/51
en kolay düşürdüğü sözlük erkeği benim, 2 mesaj attıktan sonra telefon numaramı verdim, kaçacak yerim kalmadı.

seninim bebeksi.
(#18340231) bir şaşırma repliği olarak aboov dedirtti.
nickini sol framede görünce sahibi buldu sandım.
nickini sol framede görünce baba oldu sandım.
adamın dibi.
saygımın donsuz olduğu üstsüz yazardır.
bugüne kadar gördüğüm en objektif fenerli.

(bkz: #18266363)
nickini sol freymde görünce evlendi sandım.
nişanlanmış yetkili. allah yarım yastıkta kocatsın.
teşekkürlerini özel mesajlarıyla ziyadesiyle memnun ederek iletmiştir efenim. kibar, saygılı, fırlama ama nişanlı. üzgünüm kızlar o artık nişanlı.
(bkz: bizim kuzen yazmış)
sayfalar dolusu tebrik mesajlarına genelde özel mesaj yoluyla teşekkür etmeye çalışsa da birçoğuna yetişemeyen yazar. ben kuzeniyim bu arada. bekarım.
vaaay! sayfalar dolusu tebrik mesajı alan yazar. insan klavyeye uzanır da bir teşekkür mesajı yazar hocu!

- oooooy, oyy! zamanı yok zahir.
(bkz: #10489713) entrysi ile beni güldürmüş olan yazardır. eline sağlık.*
toptu lan bu nasıl nişanlanır. şaşırtan yazar, yetkili bir ağbiy. *
batı şeria'nın en harbici kumarhanelerinde kurpiyerlerin ceketlerini dolaba asmakta kullandıkları bir tür askı.
ninesinin beline bardak çekmesi gereken yazar.
yavuklu yazar. o artık sahipli.
(#18024020) mor mendil atan yazar.
nişanlandığını facebooktan öğrendiğim fakat duvarı kapalı olduğu için tebrik etmek için nick altını gözüme kıstırdığım yazar, abimmm.

hayırlı olsun, allah devamını getirsin abimmm.
hayırlı uğurlu olsun, allah devamını getirsin dediğim yazar. inşallah yenge entrylere sansür koymaz. ben yüzüğü taktığım gün 300 entry silmiştim. bir tane gözden kaçırmışım o da en beğenilem entrym oldu. neyse tekrardan hayırlı olsun efendim.
görsel hediyem ossun işalla maşşalla
nickinin yanında (23)ü görünce uğramadan edemediğim yazar. -23 takıntısı!-
e madem ki evlilik yolunda adım atmış ben de mutluluklar diliyorum kendisine.
son olarak kendisine ve yavuklusuna ülkesinin başbakanını kesinlikle dinlememesini ve max 1 ya da 2 çocuk
dünyaya getirmelerini tavsiye ediyorum ve gidiyorum.

(bkz: tebrikler)
(bkz: aptallık belirtileri)
meğerse gizliden gizliden kalbini doldurmuş. ceplerini de dolduraydın ya be oğlum. neyse, allah mesut bahtiyar etsin.

sevindik la.
© copyright 2005 - 2026