bugün
- ölüm9
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı40
- ölümün delilinin olmadığı gerçeği4
- dansöz izleme keyfi12
- enayimiknatisii36
- aziz yıldırım12
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması8
- yarın kpssye girecek yazarlar9
- insan olmaya ceyrek kala26
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- uzak durulası insan modelleri5
- ismail kartal9
- serhat kılıç13
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- hangi renksiniz17
- online listesinden manita beğenmek7
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- kerem aktürkoğlu8
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- fusya semsiyeli yabanci8
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- geceye bir söz bırak8
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- flat white4
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- evde dondurma yapmak5
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı8
- sözlükteki şer çetesi12
- anın görüntüsü24
- gocu50
- öylesine bir şeyler yaz2
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- sözlükte herkesin avcı olması12
- s'i l v'e r m'i s t29
- sözlükteki zorbalar12
- tai lung42
- milan skriniar5
- limonlu dondurma4
- şu an dinlediğiniz şarkı2
- ragnarın memeleri5
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru5
- fenerbahçe nin liverpool ile karşılaşacak olması4
- beşiktaş8
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği4
- seri eksici6
iki şeyden birine ihtiyacı olan yazar;
1- eğitim
Veya
2- tedavi.
1- eğitim
Veya
2- tedavi.
her konuda kadın ile erkeği yarıştırma çabasına giren yazar. matematik konusunda bile "erkekler şöyledir ama kadınlar da böyle böyledir" gibi bir yorum yapabilen yazar.
(bkz: erkeklerin salak olması/@selia)
şimdi söyle bakalım gaust mu yeterince zeki olmayan? yoksa newton, tesla, galileo, stephen hawking, bunlardan biri mi? olaya yalnızca pozitif bilimlerle yaklaşmış olmamak adına, dostoyevski, shakespeare, oscar wilde, nazım hikmet gibi örnekler de incelenebilir.
amacımın kadınları küçümsemek olduğu sanılmasın, her alanda eşitliği savunan, çocuğun babasının soyismini alması gibi konulara karşı olan biriyim. ancak bu yazarın yaptığının da erkek düşmanlığı olduğunu düşünmekteyim.
(bkz: erkeklerin salak olması/@selia)
şimdi söyle bakalım gaust mu yeterince zeki olmayan? yoksa newton, tesla, galileo, stephen hawking, bunlardan biri mi? olaya yalnızca pozitif bilimlerle yaklaşmış olmamak adına, dostoyevski, shakespeare, oscar wilde, nazım hikmet gibi örnekler de incelenebilir.
amacımın kadınları küçümsemek olduğu sanılmasın, her alanda eşitliği savunan, çocuğun babasının soyismini alması gibi konulara karşı olan biriyim. ancak bu yazarın yaptığının da erkek düşmanlığı olduğunu düşünmekteyim.
sanırım kendisi feminist.
çünkü her konuda şuursuzca kadınları ön plana atmaktan çekinmiyor.
çünkü her konuda şuursuzca kadınları ön plana atmaktan çekinmiyor.
şu sözlükte yazan -hakikaten ama hakikaten- en boş yazar.
o kadar net söylüyorum ki, yazmasa ne kaybeder bu sözlük?
inanın bana zerre bişey kaybetmez.
o kadar net söylüyorum ki, yazmasa ne kaybeder bu sözlük?
inanın bana zerre bişey kaybetmez.
yazdıkları bir cümleyi geçmeyen hadi bir cümlede koca bir satır yazıdan daha dolu bilgi verebilirsin eğer yapabilirsen ki o da olmayan boş boş yazan kişi. bu sözlükte ne yapıyor? kendini motive ediyor galiba. günlük hayatta babasına, abisine, arkadaşına diyemedğini burada sayıyor. anlamadığım agaç kavuğundan mı oldun bu kadar aşağıladığın bir erkek senin baban yani. ilginç gerçekten. allah yardımcısı olsun.
(bkz: selia ya sahip çıkalım)
(bkz: selia ya sahip çıkalım)
nickimin kız versiyonu.
yaşına göre fazla sıkıcı konularla hasir neşir olan araştırmaci yazar.
hayatını erkek düşmanligi üzerine inşaa etme ihtimali yüksek,yazık ediyor kendine.
hayatını erkek düşmanligi üzerine inşaa etme ihtimali yüksek,yazık ediyor kendine.
bayan olduğunu belli etmesi çok saçma. yani durup dururken, kimse sormadan sübyancılık başlığına, erkeklerin sorunudur yazmak ne allah aşkına?
hadi söylenmesi gerekilir de, söylenir cinsiyet, ama bu nedir yav?
hadi söylenmesi gerekilir de, söylenir cinsiyet, ama bu nedir yav?
allah korusun başına bir iş gelse erkek yapmıştır diyecek kadar soğuk kanlı, erkek düşmanı yazar...
(bkz: sübyancı arap seyhleri/#18741564) erkekler dava açsa haklı olduğu yazar. bu kadar abartmanın anlamı yok insanları zan altında bırakmak nedir? o zaman bütün nefes alan kadınlar kaşardır diyelim hoşuna gider mi? erkek olduğu da söylenmekte. ne ayak olduğunu bilmiyorum ama fazla abartıyor bazılarıda buna göz yumuyor.
sübyancıdır.
(#18741564) iş bu entry ile eşşeğin gözüne suyu kaçırmıştır. ne diyelim tez evlenip rahatlaması duasıyla.
düğününde çeyrek altın takacağım yazar.
adami cildirtan gicik yazar.*
kendime ornek aldigim.
biricik boga burcu yazar.
biricik boga burcu yazar.
cok tatli bir feminist yazar.
Kendisi farkında değil ama aslında katıksız oryantalist.
sözlükteki varoluş amacını bilen varsa çıksın desin ki budur, eğer ben ona benden 4 yıl boyunca ne isterse temin ve tedarik etmezsem adi bir adamım.
çocuk bi söyle hele, hakikaten sen neden sözlükte yazarsın?
çocuk bi söyle hele, hakikaten sen neden sözlükte yazarsın?
gerizekali turk erkeklerinin saldirdigi feminist yazar.
tipik türk halkını yansıtan bir arkadaş, dilerim gözleri açılır, geniş ve objektif düşünür ve yargılar birgün. dededen, aileden, abilerden, ablalardan kalma bilgilerle gemi yürümüyor. yanlış anlamasın , bunlar iyi temennilerim, saygılar
gerizekalı türk karısının!!!! savunmaya çalıştığı yazardır...
(bkz: icatlar/#18807605) * zaten ciddiye almıyordum artık hiç bakmam bile. arkadaş bu ne ya. * sesli güldüm hakikaten. prof konuştu tüm icatlar türklerden çıkmış. vay amk. * dünyayıda biz yaptık zaten. *
kendini yazar sanan yazar.
kendini yazar sanan yazar.
(#18827019)
senin zihniyetini seveyim ben yazarı.
senin zihniyetini seveyim ben yazarı.
günlük tebliğci.
ne zaman dini içerikli bir başlık görüyorum, açıp bakıyorum, bir de ne göreyim, hooop selia.
*
ne zaman dini içerikli bir başlık görüyorum, açıp bakıyorum, bir de ne göreyim, hooop selia.
*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar