bugün
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor11
- türk ateisti7
- seferihisar2
- yanık akrep dumanı çekmek4
- şimdi mokv olacaktı4
- zorunlu eğitim6
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım5
- yunanistan29
- sözlükten birinden hoşlanmak5
- hastalığın kader parametrelerinin dışında olması3
- şımarık insan belirtileri2
- dünüşü4
- en son aldığınız iltifat14
- sevişirken video çekmek11
- sabahın köründe denize girmek3
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- abd ve israil'in iran'ı vurma planı3
- tekne turu14
- 53 bin düzensiz göçmenin geri dönüşü3
- ismet efendi'nin yurdumuza ziyareti3
- mokv'u kulaklarından tutup tavana asmak2
- eğitimin anlamsızlığı3
- bezaz'a gidip bir top basma ve pazen alan kezo2
- zengin yuzırlar2
- dünüşüyle evlenen adam2
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- dekolteye bakar mısınız15
- irmik helvası vs un helvası18
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi2
- japonya23
- zor günler sonsuza kadar sürmeyecek2
- yazarlara gelen son mesaj3
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- sözlük yazarı dövmek3
- gürcistan26
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- nureddin mahmud zengi2
- gebze2
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- cem küçük10
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- üşüyen erkek12
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- ctrlx22
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- gelecek partisi'nin kapanması12
doğum günümü benimle paylaşarak bütün ilgiyi üzerine çekmiş yazardır. mutlu yıllar efendim.
edit: ne kadar devrik ve anlamsız bir cümle kurduğumu farkedip beni uyaran arkadaşıma teşekkürler. lakin düzeltmeyeceğim. doğum günleri paylaşılarak çoğalır. *
edit: ne kadar devrik ve anlamsız bir cümle kurduğumu farkedip beni uyaran arkadaşıma teşekkürler. lakin düzeltmeyeceğim. doğum günleri paylaşılarak çoğalır. *
doğum gününü en gay dileklerimle kutladığım yazar. o kadar gay ki, az daha sevişiyodum kendimle.
iyi ki doğdun ve hayatıma iyiki girdin bal dudaklım. my friends hot fatherım..
iyi ki doğdun ve hayatıma iyiki girdin bal dudaklım. my friends hot fatherım..
iyiki doğdmuş yazarı. nice mutlu yıllara.
aaa saipsiz lan hakikatten doğumgünün kutlu olsun. inşallah mod olursun bize torpil yaparsın sonrada biz girdili çıktılı entryler gireriz. holey abura koyim. nice mutlu senelere kardeşim
iyi ki doğmuş, sesi ile ayrı sevilen futbolcu kişilik... pişmanlıklara yer olmayan bir yaş diliyorum kendisine. ayrıca özlenendir...
şiir tadında nice yıllara...
doğum günü yazarıymış. yeni yaşı kutlu olsun efendim. nice nice güzel, mutlu mutlu yaşlara. *
nice yıllara kişisi. iyi ki de doğmuş, oh mis!
gecen sene dogum gunu 15.ekim'de kutlanirken, bu sene 14.ekim'de kutlanan yazar.
2-2,5 saat icin mi laf ediyosun demeyin, bana ne * . aciklama bekliyorum, ona gore kutlucam.
2-2,5 saat icin mi laf ediyosun demeyin, bana ne * . aciklama bekliyorum, ona gore kutlucam.
iyi ki doğmuş yazar.
yeni yaşın umutlarının ve hayallerinin ışığını söndürmesin, her zaman mutlu ol.
yeni yaşın umutlarının ve hayallerinin ışığını söndürmesin, her zaman mutlu ol.
hayatım, bebeğim doğum günü yazarı. iyi ki doğdun iyi ki buradasın ve iyi ki seni tanıdım.
gerektiğinde çok vahşi olan kadife sesli yazar...
gerektiğinde çok vahşi olan kadife sesli yazar...
bizim malakların kendisini saipsiz sanıp nikaltına sıçtıkları yazar.
oha gerçekten saipsizmiş.
lan!!!!!!!111111
oha gerçekten saipsizmiş.
lan!!!!!!!111111
rakı sever bünye. *
arkadaşlar ( ataraxia ve saipsiz ), uslubunuzdan ne düzeyde insanlar olduğunuz belli oluyo zaten. ben yeni yetme yazarsam -ki öyleyim-, siz de ne orhan velisiniz ne de necip fazıl. aynı bokun değişik tonlarıyız. o yüzden çok kasmayın kendinizi. hakkımda yapılmış olan terbiyesiz ve şerefli! sıfatlarını hakettiği kişilere yani siz değerli yazarlarımıza iade etmekteyim.
ayrıca, size önerim; bu mevzuyu daha da uzatıp iğrençleşmeyelim. çünkü, saipsiz arkadaşın da dediği gibi her insan bazen saygısız da olabiliyor terbiyesiz de.
o yüzden, değerli zamanınızı çaldığım için özür diliyor ve tekrar temasa geçmemek dileğiyle iyi günler diliyorum.
ayrıca, size önerim; bu mevzuyu daha da uzatıp iğrençleşmeyelim. çünkü, saipsiz arkadaşın da dediği gibi her insan bazen saygısız da olabiliyor terbiyesiz de.
o yüzden, değerli zamanınızı çaldığım için özür diliyor ve tekrar temasa geçmemek dileğiyle iyi günler diliyorum.
geçen yolda gördüm selam bile vermedi fakat face de arkadaş olarak eklemiş. hem bi de farmville isteği gönderiyor. o kadar da yüzsüz hani...
terbiyesiz ve ahlaksızdır. bANA geçen gün ÖZEL MESAJla göz kırptı. öyle de çapkın bir şey.
terbiyesiz ve ahlaksızdır. beni geçen gün msn den titretti. inanabiliyor musunuz sayın yazarlar, adam msn den bana titreşim gönderdi. ıyyy.
terbiyesizdir, ahlaksızdır.
her fırsatta beni evine davet eder. bir tane pul kolleksiyonu mu ne varmış, genç kızları da bunla kandırıyormuş.
her fırsatta beni evine davet eder. bir tane pul kolleksiyonu mu ne varmış, genç kızları da bunla kandırıyormuş.
pis yazar, kaka yazar. tüü boynu devrilesice yazarı. oldu mu şimdi ey anti fenerliler?
saipsiz, valla hiç kusura bakmadım. sen de pek bi terbiyeli sayılmazsın sanırım. ama yine de yönlendirmen için teşekkürler. (bkz: #6127632)
tarafımca hep doğru anlaşılmış yazar.
can dost "insan" işte.
cumartesi günlerimin kader arkadaşı.
can dost "insan" işte.
cumartesi günlerimin kader arkadaşı.
sabah, akşam yanlış anlaşılan yazar. bi öğlen çekiliyor o kadar. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar