bugün
- futbol24
- almanya10
- vfb stuttgart7
- borussia dortmund5
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- italya7
- muz4
- fc internazionale milano6
- galatasaray13
- ac milan5
- ingiltere5
- cansever9
- chelsea fc4
- bayern münih4
- yecüc ile mecüc5
- victor osimhen3
- fait bey dönsün kampanyası2
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- yorgun mermi19
- liverpool fc2
- arsenal fc3
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- sol elle osbir çekmek2
- gocu'nun solak olması4
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- ismet gurbuz 20242
- etek giyen erkek10
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- dünyanın tersine dönmesi5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- tavuk sevmemek5
- domdomusa3
- gece sokakta freddy krueger ile karşılaşmak3
- sürekli dizi6
- düşün ki o bunu okuyor4
- dünyanın 10 da birinin solak olması3
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- devalüasyon yakın mı9
- ben geldim laleler3
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- günlük tutan erkek9
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- 8 ağustos 2026 juventus inter milan maçı2
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- yeni zelanda ya gitmek5
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması8
- çirkef galatasaray2
fenerbahçeliyim: not
sene olmuş 2013, adam hala 6-0 diyor ya. bi ilerleyelim artık, bi ilerleyelim beyler. bu sene ilk 10'a giremez denilen beşiktaş, en kötü döneminde, ligin en iyi futbolunu oynuyor. en büyük rakibimiz dediğimiz galatsaray, burak'la murak'la da olsa şampiyonlar ligi'nde yoluna devam ediyor, ligte 5 puan önümüzdeler, son maçlarımızda, hem futbol hem de skor olarak bizden öndeler.
millet şınayder mınayder diyor (gelir gelmez.. orası beni ırgalamaz.) ama biz ''2 ocak'ta 3 bomba yabancı transferimiz kampta olacak!'' diyen aziz! hazretlerinin ağzına bakıyoruz. takıma birkaç yıldır tarihinin en kötü futbolunu oynatan aykut'tan medet umuyoruz. taaa 2002'de olmuş bitmiş bir muhabbeti ısıtıp ısıtıp getiriyoruz. bu nedir amk ya?!
6-0 elbette çok değerli, çok önemli. e ama, eee amk? 1461 trabzon karşısında bile 2 gol atınca sevinir hale geldik. üstelik rezil bir futbol oynuyoruz. elin oğlu aldı yürüdü. biz hala bala göte bir şeyler yapıyoruz.
üzügünüm ama bunları birinin söylemesi lazım gençler. kimse benden daha çok fenerbahçeli olamaz. kusura bakmayın. bu nedir lan. ne 6-0'mış amk. yeter hacı. ben yeni başarılar görmek istiyorum ya!
sene olmuş 2013, adam hala 6-0 diyor ya. bi ilerleyelim artık, bi ilerleyelim beyler. bu sene ilk 10'a giremez denilen beşiktaş, en kötü döneminde, ligin en iyi futbolunu oynuyor. en büyük rakibimiz dediğimiz galatsaray, burak'la murak'la da olsa şampiyonlar ligi'nde yoluna devam ediyor, ligte 5 puan önümüzdeler, son maçlarımızda, hem futbol hem de skor olarak bizden öndeler.
millet şınayder mınayder diyor (gelir gelmez.. orası beni ırgalamaz.) ama biz ''2 ocak'ta 3 bomba yabancı transferimiz kampta olacak!'' diyen aziz! hazretlerinin ağzına bakıyoruz. takıma birkaç yıldır tarihinin en kötü futbolunu oynatan aykut'tan medet umuyoruz. taaa 2002'de olmuş bitmiş bir muhabbeti ısıtıp ısıtıp getiriyoruz. bu nedir amk ya?!
6-0 elbette çok değerli, çok önemli. e ama, eee amk? 1461 trabzon karşısında bile 2 gol atınca sevinir hale geldik. üstelik rezil bir futbol oynuyoruz. elin oğlu aldı yürüdü. biz hala bala göte bir şeyler yapıyoruz.
üzügünüm ama bunları birinin söylemesi lazım gençler. kimse benden daha çok fenerbahçeli olamaz. kusura bakmayın. bu nedir lan. ne 6-0'mış amk. yeter hacı. ben yeni başarılar görmek istiyorum ya!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar