bugün
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması7
- balıkesir denince akla ilk gelenler8
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi5
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
- çay koymak mı katmak mı3
- ruh halini tek cümlede anlatmak4
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak5
- ciguli kral4
- sadece sarışın erkek yazarları takip etmem2
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- hindistanlı kızlar5
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- uludagsozluk33
- mony tontana3
- ülke whatsapp grubu kurmak2
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi6
- cehaletln cazibesi11
- nato zirvesi2
- gazete arşivi3
- görükle2
- çok eski erkek arkadaş gurubu2
- en güzel kahve2
- yeni insanlarla tanışmak istememek13
- 19 haziran 2026 meksika güney kore maçı2
- aykolik'in ayak bastığı şehirler2
- eş değiştirme nedeniyle travma yaşayan kadın3
- allah atatürk ten razı olsun4
- buz gibi süt içmek3
- ciddi ciddi uludağsözlükte aktif olmak3
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- pandela4
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması9
- ismail kartal13
- kiremit rengi ruj2
- sekerlivanilinn4
- bütün meseleleri harikulade saptırmak2
- yunan kültürü vs türk kültürü8
- kağıt toplayan çocuklar3
- komşunun çaya davet etmesi3
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek16
- edip cansever okumak4
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri3
- emeklilik sisteminin artık sürdürülememesi3
- saygılı olmak3
- cemil tugay'ın chp'den istifa etmesi3
- hazreti musa israillileri görse ne derdi2
- memur olma umuduyla üniversite okumak2
- edip cansever in daktilosu3
- zeytin salatası2
- kilo verdiren gıda7
yasuo'nun babasıdır.
ppg çizgifilminin profesörüne benzemektedir hala denk geldikçe izlerim.
çok ciddi, ağır, kerli ferli bir karakter ve ağır konulu çizgi film sandıydım.
herif sıfır numara şabalakmış lan.
herif sıfır numara şabalakmış lan.
Orospu çocuğudur.
Robotlarin ve araclarinin 60 li yillara gondermeleri beni bitiren cizgi film. Mistik havasi uyusturucu etkisi yaratir.
finalini merak ettiğim çizgi filmdir.
reis her karşılaşmasında akuyu döverdi. lakin bir kere taramalı tüfeğe karşı galibiyeti yok. hep " kodumun salağı bi taramalı al" demek istemişimdir akuya.
reis her karşılaşmasında akuyu döverdi. lakin bir kere taramalı tüfeğe karşı galibiyeti yok. hep " kodumun salağı bi taramalı al" demek istemişimdir akuya.
lan efsane gibi efsane, çocuk zekasına değil yetişkin zekasına yönelik çizgi film.
kesinlikle bu tarz çizgi filmleri izleyen çocukların zeka, tespit ve analiz seviyesi daha gelişmiş oluyor. küçük kuzenlerimle beraber oturup izlerdim, şimdi aşırı gözlemci-komik çocuk oldular.
daha önce de yazmıştım, bir bölümünde samurai jack bacaklarına taş bağlayıp antrenman yapıyor ve daha da güçleniyordu. bölüm sonu öylesine etkilenmiş ve içimiz güçle dolmuştu ki, bacaklarımıza kırlentleri bağlayıp koca koca insanlar koltuktan koltuğa atlamaya başladık aq. bu da böyle bir anımdır.
ayrıca aku reis ve mojo jojo'ya hayvan gibi gülerim. lav.
kesinlikle bu tarz çizgi filmleri izleyen çocukların zeka, tespit ve analiz seviyesi daha gelişmiş oluyor. küçük kuzenlerimle beraber oturup izlerdim, şimdi aşırı gözlemci-komik çocuk oldular.
daha önce de yazmıştım, bir bölümünde samurai jack bacaklarına taş bağlayıp antrenman yapıyor ve daha da güçleniyordu. bölüm sonu öylesine etkilenmiş ve içimiz güçle dolmuştu ki, bacaklarımıza kırlentleri bağlayıp koca koca insanlar koltuktan koltuğa atlamaya başladık aq. bu da böyle bir anımdır.
ayrıca aku reis ve mojo jojo'ya hayvan gibi gülerim. lav.
"Aku, kötülük affedilemez!"
Reyizin favori sözüdür.
Reyizin favori sözüdür.
Televizyon izleyicisinin tanık olduğu en iyi çizgi dizilerden. Aynı zamanda sessiz. Kafa şişirmiyor, evet.
Jack, canımsın!
Jack, canımsın!
Sonunu acayip merak ettiğim çizgi film. Acaba akuyu yenebilecek mi?
Ben ölmeden gelsin su son bölüm ya.
Ben ölmeden gelsin su son bölüm ya.
Bir zamanların efsane çizgi filmi. Maalesef yerini anlamsız çizgi filmlere bırakmıştır. Özleniyor.
Sabah powerpuff girl de profesör. Akşam aku ya kafa atan cengaver samuray.
izlenmesi keyif verir.
geri döneceği haberi sevindirmiştir ve görünen o ki bu sefer kanlı olacak.
merakla bekliyoruz.
https://www.youtube.com/watch?v=VSrv_n4tw7w
merakla bekliyoruz.
https://www.youtube.com/watch?v=VSrv_n4tw7w
Final bölümü var mı diye merak ettiğim çizgi dizi. (belki: anime)
Uzun zaman önce, uzak bir ülkede ben Aku karanlığın şekil değiştiren efendisi, serbest bırakılmış korkunç bir şeytandım. Ama, sihirli bir kılıç kullanan, ahmak bir samuray savaşçısı önüme çıkıp bana karşı koymaya çalıştı. Son darbe vurulmadan önce, zamanda bir kapı açtım. Ve onu kötü ruhumun hakim olduğu geleceğe yolladım. Ve şimdi o ahmak geçmişe dönmenin ve geleceğin kendi olan Aku'yu mahvetmenin yollarını arıyor.
yarın yeni bölümü oynanacak.
Çoğu filmden daha film olan efsane çizgi film serisi .
Karanlığın şekil değiştiren cini ile savaşan Takunyalı kahraman.
cool bir karakterdi. pek konuşmaz kılıcını çeker ve işine bakardı.
serinin devamı gelecekti sanırım.
serinin devamı gelecekti sanırım.
Jack reis geri döndü. internete de türkçe altyazılı olarak düştü. https://www.altyazilidizi...rai-jack-5-sezon-1-bolum/
iNANAMIYORUM!
daha önceden hepsini olmasa da çoğunu izlediğim dizidir.
ilk dört sezonda, her bölümde farklı bir macerayı anlatıyordu, genellikle aynı klişelikteydi. aku bir kaç suikastçı robot salıyordu jack de hepsini yeniyordu ve sonunda boss bir yaratıkla mücadele edip güç bela yeniyordu ve bölümün sonunda "seni bir gün yenicem aku!" diyordu. bazen de aku kendisi birebir savaşıyordu, kurnazlıkla jack'ten kaçıyordu... ama beşinci sezonda bu klişeleri bir yere bırakıp, dizi şeklinde çekmişler, çok da enfes olmuş. karakter analizi yapabiliyorsunuz. hiç beklemediğiniz olaylarla karşılaşıyorsunuz. güzel olmuş yani, böyle devam etsinler. şu an yedinci bölüm çıktı. tavsiye ederim.
ilk dört sezonda, her bölümde farklı bir macerayı anlatıyordu, genellikle aynı klişelikteydi. aku bir kaç suikastçı robot salıyordu jack de hepsini yeniyordu ve sonunda boss bir yaratıkla mücadele edip güç bela yeniyordu ve bölümün sonunda "seni bir gün yenicem aku!" diyordu. bazen de aku kendisi birebir savaşıyordu, kurnazlıkla jack'ten kaçıyordu... ama beşinci sezonda bu klişeleri bir yere bırakıp, dizi şeklinde çekmişler, çok da enfes olmuş. karakter analizi yapabiliyorsunuz. hiç beklemediğiniz olaylarla karşılaşıyorsunuz. güzel olmuş yani, böyle devam etsinler. şu an yedinci bölüm çıktı. tavsiye ederim.
artık son bölümü yayınlanmış ve seri bitmiştir.
5. sezon 10. bölüm itibariyle final yapan çocukluğumuzun dizisi.
--spoiler--
5. sezona kanlı, buruk ve hüzün dolu bir final ile veda ettik. çok hızlı bir bölüm oldu. açıkçası daha mutlu bir son ile bitebilirdi. genndy tartakovski bu konuda izleyiciyi üzdü. ashi, kalbimizde yaşıyor.
samuray jack çocukluğumuzdan bir parçaydı. aldı götürdü.
--spoiler--
--spoiler--
5. sezona kanlı, buruk ve hüzün dolu bir final ile veda ettik. çok hızlı bir bölüm oldu. açıkçası daha mutlu bir son ile bitebilirdi. genndy tartakovski bu konuda izleyiciyi üzdü. ashi, kalbimizde yaşıyor.
samuray jack çocukluğumuzdan bir parçaydı. aldı götürdü.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar