediğin insan)
(bkz: ağzını doldurarak yüzüne tükürmek istediğin insan)
gereksiz oksijen fazlalığı yapan organizma.
etoburdur ve zıçmaz.
hadi boku anladıkta otu ne eksiliyorsun ulan denilebilecek insandır.
yeşil mi sevmiyormuşsun? haniymiş çevre düşmanım. haniymiş yeşil sahaları sevmeyen pıtırcığım.
asker de çok mu ot yoldurdular. anam kıyamam.
yeşil mi sevmiyormuşsun? haniymiş çevre düşmanım. haniymiş yeşil sahaları sevmeyen pıtırcığım.
asker de çok mu ot yoldurdular. anam kıyamam.
(bkz: seri eksi oy veren ibne)
kimseyi sevmeyen yazardır.
güncel Önemli Başlıklar