bugün
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor12
- sözlükte kavga etmek4
- 2026 dünya kupası şampiyonu olacak takım4
- cilgincapkin219
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- mermi abla4
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler18
- buddy dude21
- memeleri füze gibi kadın13
- kızıl cin4
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum3
- mor semsiyeli yabanci6
- sözlüğün kırbacı10
- bisiklet marka tavsiyesi9
- dünyanın en güçlü nükleer olmayan bombası3
- kabuksuz kaplumbaga6
- musallada duran kendini beğenmiş tabut3
- gecenin şiiri3
- ilk buluşmaya medusa yüz ifadesi ile gelen kezo2
- rüzgarın yönünün terse dönmesi4
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek8
- artık online sayısını göremiyor olmamız4
- ilk buluşmada aristodan bir pasaj çeviren kezo2
- zaman baba11
- ilahi adaletin tecelli etmesi5
- cevdet arıkan2
- ali şen2
- güzel götlü kız vs güzel gözlü kız7
- değmeyecek konular için zaman harcamak3
- sözlüğün eski tadının olmaması8
- gocu25
- plajda yakınlaşan çifte kızıp sitem eden kadın4
- özet geç3
- gelinen noktanın keyif vermesi3
- karton toplayan abi4
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- gurbetçilerden nefret etme sebepleri3
- enayimiknatisii12
- adalet diye bir şey yoktur2
- başlığa görsel eklemek3
- sözlükte hedef göstermeden yazabilmek4
- uysaljakoben17
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- birbirinin değerini bilen birkaç insan2
- onlyfans7
- aylık 275 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- chp'nin hali ne olacak46
- yorgun mermi23
- chp bölünürse olacaklar6
bir süt markası olması haricinde bir içkiyi susuz tüketme biçimidir.
(bkz: spezial einsatz kommando) Alman özel timidir.
(bkz: saf)
--spoiler--
Duru bir suydum senden önce
Sek bir rakıydım düştün yüreğime
Ayrışmaz artık karıştın benliğime
Beni seven senle sever
Gönül söz dinleseydi
Bitti deyince biterdi
Sözde bitti kalpte değil
Senin yanın benim yurdum
Sanma ki ellerin oldum
Onlara da seni anlatıp durdum
Sürmedim elimi başkasına
Nefesim kadar yakınken
Başka türlüsü olur muydu ki?
Sen kalbimdeyken...
Beyaz bir sayfaydım senden önce
Kokulu mürekkeptin aktın yüreğime
Silinmez artık yazıldın kaderime
Beni seven senle sever
Gönül söz dinleseydi
Bitti diyince biterdi
Sözde bitti kalpte değil
Senin yanın benim yurdum
Sanma ki ellerin oldum
Sürmedim elimi başkasına
Nefesim kadar yakınken
Sen kalbimdeyken...
--spoiler--
sözlerine sahip, hala seven kişilerin dinlememesi gereken şarkı..
http://www.youtube.com/watch?v=uGpNSZviAVY
Duru bir suydum senden önce
Sek bir rakıydım düştün yüreğime
Ayrışmaz artık karıştın benliğime
Beni seven senle sever
Gönül söz dinleseydi
Bitti deyince biterdi
Sözde bitti kalpte değil
Senin yanın benim yurdum
Sanma ki ellerin oldum
Sürmedim elimi başkasına
Nefesim kadar yakınken
Sen kalbimdeyken...
Beyaz bir sayfaydım senden önce
Kokulu mürekkeptin aktın yüreğime
Silinmez artık yazıldın kaderime
Beni seven senle sever
Gönül söz dinleseydi
Bitti diyince biterdi
Sözde bitti kalpte değil
Senin yanın benim yurdum
Sanma ki ellerin oldum
Sürmedim elimi başkasına
Nefesim kadar yakınken
Sen kalbimdeyken...
--spoiler--
sözlerine sahip, hala seven kişilerin dinlememesi gereken şarkı..
http://www.youtube.com/watch?v=uGpNSZviAVY
ayranı çok iyi.
Şu koca ülkede eli ayağı düzgün tek ananas suyu üreticisi (merdivenaltı, şeker basıp ananas koklatan firmaları veya içine iki tutam lif ekleyip şarap fiyatına satanları saymıyorum) her zaman bir numaram olacak içecek firması.
Bi de bunların mango suyu var, o hem çok leziz hem de ananas suyu kadar faydalı.
Bi de bunların mango suyu var, o hem çok leziz hem de ananas suyu kadar faydalı.
isviç kronunun kodu.
babamın bayisi olduğu bu kurumda çalışırken bi amcayla şu diyaloğu yaşamıştım.
-siz hangi firmasığız?
-sek amca
-sex mi sex nedir lan?
-sek amca sek
-gevur gevur isimler çıktı
inanmayan babama sorsun.
-siz hangi firmasığız?
-sek amca
-sex mi sex nedir lan?
-sek amca sek
-gevur gevur isimler çıktı
inanmayan babama sorsun.
latin dillerinden dilimize gecmis kuru, katiksiz anlamina gelen sozcuk ki italyanca'da secco, fransizcada sec, ispanyolca'da seco denir.
Akıllara rakıyı getirir.
Bazen en iyisidir.
Yüzünüzün gözünüzün yanmasını ve sinir hastası olmayı istemiyorsanız uzak durmanız gereken süt ve süt ürünleri firmasıdır.
Yıllardır çocuğuma SEK süt içiririm. Geçenlerde 4’lü koli halinde aldığım sek sütlerden birisini cezvede ısıtırken süt patladı . “Süt nasıl patlar?” demeyin, sevgili SEK sütümüz birden patladı ve etrafa saçıldı. Hatta aspiratör üzerindeki süt kalıntılarından anlaşıldığı kadarıyla yaklaşık 190 cm ye kadar fırladı. Gözlerim zarar görmediği, yüzüm yanmadığı için şanslıyım.
07 Aralık 2017 Tarihinde müşteri hezimetlerini aradım. Bazen bu durumun yaşanabildiğini ve (muhtemelen kalite kontrol için) o süt paketini ve kolideki diğer sütleri benden alacaklarını söylediler. Hem ev ve hem de işyeri adresimi aldılar. Sütleri arabaya koyarak tam Tam 11 gün boyunca bekledim. Bekledim ki sütleri benden teslim alsınlar. Heyhat!! Kader ağlarını örmekteydi ve sek süt çalışanları pek şakacıydı (ben bunu sonradan anlayacaktım)..Gelen giden olmadı. 18’inde aradım. Gelen giden yine yok tabi. 21’inde aradım. gelen giden olmadı. Bu gün 19. Gün; 26.12.2017. Tekrar aradım, tüm aramalarımda olduğu gibi bu sefer de konunun aciliyetini ileteceğiz dediler. Dalga geçiyorlar sanki. Ulan 19 gündür arabamda sütlerle ve yüreğimde küçük bir umutla geziyorum. Hala daha ”konunun aciliyeti” diyorlar. Arabadaki sütleri görünce oğlum bile dalga geçiyor artık. Geçsin… SEK süt bu kadar dalga geçtikten sonra oğlumda geçsin. Ne de olsa yabancı değil.; aileden.
Yüzümü gözümü yakmadığım için şanslıyım. Ama sek süt müşteri hizmetlerinin benimle dalga geçip 19 gün boyunca arabada süt taşıtmalarından kurtulamadım. Patlayan sütlerinden ve müşteri hizmetlerinden uzak duracağım kesin. Müşteri hizmetlerinin adını da “SEK Billur Geçidi” falan gibi yaparlarsa isabet olur. Zira internetten biraz araştırınca, SEK sayesinde benim yaşadığım durumun benzerlerini yaşayanlar olduğunu gördüm.
Haa unutmadan şunu da ekliyeyim; kutu sütlerinin ağız kısmındaki plastik kapak da hava alıyor. Yani kutu içerisinde mikroorganizma üremesi işten bile değil gibi geliyor bana.
Yıllardır çocuğuma SEK süt içiririm. Geçenlerde 4’lü koli halinde aldığım sek sütlerden birisini cezvede ısıtırken süt patladı . “Süt nasıl patlar?” demeyin, sevgili SEK sütümüz birden patladı ve etrafa saçıldı. Hatta aspiratör üzerindeki süt kalıntılarından anlaşıldığı kadarıyla yaklaşık 190 cm ye kadar fırladı. Gözlerim zarar görmediği, yüzüm yanmadığı için şanslıyım.
07 Aralık 2017 Tarihinde müşteri hezimetlerini aradım. Bazen bu durumun yaşanabildiğini ve (muhtemelen kalite kontrol için) o süt paketini ve kolideki diğer sütleri benden alacaklarını söylediler. Hem ev ve hem de işyeri adresimi aldılar. Sütleri arabaya koyarak tam Tam 11 gün boyunca bekledim. Bekledim ki sütleri benden teslim alsınlar. Heyhat!! Kader ağlarını örmekteydi ve sek süt çalışanları pek şakacıydı (ben bunu sonradan anlayacaktım)..Gelen giden olmadı. 18’inde aradım. Gelen giden yine yok tabi. 21’inde aradım. gelen giden olmadı. Bu gün 19. Gün; 26.12.2017. Tekrar aradım, tüm aramalarımda olduğu gibi bu sefer de konunun aciliyetini ileteceğiz dediler. Dalga geçiyorlar sanki. Ulan 19 gündür arabamda sütlerle ve yüreğimde küçük bir umutla geziyorum. Hala daha ”konunun aciliyeti” diyorlar. Arabadaki sütleri görünce oğlum bile dalga geçiyor artık. Geçsin… SEK süt bu kadar dalga geçtikten sonra oğlumda geçsin. Ne de olsa yabancı değil.; aileden.
Yüzümü gözümü yakmadığım için şanslıyım. Ama sek süt müşteri hizmetlerinin benimle dalga geçip 19 gün boyunca arabada süt taşıtmalarından kurtulamadım. Patlayan sütlerinden ve müşteri hizmetlerinden uzak duracağım kesin. Müşteri hizmetlerinin adını da “SEK Billur Geçidi” falan gibi yaparlarsa isabet olur. Zira internetten biraz araştırınca, SEK sayesinde benim yaşadığım durumun benzerlerini yaşayanlar olduğunu gördüm.
Haa unutmadan şunu da ekliyeyim; kutu sütlerinin ağız kısmındaki plastik kapak da hava alıyor. Yani kutu içerisinde mikroorganizma üremesi işten bile değil gibi geliyor bana.
quark serisini beğenmeyen bir tek benim sanırım. tatlandırıcı öyle bir basılmış ki, activia bile daha çok hoşuma gitmişti.
isveç kronunun kodu.
starbucks ne hikmetse bu süt markasını kullanıyor, ben eve sokmam.
Gobekaďım, ismim ve soyadimla ortaya cikan kisaltma. Gittim bir de sut ve urunleri okudum. Soyadim da sut.urunleriyle alakali bir sey.. bence bu s.e.k.jun beni ise alip, grnel kudur filan yapmasi lazim. Imzam bile s.e.k.
starbucks'ın sadece o markayı kullanmadığı süt ve süt ürünleri markası.
şubeden şubeye değişiyor.
şubeden şubeye değişiyor.
türk lirası karşısında son 1 yılda %44 oranında değer kazanmış para birimi.
güncel Önemli Başlıklar