bugün

adam sanki uyumuyor, yemiyor aforizma yazıyor. 35000 tweet ne demek la. hayır ne yaşıyorsa artık çoğu da mantıklı..
şu an itibari ile twitterda bu sayfayı paylaşmıştır.
imla konusunda sıkıntısı olan twitter kullanıcısı.

https://twitpic.com/show/large/9eyflr
şair desen değil yazar desen değil. Ama twitter facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde takip edenin pişman olmayacağı kişidir. Bazı insanlar kendine sorduğunda cevabını bulamadığı soruların cevaplarını sayesinde bulduğunu söylemektedir.
"1 yıl 365 dündür" sözünün sahibi.
''sensizlik ne ki sevgili kendimsiz yalnızlıklarım var benim.'' sözünün sahibi. alkolle arasından su sızmadığını düşündüğüm okunası aforizmalar yazan şahıs.
kendi tweetlerini sonuna [ s. balun ] * yazan bi adam. sanırım en büyük hobisi arama bölmesine [ s. balun ] yazıp tweetlerini paylaşanları rt yapmak. sürekli " beni de rt yap, beni kas, beni yükselt." diyen elemanlarla uğraşıyor olabilir.
görüp görebileceğiniz en yeteneksiz şairlerden biri. muhtemelen daha kötüsü olmadı ve olmayacak. bu ne lan?
twitterde bulduğu her kişiyi takip ederek ünlü olabilen şair. ki her tweetinde kesinlikle bir imla hatası vardır* *.
birine selam verse bile sonuna [ s. balun ] yazabilecek biri. günlük konuşmalarında bile bunu yapıyor olabilir. ki günlük konuşmalarını şiir gibi lanse eden enteresan bir şiir anlayışı var. evlerden ırak.
siz yaşarsınız sedat balun yazar.canın cennete, ah ve mat adli kitabin yazaridir.kitaplar sadece aforizmadan olusur.ön yargılı olmayın, o aforizmalar sizleri anlatıyor.
Canı cennete...
"Nereye gidersen git, üç şey seninle gelir: Gölgen, acın ve geçmişin. Kaderin ise zaten seni or'da beklemektedir."
© copyright 2005 - 2026