bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- uysaljakoben21
- gece yarısı çalan telefon7
- gammaz olmuşum13
- kadınların zeka seviyesi3
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- koca2
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- aquila bicipite8
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- reha muhtar25
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- geceye bir söz bırak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- eski dizileri izlemek3
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- kel erkek3
- ankarada masaj yaptırmak2
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- kemal kılıçdaroğlu35
- ona bir şey söyle16
- elit olmak için gerekenler13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- gecenin şarkısı4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
- semum3
küçük şirin bir yunan adasıdır. kuşadasından 1 saat 15 dk.lik bir feribot yolculuğuyla ulaşabilirsiniz. karaveli adında türkçe konuşulan bir de köyü vardır. hera tapınağı görülesidir. vizesiz günübirlik gidilebilir.
turlarla gidebileceğiniz mükemmel bir adadır. ada esnafı türklere öyle alışmıştır ki türk parası orada da geçer.
sisam adasının yunancadaki karşılığıdır. Adanın yönetim merkezi (vathi limanının da bulunduğu bölge) adalılar tarafından "samos" diye anılır.
Kerveli koyunda deniz oldukça güzeldir. Pisagor'un doğduğu ve yaşadığı adanın güneydoğusunda pytogorio isimli bir şehir de bulunur. Pitogorio'dan Türkiye'nin Dilek yarım adası ve milli parkı resmen "taş atım mesafesi"ndedir.
Kerveli koyunda deniz oldukça güzeldir. Pisagor'un doğduğu ve yaşadığı adanın güneydoğusunda pytogorio isimli bir şehir de bulunur. Pitogorio'dan Türkiye'nin Dilek yarım adası ve milli parkı resmen "taş atım mesafesi"ndedir.
önümüzdeki yıllarda sevdiceği de kapıp gitmek istediğim, çocukluğumdan beri denize baktığımda karşımda gördüğüm manzaramın içine eden yer.
(bkz: davutlar)
(bkz: davutlar)
balkan savaşlarından sonra yunanistan a bıraktığımız nadide adadır.
ağustos sonu bulunduğum ada. tipik bir yunan adası. vathy dedikleri merkez yaramaz. ancak kokkari görülmesi gereken bir yer. kafa dinlemek, çeşmenin, bodrumun kazığından kurtulmak istiyorsan kuşadasından atla tekneye geç karşıya. ondan sonra gör huzuru, rahatlığı. plajları mükemmel, denizi buz gibi nede olsa kuzey egeye yakın. gidilirmi evet gidilir hatta benim gibi 2 günlüğüne değil en az 5 günlüğüne gidin. sabahları frape içmeyi unutmayın, tsamadou beach, paradise beach, pythagoria kasabasına gitmeden dönmeyin. yada kuşadasında kalın, dilek adasına geçin.
Ekim ayında 30 Euro'ya otel ve 25 Euro'ya kiralık araba bulabildiğin cennet parçasıdır. ama kendini söğüşletmek istiyorsan sen yine git alaçatı'ya bodrum'a...
ağustos ayında gidip görüp beğendiğim yer. aeolis hotel bayan resepsiyonist hariç herşey çok iyiyidi.
memleketinde insan gibi yapamadığın tatili daha ucuza yapabileceğin dibimizdeki adadır. buraya gittikten sonra hiç yunanistan'a gitmemiş insanların "ne var ki burada olmayan" laflarına gülümseyerek içinizden "sen yoksun o yeter" diyebilirsiniz.
aydından denize atlasan iki kulaçla varabileceğin sakin, güzel bir ada.
yunan adası.
yunan adası.
resmi olarak henüz hiçbir koronavirüs vakası görülmeyen ada.
2020 izmir depremi merkez üssü. deprem bu adada ortaya çıkıyor, ölüm izmir'deki 117 vatandaşımızı buluyor.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar