bugün
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı9
- karşı cinste hayran olunan özellik8
- evlenmeyi başaramamış kadın10
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- almanya 7 curaçao 12
- gocu22
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- sevgilisine ayı diyen kız4
- biraderane2
- birader2
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- milli maçı izlemeyen erkek22
- elmas bey birader bay bey biraderdir3
- bardağı taşıran son damla7
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- ilk ev hapsi bilekliğim4
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- enayimiknatisii9
- vincenzo montella9
- başıboş köpek sorunu4
- trump'ın netanyahu'ya tepkisi2
- kadınlar neyden hoşlanır10
- bungalov ev ücretleri3
- muhammed kerem aktürkoğlu2
- mantra grubu2
- bir mekanın kazıkçı olduğunu gösteren detaylar4
- kötü insanların ortak özellikleri4
- zamanda yolculuk4
- avustralya9
- en iyi antidepresan19
- erkeklerin 35 yaşından sonra çökmesi5
- ipkis2
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı3
- türkiye de doğurganlık hızının 1 42'ye düşmesi3
- 14 haziran 2026 haiti iskoçya maçı2
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması6
- sevgilisini döşü kıllım diye seven kız3
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
- herkesin bir yerde yanlış olduğu4
- arda güler6
- popo düzleştirici krem2
- türkiye12
- engerek yılanı2
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık6
- onu anlatsana biraz4
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması6
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
Uzun zaman önce, uzak bir ülkede ben Aku karanlığın şekil değiştiren efendisi, serbest bırakılmış korkunç bir şeytandım. Ama, sihirli bir kılıç kullanan, ahmak bir samuray savaşçısı önüme çıkıp bana karşı koymaya çalıştı. Son darbe vurulmadan önce, zamanda bir kapı açtım. Ve onu kötü ruhumun hakim olduğu geleceğe yolladım. Ve şimdi o ahmak geçmişe dönmenin ve geleceğin kendi olan Aku'yu mahvetmenin yollarını arıyor.
Giriş müziği güzel olan çizgi filmdir.
Hüzünlendim lan...
Hüzünlendim lan...
bunu izleyen bunu da izler.
(bkz: rick and morty)
(bkz: rick and morty)
Ne çok izlerdim özellikle geceleri sıkılmaksızın. Çılgın akuyla jack kapışıp duruyolardı.
Su an izliyorum ve hic izlemedigim bir bolum galiba bu. Gizemli bir evde bir kiz cocuguyla , olaylar cok ilginc bir hal aliyor. 35.ci bolummus , bi ara bastan asagiya izlemek sart oldu.
Çocukluğumun çizgi filmi. iptal edilmişti bi ara, galiba başka bir stüdyo tarafından devam ettirilecek.
dragon ball, tsubasa, pokemon ile büyüdük biz siz bunlarla büyüdüğünüze göre bayramlarda nick altıma gelip harçlık isteyebilirsiniz demektir.
--spoiler--
uzun zaman önce uzak bir ülkede ben aku, karanlığın şekil değiştiren efendisi, serbest bırakılmış korkunç bir şeytandım. ama, sihirli bir kılıç kullanan ahmak bir samuray savaşçısı önüme çıkıp bana karşı koymaya çalıştı son darbe vurulmadan önce zamanda bir kapı açtım ve onu kötü ruhumun hakim olduğu geleceğe yolladım. ve şimdi o ahmak, geçmişe dönmenin ve geleceğin kendi olan aku'yu mahvetmenin yollarını arıyor...
Gotta get back
Back to the past
samurai jack
watch out
gotta get back
back to the past
samurai jack
jack jack jack jack
gotta get back
back to the past
samurai jack
watch out
gotta get back
back to the past
samurai jack
jack jack jack jack jack
--spoiler--
uzun zaman önce uzak bir ülkede ben aku, karanlığın şekil değiştiren efendisi, serbest bırakılmış korkunç bir şeytandım. ama, sihirli bir kılıç kullanan ahmak bir samuray savaşçısı önüme çıkıp bana karşı koymaya çalıştı son darbe vurulmadan önce zamanda bir kapı açtım ve onu kötü ruhumun hakim olduğu geleceğe yolladım. ve şimdi o ahmak, geçmişe dönmenin ve geleceğin kendi olan aku'yu mahvetmenin yollarını arıyor...
Gotta get back
Back to the past
samurai jack
watch out
gotta get back
back to the past
samurai jack
jack jack jack jack
gotta get back
back to the past
samurai jack
watch out
gotta get back
back to the past
samurai jack
jack jack jack jack jack
--spoiler--
4 Emmy Ödülü kazanmış Amerikan animasyon dizisidir. Yapımcısı animatör Genndy Tartakovsky'dir. Cartoon Network kanalında 2001-2004 tarihleri arasında yayınlanmıştır. açık ve net.
Şu anda izlediğim çizgi dizidir.
Adamın Jack.
Oçsun aku.
Adamın Jack.
Oçsun aku.
Terliklerini sevdigim.
intro'suna, koni seklindeki sapkasina, parmak arasi sensey terligine hasta oldugum ayni isimli cizgi filmin karakteridir.
torrentte epey çizgi romanı bulunan kahraman. çizgi serisinde final yapılamadı galiba, finali merak edenler çizgi romanını okuyabilir.
Dünyayı ele geçirmiş aku isimli ecinniyle savaşan kahraman samuray.
mükemmel ötesi bir çizgi dizidir.23 yaşında olmama rağmen bile arada sırada izlerim.şöyle bir mottosu var ki;jack, jack, samuray jack!
Sevdiğim dizi.
https://m.uludagsozluk.com/e/32543329/
https://m.uludagsozluk.com/e/32543329/
Finali var mıdır diye merak ettiğim animasyon dizisi. Genndy tartakovsky' nin müthiş kafasının kanıtı.
Bu kez elimden kurtulamayacaksın akuuuu.
Yeni seriyle birlikte devam edecektir. Animasyonda nasil sanat yapilir, kanitidir.
----spoiler----
Jack ismini, gelecege ilk gittiginde oradaki birkac serseri robotun kendisine jack diye seslenmesi ve onun da bu ismi sevmesi sayesinde almistir.
300 spartaliya gonderme yapilan bolumle, jackin kendi icindeki kotulukle savastigi bolumler en iyileridir.
----spoiler----
----spoiler----
Jack ismini, gelecege ilk gittiginde oradaki birkac serseri robotun kendisine jack diye seslenmesi ve onun da bu ismi sevmesi sayesinde almistir.
300 spartaliya gonderme yapilan bolumle, jackin kendi icindeki kotulukle savastigi bolumler en iyileridir.
----spoiler----
şerefsiz aku'nun düşmanı.
Buggs Bunny, tom ve jerry ve roadrunner gibi sürekli kovalayıp çuvallamaca kaynayan çizgi dizi.
ne izlerdik be...
ne izlerdik be...
Ne izlerdim be.
Ben 10, Pokemon bilmem ne sikimdirik şeyler bitmiyo zilyon tane reboot bilmem ne yapiyolar da buna niye böyle oldu diye düşündürüyor.
Peygamber gibi adamdı samuray Jack.
Ben 10, Pokemon bilmem ne sikimdirik şeyler bitmiyo zilyon tane reboot bilmem ne yapiyolar da buna niye böyle oldu diye düşündürüyor.
Peygamber gibi adamdı samuray Jack.
En sevdiğim.
Takunyalı reis. Özlüyoruz.
Aku vs jack bi öldürenmedin be reis *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar