bugün
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler8
- zallın fake hesabı var mı8
- gocu26
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek4
- ben geldim naneler5
- kürtçü şımarıklığı3
- oralı olmayan yazarlar3
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi8
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- erkeklerin annelerini aramadan duramamaları5
- allah nasıl hep var olmuştur3
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo4
- mor semsiyeli yabanci21
- clydeless bonnie5
- doğu bizim batı hepimizin2
- anın görüntüsü20
- 90lara damga vuran türk dizileri3
- evde tekken yan odadan gelen khkaha ve ağlama sesi2
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
- tayyip ölünce başa kim geçecek sorunsalı2
- yapay zeka moderatörle kavga etmek2
- silivri belediyesi ne operasyon5
- içki içtikten sonra yeterince su içmeden uyumak3
- siz hepiniz biz türkiye marşı3
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- muharrem ince haklıydı3
- kinci bir insan olmak4
- otokar kent xl2
- chp'nin hali ne olacak49
- vatan hainleri3
- değer bilmeyene yapılması gereken4
- meksika5
- afrika'ya kurban bağışı furyası5
- savaşta haklı olmak yetmez yenen haklıdır4
- özşen madencilik işçilerinin direnişi5
- araba yerine bisikletle çıkmak3
- kavga çıkarmaya çalışan partner3
- donuzlanan bayan yuzırlar2
- atmasyon eğlenceli şarkı söylüyoruz2
- sözlük kalitesinin düşmesi4
- kızların erkeklere göre daha güzel kokması3
- türkiye12
- sigara içen kızla öpüşülür mü14
- yusuf güney dinleyen insan2
- shakira nın taş gibi hatun olması3
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler17
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- 40 yaşında bekar kadın5
birincisi tutulanca ikincisi çekilen yakında da michael jackson ın da dahil olacağı kadrosuyla üçüncüsünün vizyona gireceği komedi macera filmi.
chris tukerin muhtesem danslarının izleyiciyi koparttıgı süper seri .
(bkz: chris tuker)
(bkz: chris tuker)
ingilizce deyim. trafiğin çok yoğun olduğu saatler. iş çıkışı saatleri. vs.
izle ve gül diyebileceğim iki ustanın (biri dövüş sanatları ustası diğeri güldürü ustası) bir araya gelerek çıkarttıkları harika bir film üçlemesi.
bir chris tucker ve jackie chan in oyunculuklarını konuşturdukları film. chris tucker'ın esprileri sayesinde izlenesi filmlerden.
3.sünün paris te geçtiği film serisi. chris tucker ve jackie chan yaptıkları bir röportajda 4.sünü seve seve çekebileceklerini fakat biraz dinlenmeye ihtiyaçları olduğunu söylemiş.
koyun sürüsü gibi toplaşıp galatasaray'ın mor formasının tarihinin önce keltler, sonra feltler(?), ordan galatlar, en son beyoğlu pavyonları civarı olduğunu söyleyen lunapark çocukları alttan ateş attıkça daha bir eğlenen jackie chan-chris tucker ikilisi.
o değil de kafası basan biri varsa o uğraşsın benimle allah aşkına, vardır çetede öyle biri güveniyorum ben size, vallahi bir yerden sonra eğlencemiz üzüntüye dönüşüyor arkadaş. hele böyle komiklik şakalarla; yazık lan.
o değil de kafası basan biri varsa o uğraşsın benimle allah aşkına, vardır çetede öyle biri güveniyorum ben size, vallahi bir yerden sonra eğlencemiz üzüntüye dönüşüyor arkadaş. hele böyle komiklik şakalarla; yazık lan.
çok güzel filmdi, aksiyon olarak da tatminkar komedi olarak da tatminkar. film olarak zevk-ü sefa.
bugün tekrar izlediğim, sıkmayan yer yer de oldukça güldüren güzel bir filmdir, tavsiye edilir.
scrubs'ın da yapımcısı olan bill lawrence tarafından dizileştirelen komedi filmi. henüz başrol oyuncuları ya da ne zaman başlayacağı belli değil.
imdb nin verdiği bilgiye göre 2016 mart ayının 31 i başlayacak dizi. fragmanı şöyle https://youtu.be/4lLwH4Qe0EE
lee karakterini jon foo, dedektif carter karakterini justin hires canlandıracak. kadroda jon foo yu görünce çok heyecanlandım, bence rolüne çok yakışacak. dövüş yönünden bir sorun yok, oyunculuğu da iyi olursa tadından yenmez bir dizi olacağına eminim. yani jon için dizinin kredisi bende yüksek, dizi iyi olmasa bile jon varsa izlerim.
iyi ikili olmuşlar görsel
ilk kareler
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
lee karakterini jon foo, dedektif carter karakterini justin hires canlandıracak. kadroda jon foo yu görünce çok heyecanlandım, bence rolüne çok yakışacak. dövüş yönünden bir sorun yok, oyunculuğu da iyi olursa tadından yenmez bir dizi olacağına eminim. yani jon için dizinin kredisi bende yüksek, dizi iyi olmasa bile jon varsa izlerim.
iyi ikili olmuşlar görsel
ilk kareler
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
(bkz: bitirim ikili)
yazılmamış ama güzel bir christopher lawrence şarkısır. (bkz: need for speed underground 2).
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar