bugün
- film izlerken sevişmek3
- tekstil sektörü ve esnaf sorunları3
- 30 temmuz 20263
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı9
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- yoran insanların ortak özellikleri6
- yılbaşı tv programları2
- coca cola zero gerçekten zararlı mı9
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- arkadaşlar uyudunuz mu7
- yeni parti51
- gece denize girmek20
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri17
- basit bir insan olmak4
- hikayeyi devam ettir52
- manifest grubu vs tarkan16
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin8
- almanya7
- mehdiye inanıyor musunuz10
- türkiye de çalışmak3
- içi ve dışı farklı olan insan7
- danimarka5
- nickten isim tahmini yapmak72
- islam düşmanlarına bir soru9
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- özel hayat2
- luks araba almak6
- bir insanın arkasından konuşmak6
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak4
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- sibel can3
- z kuşağı3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- bugün farklı bi gün değil aslında4
- sözlük kızlarının kekleri11
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- eren kaşıkçı6
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak11
- cennetten düşerken canın yandı mı6
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak9
- kızların sürekli laf sokmaya çalışması3
- yazarların 3 dilek hakkı olsa dileyecekleri 3 şey2
- dolunayı seyretmek4
- trakya'nın çok süper bir yer olması3
- sözlük uygulamasında gizli hesapların görünmesi5
- çorumda konser için müzik grubu öner7
- 29 temmuz 2026 gornik zarbze fenerbahçe maçı5
hoşgelmiş yeni samimi yazar. sevdim kendisini.
nick altına entry giren o meşhur 2 yazarı görünce doğru adam olduğunu anladığım yazardır*.
hoşgelmiş.
hoşgelmiş.
okumayı bilmeyen ve okumadan anlamayacağını da bilmeyen gerilikçi yazar örneği.
samimi olduğu hissi uyandıran, sempatik nickli yazar.
yaz babo.
nickine gurban.
yaz babo.
nickine gurban.
(bkz: yehdina ve yehdikümullah/#15223996)
toplumun kanayan yarasına parmak basan bilinçli yazar... ne o öyle sen de gör felan !
toplumun kanayan yarasına parmak basan bilinçli yazar... ne o öyle sen de gör felan !
(#18633480) helal olsundur.
olmamış bu çocuk.
lütfen kullanıldıktan sonra kondomların ağzını bağlayıp öyle atalım çöpe. sonuçları çok vahim oluyor bazıları kendi imkanları ile hayata geliyor. çok zor değil bir düğüm atın sonra çöpe bırakın.
lütfen kullanıldıktan sonra kondomların ağzını bağlayıp öyle atalım çöpe. sonuçları çok vahim oluyor bazıları kendi imkanları ile hayata geliyor. çok zor değil bir düğüm atın sonra çöpe bırakın.
(#20211885) risale sohbeti yapar gibi konuşunca önemli bir şey söylemiş gibi hissediyorsa,yanıldığını belirtmeyi bir görev bildiğim yazardır.
(#20211885)
alkışlayarak evdeki kalabalığı uyandırdım sabah sabah. böyle doğal, böyle samimi ve içten yazılara ihtiyacı var sözlüğün. ve de böyle doğrulara.
o tokat bir kez indi bir daha inecektir.
alkışlayarak evdeki kalabalığı uyandırdım sabah sabah. böyle doğal, böyle samimi ve içten yazılara ihtiyacı var sözlüğün. ve de böyle doğrulara.
o tokat bir kez indi bir daha inecektir.
bilisiz adlı romantik ortalama trollü rahatsız etmesine bakarsak kendisi on numara insandır. yolunda devam etsin. evet.
sözlüğe 3 aylık bir aradan sonra tekrar uğramış olan yazar.
lakin artık eskisi kadar aktif olmayıp sadece arada bir gerekli gördüğüm hususlarda fikrimi beyan edecek ve bilgi içerikli başlıklar eklemeyi sürdüreceğim. yani okunması gereken onca roman, hikaye, köşe yazısı ve izlenmesi gereken onca film dururken burada çoğunluğu beş para etmez yazılar arasından iyi bir şeyler aramakla zamanımı heba etmeyeceğim. bir mahlasın arkasına saklanıp sözlüğü boşalmak için kullananların hassas konulardaki tahammülü zor şımarık ifadelerine karşılık verme gerekliliği duymayacağım artık. elbette soysuza soysuz demeye devam edeceğim ama başka bir mecrada.
öte yandan, ben de topluma mal olmuş bazı isimlerin başlığına olumlu veya olumsuz bir şeyler yazdım. fakat o isimlerin neredeyse hepsini yakından tanırım. bilgim olmadan fikrim olmamıştır. belki de olmuştur ama nadirdir... vallahi.
sözlükler gerçekten zaman kaybı. zaten bunları da çok mühim biri olduğum için değil, buranın zaman kaybı olduğunu vurgulamak için yazıyorum. sigaranın zararlı olduğunu bildiği halde sigara içmeyi sürdürenler gibi sözlüğün zaman kaybı olduğunu bildiği halde kullanmayı sürdürenler var. insanoğlunun bırakmayı istedikten sonra bırakamayacağı şey yoktur. sizi gittikçe sanallaştıran şeyleri bırakın. mesela gidin ağaçların yapraklarıyla vedalaşın. dökülecekler çünkü.
selam ederim. müslüman'ın bayramını kutlarım.
lakin artık eskisi kadar aktif olmayıp sadece arada bir gerekli gördüğüm hususlarda fikrimi beyan edecek ve bilgi içerikli başlıklar eklemeyi sürdüreceğim. yani okunması gereken onca roman, hikaye, köşe yazısı ve izlenmesi gereken onca film dururken burada çoğunluğu beş para etmez yazılar arasından iyi bir şeyler aramakla zamanımı heba etmeyeceğim. bir mahlasın arkasına saklanıp sözlüğü boşalmak için kullananların hassas konulardaki tahammülü zor şımarık ifadelerine karşılık verme gerekliliği duymayacağım artık. elbette soysuza soysuz demeye devam edeceğim ama başka bir mecrada.
öte yandan, ben de topluma mal olmuş bazı isimlerin başlığına olumlu veya olumsuz bir şeyler yazdım. fakat o isimlerin neredeyse hepsini yakından tanırım. bilgim olmadan fikrim olmamıştır. belki de olmuştur ama nadirdir... vallahi.
sözlükler gerçekten zaman kaybı. zaten bunları da çok mühim biri olduğum için değil, buranın zaman kaybı olduğunu vurgulamak için yazıyorum. sigaranın zararlı olduğunu bildiği halde sigara içmeyi sürdürenler gibi sözlüğün zaman kaybı olduğunu bildiği halde kullanmayı sürdürenler var. insanoğlunun bırakmayı istedikten sonra bırakamayacağı şey yoktur. sizi gittikçe sanallaştıran şeyleri bırakın. mesela gidin ağaçların yapraklarıyla vedalaşın. dökülecekler çünkü.
selam ederim. müslüman'ın bayramını kutlarım.
Ülkücülere iftira atıp ülkücü şehit liderimiz Muhsin reismizi sevdiğini söyleyecek kadar oruspucocugu lan sen kim oluyonda ülkücülere laf atiyon aktorul piç.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar