bugün
- gocu'nun 2 günde unutulması10
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi23
- hepinizi yazdım bir kenara8
- abberline ın yeni hesabı12
- yasak cinsel ilişkiler4
- judas'ın ölmesi6
- yasaları çiğneyip içeri tıkanınca ağlayan zevat4
- gusl abdestinin kokeni tanah tır4
- nihayet bitti çaylaklık3
- sözlükte kavga edecek birini bulamamak3
- allah'ın yeryüzündeki halifesi imam mehdi3
- s'i l v'e r m'i s t17
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis15
- ipkis'in güzel entryler girmesi4
- yilan hikayesindeki kursat7
- nasıl faydalı olunur4
- deniz göktaş5
- ortada bir yolsuzluk olmaması26
- kendini mesih ve mehdi olarak görmek3
- ismet dur allasen zaten ortalık karışık5
- 2003 model seymbol alınır mı9
- queen taverna3
- silvermistin nefes kesen fotoğrafı4
- bugün türkiye italya maçını izleyecek misiniz3
- 28 eylül dünya kuduz günü5
- bana onu sormayin6
- galatasaray amedspor maçı kaç kaç biter2
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı8
- from gold from dust5
- yağmur adına yapılmış şarkılar5
- fikir2
- hangi canlının eti ne zaman helal olur2
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- futbola aykırı bir fikrini yaz8
- akp'li birine laf anlatmak4
- lahmacun diyeti2
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- kurban bayramının kokeni2
- sözlük yazarı sevgilinin yatağa sıçması5
- cem yılmaz vs deniz göktaş5
- romanya53
- almanya saati2
- kemal kılıçdaroğlu4
- albea var mı abi düşük kilometreli10
- günün sözü6
- fon krizi2
- sözlükte olgun insan var mı4
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- bir şey söyle14
- tematik mod eski özellikleri gelsin2
tüketici sorunlarının shiplerinin seçtiği rumuzlar için bile okunması gereken köşe.
artık olmayan halk kahramanı, penguen, uykusuz gibi dergilerde yeniden görmek isteriz kendilerini...
her hafta 3 adet özlü söz yazardı. benim aklımda kalanlar. "dahilikle delilik arasında ince bir çizgi vardır" klişesine yaptığı gönderme olan;
*yara bandıyla koşu bandı arasında 110 kiloluk bir fark vardır.
*krater ile kraker arasında 5000 derecelik bir fark vardır.
veeee favorim olan
*"berbat sesle ağıt yakılan bir ortamda cenaze olmak en güzelidir"
bu da tüketici sorunları köşesinden
rumuz: kola ıssırılarak yapılan saatin dijitali olmaz :sayın şaduman ağabey, ben azami ücretle maaş alan biriyim. maaşım 7 trilyon lira. acaba kazıklanıyor muyum diye şüphe içindeyim ağabeyciğim... devlet, asgari ücreti açıklıyor da azami ücreti niçin açıklamıyor?...
şaduman ağabeyin kısa yanıtı : sayın okurum, bundan otuz yıl kadar önce çevrilen tarkan viking kanı isimli filmde; vikingler, bodrum kalesinde yaşıyorlardı... (kralları da bilal inciydi üstelik...düşünebiliyor musunuz viking kralı, bilal inci?... haa haa haa!...) ulan tarih boyunca vikinglerin bodrumda olma olasılığı, new york metrosuyla uludağ teleferiğinin çarpışarak kaza yapma olasılığı kadardı... (yani % 5 filan civarı...) yaaa yaaa..
*yara bandıyla koşu bandı arasında 110 kiloluk bir fark vardır.
*krater ile kraker arasında 5000 derecelik bir fark vardır.
veeee favorim olan
*"berbat sesle ağıt yakılan bir ortamda cenaze olmak en güzelidir"
bu da tüketici sorunları köşesinden
rumuz: kola ıssırılarak yapılan saatin dijitali olmaz :sayın şaduman ağabey, ben azami ücretle maaş alan biriyim. maaşım 7 trilyon lira. acaba kazıklanıyor muyum diye şüphe içindeyim ağabeyciğim... devlet, asgari ücreti açıklıyor da azami ücreti niçin açıklamıyor?...
şaduman ağabeyin kısa yanıtı : sayın okurum, bundan otuz yıl kadar önce çevrilen tarkan viking kanı isimli filmde; vikingler, bodrum kalesinde yaşıyorlardı... (kralları da bilal inciydi üstelik...düşünebiliyor musunuz viking kralı, bilal inci?... haa haa haa!...) ulan tarih boyunca vikinglerin bodrumda olma olasılığı, new york metrosuyla uludağ teleferiğinin çarpışarak kaza yapma olasılığı kadardı... (yani % 5 filan civarı...) yaaa yaaa..
özlediğim birtanecik abimdir. o gitti ya artık hiçbir şeyin tadi yoktur şu hayatta...
(bkz: şaduman abiyi özleyen insan)
(bkz: şaduman abiyi özleyen insan)
mizah dergilerini gözü yaşli okuyan sözlük kişisi: sevgili şaduman abi uzun zamandir sözlüğe girmemiştim bugün biraktim her işimi, dersime gitmedim oturdum bilgisayarin başina -evet başina- hadi bakalim dedim neler olup bitmiş ben yokken dedim sonra baktm ki i nin noktasizi olan harfim çalişmiyor.neyse dedim yine de geldim neden sonra birden aklima sen düştün abicim. sen yoksun ya güneş artik eskisi gibi parlamiyor, herşeyim kötüye gidiyor, hayat neşe vermiyor abicim. nerelerdesin sen dön artik aramiza dedim... sence iyi demiş miyim??
şaduman abi: (bkz: göte giren şemsiye açilmaz)
şaduman abi: (bkz: göte giren şemsiye açilmaz)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar