bugün
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- velvet ile revani yemek6
- pandela38
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması6
- deniz göktaş17
- alttaki yazara aşık ol10
- menülerde içerik belirtme zorunluluğu4
- dikkat dikkat tai lung kız11
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması16
- amerika israil arası kızışma5
- sözlüğün kahve olması12
- türklerin uygur türkleri için yapabilecekleri5
- gerdek namazı9
- 2026 dünya kupası36
- futbol31
- genç ve kalbi temiz gençlerden dua beklemek2
- amedspor3
- çırılçıplak uyumak4
- dünya16
- intihar eden adama ne denir3
- üstteki yazar kimle evlensin3
- şu sıcakta sucuk ekmek yemek2
- anal istanbul4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- zalican yine ne diyor3
- ahıska türkleri sürgünü3
- seni seri favlayan yazara aitsin2
- velvet41
- kadın bir yazarın entry girmesi5
- sert ve küfürlü seks2
- kızılderililerin türk olduğu gerçeği3
- arkadaşlar kahveye geldim hep memurlar2
- türk olmakla övünmek2
- suca suruklenen cocuk3
- 17 dosyam var diye hava atan tip7
- erkek yazar entrysi4
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi16
- kıraç ı sevme nedenleri4
- diz çökerek evlilik teklifi eden erkek5
- kacak elektrik kullanmayan bey2
- kemalistlerdeki devran dönünce takıntısı2
- büyük aşklar kavgayla başlar saçmalığı3
- diamond bosphorus5
- mtv nakit ödeniyor mu4
- 1 temmuz 2026 belçika senegal maçı5
- sevgilisi olan bir kızdan hoşlanmak5
- amerika birleşik devletleri10
- milletvekili diye soytarılık yapamaz burada2
- karadenizlilerin akp aşkı4
- bosna hersek4
halka filmindeki tatlı hayalet kız.hayalet gemi filminde de böyle bir tipleme vardi.ve aynı zamanda korku.com da da vardı böyle küçük tatlı hayalet.
halka filmindeki kertenkele orjinli hayalet...
kuyuda hatunu kovalarken attığı bir adım kafasının 5 metre önüne düşüyodu walla...
kuyuda hatunu kovalarken attığı bir adım kafasının 5 metre önüne düşüyodu walla...
en belirgin ozellikleriyle samara morgan, uzun siyah urkutucu sacları olan, her tarafından sular damlayan, beyaz ve yıpranmış elbisesiyle akıllara zarar, pis suratlı bir kucuk kızdır. bakmayın kucuk olduguna, meşhur seven days repliğinin ardından yanınızda bitiverir!! aman hıaa derim...
halka filmindeki karakterden sonra uzun siyah saçlı,beyaz ruh tenli,gözlerinin altı siyah halkalarla dolu,gizemli olmaya çalışan tüm genç kızlara verilen bir isim *
(bkz: kuyu cadısı)
ring filmlerindeki ürkütücü karakter.
güzel filmin tutmuş karakterinin adıdır. saçları unutulmaz.
seyredenleri; uzun, düz, siyah saçlı kızlardan korkar hÂle getiren rahatsız edici film karakteri.
(bkz: gotik kız)
scary movie 3 filminde dalga gecilen halka filmi oyuncusudur.
bunun bir de japon olanı vardır ki akıllara zarer, isim olaraktan salako 'yu andırsa da, korkunç bir abladır kendileri.
(bkz: yamamuro sadako)
(bkz: yamamuro sadako)
ilk yazıda yazanın aksine sudan nefret eder samara. Annesi bebekken onu boğmak ister (ilk girişim ve oz annesi, onu olduren yanlis hatirlmiyorsam uvey annesidir.) ama ağlamasi kaldigi kadin yurdundaki diğer insanları uyandirir ve bunu engellerler.
Aslinda bunu isteyen samara dir cunku ruhu ele gecirilmistir eger olursa kurtulacaktir. Ama oyle olmadı filmde fazla detay yok 10 yil once cocukken izlemistim aklimda kalmis oyle.
Samara hic uyumaz bu replik sık duyulur filmde ama tek istedigi bir annedir. Bu yuzden rachel ve oglu aiden a bela olur istedigi annedir bu yuzden aiden ın ruhunu ele gecirir.
Asıl sevdiğim nokta aiden annesine ismiyle hitap eder anne diye değil. Aiden , rachel a anne diyince rachel onun çocuğu nun ruhunu ele geciren samara olduğunu anlar. Vs. Vs.
Bu kadar şeyin aklımda kalması da ilginç o kadar zaman geçmesine rağmen oysa dun calistigim dersim aklımda kalmiyor. Son olarak japon versionu için: sadako yamamura. Lanet olsun bunları niye unutmuyorum...
Aslinda bunu isteyen samara dir cunku ruhu ele gecirilmistir eger olursa kurtulacaktir. Ama oyle olmadı filmde fazla detay yok 10 yil once cocukken izlemistim aklimda kalmis oyle.
Samara hic uyumaz bu replik sık duyulur filmde ama tek istedigi bir annedir. Bu yuzden rachel ve oglu aiden a bela olur istedigi annedir bu yuzden aiden ın ruhunu ele gecirir.
Asıl sevdiğim nokta aiden annesine ismiyle hitap eder anne diye değil. Aiden , rachel a anne diyince rachel onun çocuğu nun ruhunu ele geciren samara olduğunu anlar. Vs. Vs.
Bu kadar şeyin aklımda kalması da ilginç o kadar zaman geçmesine rağmen oysa dun calistigim dersim aklımda kalmiyor. Son olarak japon versionu için: sadako yamamura. Lanet olsun bunları niye unutmuyorum...
(bkz: yusuf yusuf)
Orospunun tekiydi zaten boş ver kanka.
Dexter Morgan'ın kayıp kardeşi.
Gece gece ne yapıyorsunuz ya.
Bunu görürlerse nasıl uyuyacaklar.
Bunu görürlerse nasıl uyuyacaklar.
Kendisini oynayan kadın maalesef ölmüş.
kan dolaşımı enfeksiyonu nasıl olmuş
neyden bulaşmış ki
öyle ise neden aşı yapmıyorlar
aşısı mı yok
amerika birleşik devletlerin de aşı yok
şaka gibi
hayatta tutamadılar
çok kabiliyetsizlermiş bunlar
neyden bulaşmış ki
öyle ise neden aşı yapmıyorlar
aşısı mı yok
amerika birleşik devletlerin de aşı yok
şaka gibi
hayatta tutamadılar
çok kabiliyetsizlermiş bunlar
çok güzel ve başarılı bir kadındı, ölüm haberi şaşırttı beni. son birkaç gündür sevdiğim çoğu ünlü ölüyor nedense. geçenlerde de oliver tree 'nin ölüm haberine çok şaşırmış ve üzülmüştüm.
ama Samara morgan... the rings bizim ailenin geleneksel yapımları arasında yer alıyor; tekrar tekrar izlediğimiz nadir kült filmlerden birisiydi.
bu sefer halkayı gören sanırım sevgili Samara oldu .
gittiğin yerdeki kuyu umarım bu kez aydınlıktır...
ama Samara morgan... the rings bizim ailenin geleneksel yapımları arasında yer alıyor; tekrar tekrar izlediğimiz nadir kült filmlerden birisiydi.
bu sefer halkayı gören sanırım sevgili Samara oldu .
gittiğin yerdeki kuyu umarım bu kez aydınlıktır...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar