bugün
- akp seçmeni12
- ahmet san4
- instagram kızlar içindir3
- sabahları nefret edilen şeyler8
- sözlük yazarlarının saatleri3
- telefonların kullanıcıları dinlediği iddiası4
- e ticaretin serbest piyasaya göre pahalı olması3
- fatma betül sayan kaya40
- kendine yalan söylemenin felsefesi2
- erkekler 4 bin yıldır aynı şeyi istiyor cinsellik2
- melih gökçek muhalif olsaydı2
- göz teması kuramama5
- kız troller12
- mustafa sandal'ın gündemde olması5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- kalabalığı seviyor musunuz13
- tevratta anlatılan ensest ilişki2
- true'ya özgürlük5
- internet3
- günün sözü2
- yalnızlık2
- azerbaycan4
- gece 1 de 10 birayla gelen kız kanka9
- kedilerin yedigi ilginc seyler17
- maaş için birbirine katlanan insanlar4
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey12
- tekerlek toplayan cocuk14
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak13
- ilham aliyevin türkiyeye nankörlük yapması8
- aliyev'in türkiye'ye gönderme yapan sözleri4
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak11
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum14
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar17
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz11
- trump'ın süper zeka zirvesinin sonuçları3
- aile2
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- yazarların anlık durumları9
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- galatasaray büyüklüğü14
- burcunun yükselenini bilen erkek8
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- arkadaşlar bakar mısınız14
- özel sektör de çalışmak11
- avokado yiyen insan8
- pazar günü kahvaltı gazete ve kovboy filmi üçlüsü2
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız7
(#5098737) uzun zamandır hiçbir kitabın ya da yazının etkilemediği kadar çok etkiledi beni, yazılarıyla tanıştığıma çok memnun oldum.
selam veriyorsun, borçlu çıkıyorsun.
tişikkirlir sipirmin..
tişikkirlir sipirmin..
trakyalı olma ihtimali yüksek yazardır.
(bkz: saipsizz bea)
(bkz: saipsizz bea)
dolduruşa gelme yaşını, yaklaşık olarak 15 sene önce geçmiş olan kimse. yardımcı olamadığımız ergen ve dövüşgen kardeşlerimizden özür dileriz. 31'e devam beyler.
(bkz: it ürür kervan okeye döner)
(bkz: it ürür kervan okeye döner)
an itibarıyle nickaltında sağlam sataşmaların yaşandığı yazardır.
(bkz: çekirdeğimi aldım bekliyorum)
(bkz: çekirdeğimi aldım bekliyorum)
fakir olduğunu iddia edecek kadar da göttür kendisi....
taşşağı eliyle yer ....
taşşağı eliyle yer ....
kuru götünün meraklısı çok olan fakir insan evladı.
sizden mi esirgeyeceğim ulan, alın amk.
(bkz: beni siken yok mu)
sizden mi esirgeyeceğim ulan, alın amk.
(bkz: beni siken yok mu)
bir kerecik olsun bana şarkı yollamamış hem dj, hem yazar. yazarlık tamam da dj liğinden ne hayır gördük ki.
göte göt diyen, hatta götoş diyen, o da olmazsa hoşt bre amına koduğum! diyen, kendi halinde bir insan.
uzun çubuk, ağzının yanında değil, bacaklarının arasındadır. meraklısına fermuarımız açık. hay hay, buyursun emsin.
edit: ayrıca ne kadar dj varsa götüne koyayım, sana bir şey olmasın.
uzun çubuk, ağzının yanında değil, bacaklarının arasındadır. meraklısına fermuarımız açık. hay hay, buyursun emsin.
edit: ayrıca ne kadar dj varsa götüne koyayım, sana bir şey olmasın.
gülerken gebermeme sebep olan entrye saip yazar.
(#10116897)
(#10116897)
üzüntüden mi, gülmekten mi bilmiyorum ama gözlerim yaşardı. (#17199876)
yetkili olunca dötü kalktı diyolla yazarı*.
şimdi moderatörlere canlı radyo yayını yapıyomuş. ben öyle duydum dötümün yalancısıyım.
şimdi moderatörlere canlı radyo yayını yapıyomuş. ben öyle duydum dötümün yalancısıyım.
#17152813 adam şair beyler. taklit şiir bilem yazabiliyor.
babaradyo.com da yayın yapan. can adam.
doğuştan donsuz olan yazar.
nü çız beni bebeğim.
nü çız beni bebeğim.
donunu indirip, bir taraflarını çizmek * istediğim yazar.
(#3973900) adam yazmış.
sahipsiz olduğunu düşündüğüm yazardır.
(#16905155) şöyle bir dolandırıp sokmamak deyimini yerine getirmiş zat-ı muhterem-ül şahane.
facebook'ta bir sayfanın paylaşmış olduğu şu fotoğrafa görsel alttaki yorumu yazarak gerçekten çok sivri olduğunu belirtmiş, ve millete fena laf sokmuştur. hayranlık duyuyorum.
--spoiler--
tebrikler!!!
buraya 'sazan.avi' yazan 5555555555555555. kullanıcı oldunuz ve bizden bir kalıp hacışakir kazandınız! güle güle köpürtün! gerçekten buraya 55 yazan sazanlara ise hiç girmiyoruz. hörmetler.
--spoiler--
--spoiler--
tebrikler!!!
buraya 'sazan.avi' yazan 5555555555555555. kullanıcı oldunuz ve bizden bir kalıp hacışakir kazandınız! güle güle köpürtün! gerçekten buraya 55 yazan sazanlara ise hiç girmiyoruz. hörmetler.
--spoiler--
Bugün radyoda sesini duydum. Çok tatlı sesi olan bayan. Inşallah bayan dediğim için kızmaz bana.
zart yazar.
vasat bir yazar, sıradan bir yazar olduğunu kendisi de zaten her fırsatta dile getirmiştir. engin baytar konusundan, lafı selebritiliğe getirenler gocunsun. şu an gereksizleri adam yerine koyup laf yetiştirecek yerlerim ağrıyor. siktiriniz gidiniz! diye düşünüyor da olabilir. e havalar da sıcak, malum...
ortaya bir laf atıyorsan, gelecek tepkileri de göze alacaksın. sonra lafı yiyince saçma sapan yerlerden vurmaya çalışıp çocuklaşmayacaksın. bunu bilir bunu söylerim.
am beyinli galatasaraylı diye bir başlık açarsam, ve sadece am beyinli olanları kastediyorum lütfen kimse alınmasın yhaaa diye karılık yaparsam, alem bana söver. ve haklıdır da, çünkü bunda bir art niyet vardır, bariz. bunun bir açıklaması yoktur.
her neyse, konu uzamasın, çünkü cidden çok gereksiz. eskiden ayar yiyen hemen nick altına gidip ağlamazdı, artık birine kışt desen, anında bitiyor nick altında. konu engin baytar falan fişman, ama adam gelmiş vasat yazar, kankalar, selebritilik falan diyor, iner misin çıkar mısın.. te allam...
ortaya bir laf atıyorsan, gelecek tepkileri de göze alacaksın. sonra lafı yiyince saçma sapan yerlerden vurmaya çalışıp çocuklaşmayacaksın. bunu bilir bunu söylerim.
am beyinli galatasaraylı diye bir başlık açarsam, ve sadece am beyinli olanları kastediyorum lütfen kimse alınmasın yhaaa diye karılık yaparsam, alem bana söver. ve haklıdır da, çünkü bunda bir art niyet vardır, bariz. bunun bir açıklaması yoktur.
her neyse, konu uzamasın, çünkü cidden çok gereksiz. eskiden ayar yiyen hemen nick altına gidip ağlamazdı, artık birine kışt desen, anında bitiyor nick altında. konu engin baytar falan fişman, ama adam gelmiş vasat yazar, kankalar, selebritilik falan diyor, iner misin çıkar mısın.. te allam...
Gündemdeki Haberler