bugün
- aç karnına kahve içmek8
- kendinden biz diye bahsetmek4
- bu koyden olsam ne olacak20
- ekşi sözlük4
- lise yılları kurtlar vadisine denk gelmek3
- güne sporla başlamak3
- dinlerin yalan olması17
- uzaylıların sefaköyü istila etmesi3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı7
- gocu23
- ölü denizciler kayıp galaksiler2
- sözlükteki botlar2
- 31 ağustos 2026 elektrik kesintisi2
- girne'deki gemi faciası3
- online listesi2
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
- sarapci koala77
- uyku düzeni2
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı17
- yaşam enerjisi veren şeyler6
- şu an hissedilen duygu7
- çaylak yapın beni11
- soğan yiyen kız11
- sarı torba6
- ama ben bipolarım10
- 30 ağustos zafer bayramı19
- rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim9
- ilişkiler üzerine bir tavsiye bırak6
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- gecenin şarkısı5
- aylık 777 bin lira iyi para mıdır sorunsalı6
- tai lung44
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey5
- fenerbahçe'nin tüm kulvarlarda favori olması6
- 15 temmuz yalanı5
- s'i l v'e r m'i s t8
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası8
- rafael leao34
- ay kavga var galiba6
- incil vahiy9
- safiyenin kocası faik5
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- bkono5
- katatespizartmasi10
- sözlükte korunan bir yazar olmak5
- morkstar4
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- sözlük kızları adam mıdır5
- türk ten kürt'ü ayırırsan türk kalmaz6
eskişehirin bir ilçesi.
eskişehir e uzaklığı ve keskin virajları ile hayatımın dönüm noktası oldu yaşamayı hayatın gerçeğini kadının özgürlüğünü manav ve yörüklerin eşsiz uyumunu burda öğrendim bir ilçe için adliyenin nekadar mühim olduğunu bunakları gümeleyi hamamları unutulurmu sen çok yaşa sarıkaya...
sarıcakaya ya has kelimeler:: napan(ne yapıyon) ,kübür gemişşşş (gübre) bene va sene yok , telaşemi vaa,bilmiyonkuu(bilmiyorum),manavlaaaa unutu bebele nayapar(çocuklar ne yapıyor) ,oğllam napa,(oğullarım neyapıyor) ***** *
sarıcakaya ya has kelimeler:: napan(ne yapıyon) ,kübür gemişşşş (gübre) bene va sene yok , telaşemi vaa,bilmiyonkuu(bilmiyorum),manavlaaaa unutu bebele nayapar(çocuklar ne yapıyor) ,oğllam napa,(oğullarım neyapıyor) ***** *
4.) sarıcakayalı kendi köylüsünü sevmez en büyük gümele sarıcakayalı nasıl alkıl alır:evinde nekadar meze varsa alır ve restoranta gelir.örneğin adam rakı içecek evinden bir poşetin içine biber tursusu doldurur ve ya yoğurt cebine koyar ve restoranta gelir tabi mekan neconun mekanıysa (baska yer de yoktur zaten) rakısını ister garson içki getirir sarıcakayalı cebinden mezesini çıkarır ve garsona masaya açması için verir bunun üzerine garson git kendin al diyi verir bu kadar ilginç muhabbet vardır sarıcakaya gecelerinde masaya biri gelirse ikramda bulnmak yerine tekrar cebine doldurmayı tercih eder sarıcakayalı hatta bazısı dışardan rakı bile getirr iLGiN Ç DiMi
DAYIM OĞLU KAYAMMI .
harika bir iklimi vardır asla üsümezsiniz insanları çok köyleri cok içten ve samimidir bolbol domates ve biber yetiştirilir yaz kış 4 mevsim aynı geçer 2. antalya
gibidir sakarya nehri ve su değirmenleri ilçeye ayrı bir tat katar hele sakaryada balık tutmak yokmu müthiş bir zevktir
gibidir sakarya nehri ve su değirmenleri ilçeye ayrı bir tat katar hele sakaryada balık tutmak yokmu müthiş bir zevktir
küplünün virajları ve küplü köyünün sıcak insanı asilliği asla unutlmaz hele o sıcağı yokmu offfff zeynep ebe yanaaaaaaaa:)
köfteci : sarıcakayada muhtar olma hayaliyle yanıp tutuşan , ama her seçimde az bir oy farkıyla kaybeden kendini antalyalı sanan ama sarıcakayada doğmuş bir adam köfteci. göbeği tükürklü köftesi , ve dedikodularıyla sarıcakayada sevilen ve sayılan bir abimiz sabah köfteci tükanını açar eline yasini şerifi alır bir elinede lipton çay alır ve başlar köte pişirmeye amman kapının önünden biri geçmesin mazallah köfte möfte dinlemez fırlar dışarı...siz siz olun saricakaya ya yolunuz düserse tükürklü köfte yemeden ve muhabbet etmeden gitmeyin harıka muhabbeti vardır "diyi veremmi"...
sarıcakyada cuma aksamları asla alkol alınmaz .
nüfus tabelasında 8000 yazan ama ölülerle birlikte 3000 kişinin yaşadğı sıcak bir ilçe bizim oğlan napan::)
ilginç anons lar yapılır presentaaaabıle eleman aranıyo , ilçedeki tüm sığırlar aşılanacak ,bugün düğünümvar tüm halkımız davetlidir
sarıcakaya spor ışıklandırılmış satdyumu ve harika futbolu ile profosyenelce .
sarıcakayada ve mayıslar kahvesinde okey oynanırsa ;elime siğem ,seyir bak , açtığını istiyen kim , basara gidiyom , boru yaptım , açtınmı ? bilmiyomko, açınca altını salıvedin , napan sen yaa , çalışıııııı , telaşe yok dayımoğlu basammı ,
hayatım boyunca unutamayacagım,düğünlerini belediyeden anosla yaptıran ilginç ve bir o kadar şirin bir ilçe.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar