bugün
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor7
- türk ateisti5
- sözlükten birinden hoşlanmak5
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım5
- yanık akrep dumanı çekmek3
- hastalığın kader parametrelerinin dışında olması3
- zorunlu eğitim5
- dünüşü4
- şimdi mokv olacaktı3
- yunanistan29
- abd ve israil'in iran'ı vurma planı3
- sabahın köründe denize girmek3
- 53 bin düzensiz göçmenin geri dönüşü3
- en son aldığınız iltifat14
- tekne turu14
- bezaz'a gidip bir top basma ve pazen alan kezo2
- zengin yuzırlar2
- dünüşüyle evlenen adam2
- ismet efendi'nin yurdumuza ziyareti3
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek2
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- sevişirken video çekmek11
- eğitimin anlamsızlığı3
- yazarlara gelen son mesaj3
- zor günler sonsuza kadar sürmeyecek2
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- dekolteye bakar mısınız15
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- irmik helvası vs un helvası18
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- sözlük yazarı dövmek3
- japonya23
- nureddin mahmud zengi2
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- gebze2
- gürcistan26
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- cem küçük10
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- üşüyen erkek12
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- balıkesir vs eskişehir2
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- ctrlx22
- gelecek partisi'nin kapanması12
- sözlüğün bitmesi3
- sözlük kızları nerede3
25 er enrtyden 18 sayfalık nick altını okuyup hiçbir şey anlamadığımdan, 10 ar entryden 44 sayfalık nick altını bir daha okuduğumda kendisini kavramaya ( belinden) başladığım yazar.
15 er entryden 7 sayfalık nick altı desen, 15 le 7 yi çarp 105 entry yapar. 0rdaaki 0'ı at ne galdıı? 1 le 5. topla ikisini? 6. ikiyie böl onu? 3. 3 le de 5 i çarp ne etttii? 15. 15 er entryden 7 sayfalık..
tanımıyorum lan. pardon sözlük böyle anlamazsınız, tanımaadığım yazar kişisi lan.
tanımıyorum lan. pardon sözlük böyle anlamazsınız, tanımaadığım yazar kişisi lan.
bana bir şiir okudu, içim eridi, direkt verdim.
kendisiyle sohbet etme fırsatı bulduğum tiyatrosever yazar. çok sevdim kendisini.
(bkz: dadından yinmez)*
(bkz: dadından yinmez)*
10 ar entryden 44 sayfalık nick altını okumamama rağmen o entrylerin bir kısmını ben yazdım. okumazsan s.kecem dersen okurum ama elime yapışmaz ya. tanıştım bi şekilde. bana bir şiir okudu içim eridi, veresim geldi.
25 er entryden 18 sayfalık nick altını okumadım. s.iksende okumam ama malesef tanışıyoruz.
(#6492969)
sağolsun yazardır. beğenerek takip etmekteyim kendilerini.
sağolsun yazardır. beğenerek takip etmekteyim kendilerini.
(bkz: saibi yoksa benimse)
an itabari ile aramaya inanmayanların baş düşmanı yazar. gerçekten yazar.
dünkü sözlük maçında rövaşata gol atarak eski günlerine dönme sinyali veren sözlük yazarımız.
koptuğunu, ayhh koptum diyerek iddia eden yazar. ayol ben böyle bişey görmedim. kriz yönetimi sıfırdır. mediacatten zaman ve kriz yönetimi semineri hediye etmek istediğim yazardır.
(bkz: kopmak)
(bkz: kopmak)
saip sizsiniz türkiye. evet, sözlüğe sabah sabah yazdığı saçma entryler için teşekkürler. sabah sabah güldüm.
çaylak olmuş yazardır. kanımca çaylaklığı hiç haketmiyor. saipsiz, sözlükte gerçekten güldürebilen, sözlük dışında da adam gibi adam olan biri. hiç yakıştıramadım çaylaklığı. burda entrylerinden yarısı fantezilerinden "am göt çük" ten oluşan onca yazar gönlünce saçmalarken o çaylaklığa uygun görülüyor. anlamak gerçekten de güç...
adına akrostişler yazılan yazar. sevilince böyle seviliyor sanırım. *
an tibariyle 10.5 numaralık sözlük oyunculuğundan yırtıcı forvet mevkiine kaymış, duran top üstadı lejyoner. istatistiklere göre 4.5 deniz mili koşmuş ve 12 adet pas yapmıştır. ya ayağında çok top tutuyor ya da topsuz alan topçusudur. karar veremedik.
asıl adı rıza'dır. hayvansın rıza ordan gelir.
kendisi geçen gün, iyi çocuktur severim.
adam gibi adamdır.
sanırım önemli olan küfürlü bkz vermesi değil de o verdiği küfürlü bkz'nın haftanın en beğenilenlerine girmesi.. bu daha büyük bir problem gibi.. *
(bkz: çok küfür ediyosun aq)*
(#6466905)
kendisini ve bu sinirli bir şekilde bakınız verme olayını anlayabiliyorum, burada çok zaman geçirip hala aynı salaklıkları yapanları görünce insanın sinirleri zıplayabilir doğaldır ama formata uymayan birini yine format dışı bir yolla yermek çok da uygun değil, bu benim şahsi fikrim, çok derinlemesine olmasa da 2-3 hafta önce (#6346123) burada belirtmiştim**.
velhasıl ben daha yeni olmam ve biraz da mizacım sebebiyle olaylara sakin yaklaşıyorum ama**eminim ki ilk verdiğim küfürlü bakınız yazarımız tarafından bana afiyetle yedirilecektir açtığım başlık sebebiyle, ben de afiyetle yiyeceğime buradan söz veriyorum, eğer bunu yaparsam tabii**.
kendisini ve bu sinirli bir şekilde bakınız verme olayını anlayabiliyorum, burada çok zaman geçirip hala aynı salaklıkları yapanları görünce insanın sinirleri zıplayabilir doğaldır ama formata uymayan birini yine format dışı bir yolla yermek çok da uygun değil, bu benim şahsi fikrim, çok derinlemesine olmasa da 2-3 hafta önce (#6346123) burada belirtmiştim**.
velhasıl ben daha yeni olmam ve biraz da mizacım sebebiyle olaylara sakin yaklaşıyorum ama**eminim ki ilk verdiğim küfürlü bakınız yazarımız tarafından bana afiyetle yedirilecektir açtığım başlık sebebiyle, ben de afiyetle yiyeceğime buradan söz veriyorum, eğer bunu yaparsam tabii**.
şu anda yatağında yattığım adam. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar