bugün
- silver ile evlenecek erkek36
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- fenerbahçe nin transferi kapaması16
- sözlükten hatun götürmek7
- ne yapsam da farklı olduğumu göstersem4
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız8
- birisinin dış görünüşüne aşık olmak5
- parayla saadet olması18
- sarapci koala64
- küpe takan erkek7
- sözlük yazarlarının kombinleri11
- mauro icardi10
- yazarların en sevdiği küfürler3
- eksi karma sahibi yazar3
- köfteci yusuf5
- evlilikte saygıyı kaybetmek3
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı28
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı6
- iran düşmanlığı13
- anne2
- her yere dalıyım ama kimse beni eleştirmesinciler3
- evlilikle saadet olması5
- amedspor19
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı5
- hazır yufka ile börek açan kız2
- gammazların sözlüğü bitirmiş olması8
- ismet biradere koşarken çelme takmak6
- 2026 ağustos ayı nasıl geçti3
- kot ceketin havalı olduğu yıllar9
- şampiyon galatasaray2
- wfp gazze de nüfusun 3 te 2 si açlık3
- korintliler3
- bugün ne oldu2
- kürt sorunu12
- zengin olunca yapılacak ilk görgüsüzlük9
- evlenme masrafını balayında kullanmak8
- 6 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı2
- melih gökçek9
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması25
- s'i l v'e r m'i s t15
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir5
- ışıktan altın elde etmek4
- ama yeni parti tüzüğü11
- karizmatik soyadları6
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz8
- gammaz gammazı neresinden tanır4
- sabah kahvaltısını gevrekle yapmak3
- evlenecek kız kalmaması13
- sinem dedetaş4
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
yahudilere yapılanları üç saate sığdırmaya çalıştıkları film. başından sonuna kadar çok ince detaylar içeriyor. o dönem yapılanlar hakkında bir şeyler okuduktan sonra izlenilmesinde fayda var.
(bkz: tencere tava hep aynı hava)
insanın içinde ki yahudi srvgisi artıyor. Vesselâm güzel film, yahu.
ne delikanlı adamlar var lan dedirten film.
fazla söze gerek yok.başyapıt.
görüp görebilceğiz, duyup duyabileceğiniz en sağlam filmlerin başında gelir.
aldığı oscar ödülünün yanında, sonraki 5 senenin de oscar'ını hakeden muhteşem film.
(bkz: gavur yapıyo)
(bkz: gavur yapıyo)
siyah beyaz bir dünya,ve siyah beyaz bir yaşam...yahudiler üzerindeki nazi baskısını ve sermaye ile emeğin çatışmasını ele alan spielberg ,duygusallık la, gerçekçiliğin çelişkilerini sade bir dille anlatarak filme değişik bir atmosfer kazandırmış...Oyunculuklar doğal,film ise sonuna kadar siyah beyaz sadece küçük kızın mantosu renkli..Bence umut'u simgelemiş yönetmen..
Çok beğendiğim muhteşem bir steven spıelberg yapımı olan film.
gerçek hayatın sirkülasyonu içinde yahudilerin yaşadıklarını anlattığı için onların yerine kendinizi koyup neler yaşamış olduklarına dair daha net bir fikir sahibi olabiliyorsunuz. bu yüzden de hayata lanet ediyorsunuz işte.
gerçek hayatın sirkülasyonu içinde yahudilerin yaşadıklarını anlattığı için onların yerine kendinizi koyup neler yaşamış olduklarına dair daha net bir fikir sahibi olabiliyorsunuz. bu yüzden de hayata lanet ediyorsunuz işte.
2. dünya savaşında yahudileri kurtarmak için schindler'e yahudi cesaret madalyası neden verilmedi?
bu madalya neden cumhurbaşkanımızın boynunda var da oscar schindler'in boynunda neden yok?
teflona bir şey yapışmıyorsa teflon tavaya nasıl yapışıyor?
bu madalya neden cumhurbaşkanımızın boynunda var da oscar schindler'in boynunda neden yok?
teflona bir şey yapışmıyorsa teflon tavaya nasıl yapışıyor?
yönetmenliğini Steven Spielberg'in yaptığı, 1993 ABD yapımı bir filmdir. II. Dünya Savaşı sırasında Naziler'in uygulamış olduğu soykırımdan binin üzerinde Polonya yahudisinin kurtarılmasında rolü olan Oskar Schindler'i ve bu kurtarmayı konu edinen film, 321 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiş ve Akademi, Altın Küre, BAFTA ve Grammy ödülleri kazanmıştır.
mis gibi filmdir, beğenmeyen gitsin cinli minli islamic filmler izlesin tutan yok.
siyonizm ne bilmez mallar ama ota boka her yerde siyonizm derler.
siyonizm ne bilmez mallar ama ota boka her yerde siyonizm derler.
izlenilesi filmdir.
özellikle diyalogları etkileyicidir.
Schindler in adını hatırlamadığım psikopat subayla
diyalog kurduğu sahne efsanedir.
özellikle diyalogları etkileyicidir.
Schindler in adını hatırlamadığım psikopat subayla
diyalog kurduğu sahne efsanedir.
güzel filmdir. yaklaşık 3 buçuk saat olmasına rağmen bir 3 buçuk saat daha olsa izlerim dersiniz. belgesel niteliğinde dokunaklı bir film. kucak dolusu da oscara sahip zaten. izlenilmesini tavsiye ederim.
sonunda ağlatmış bir ibretlik film. beşinci boyutu andırmadı değil. para hırsıyla yanıp kavrulan adamın doğru yola yönelişi tadında bir mükemmel bir hikaye.
Auswithz toplama kampını konu alan ve kesinlikle izlenilmesi gereken filmlerden sadece biridir.
güzel. tavsiye edilir.
Sonunda schindler ölüyor.
Yakında tekrar izleyeceğim efsane yapıt.
Dram ve tarihin acı yüzünü seven insanlar için yaratılmış bi film. insanların yaşadıkları da her yerde görülebilecek cinsten değil. Ayrıca müthiş bir hikayenin içine dalıyorsunuz.
Baş rol zaten ayrı bir oyunculukta.
Dram ve tarihin acı yüzünü seven insanlar için yaratılmış bi film. insanların yaşadıkları da her yerde görülebilecek cinsten değil. Ayrıca müthiş bir hikayenin içine dalıyorsunuz.
Baş rol zaten ayrı bir oyunculukta.
neden bunca yıl izlemedim dedirten filmdir.
Yahu dün gece izledim . Böyle bir şey olamaz. Filmi başlarda tepkisiz izlerken sonunda hönküre hönküre ağladım.
Not: ben filmlerde kolay kolay ağlamam. Başarı büyük arkadaşlar. Tavsiye ediyorum.
Yahu dün gece izledim . Böyle bir şey olamaz. Filmi başlarda tepkisiz izlerken sonunda hönküre hönküre ağladım.
Not: ben filmlerde kolay kolay ağlamam. Başarı büyük arkadaşlar. Tavsiye ediyorum.
Schindler'in Listesi ve Soykırımdan Kurtulan Yahudiler | Jewish survivors from the Holocaust
Video Tarihinde filminden sonra yapılmış en iyi video film.
https://www.youtube.com/watch?v=3KXjbQ5XCMM
Video Tarihinde filminden sonra yapılmış en iyi video film.
https://www.youtube.com/watch?v=3KXjbQ5XCMM
özellikle içerisinde geçen diyaloglar açısından savaşı en iyi anlatan filmlerden bir tanesidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar