bugün
- true nickli yazar10
- türklerin ileri olduğu konular21
- son beş yıldır sevgilisi olmayan insan2
- en gey özelliğiniz9
- ipek çiçek3
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- burçlara inanan erkek15
- bir insanı yaptığı ilk hatada hayatından çıkarmak2
- dinsize inanır mısın17
- bir kadının en güzel bölgesi8
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- dünyanın en güzel tatlısı8
- caner taslaman7
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- eski seni özlüyor musun6
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- abd vizesi5
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- vantilatörü kendine çevirmek6
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- arkadaşlar bakar mısınız11
- muslettin amca3
- bir gün öleceğini unutmak10
- salak yazarlar7
- seninle şurada olabilirdik5
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- deri ceketli serseri4
- kültürün bireyi boğması4
- gocu pandela barışı4
- pandela6
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- yaz günü çay içme saçmalığı11
- ioçke'nin elleri4
- mohamed salah'ın beşiktaş'a transferi2
- kuran da neden namaz yok8
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak7
- gocu31
- geceye bir şarkı bırak23
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
Son dalgadan da inşallah sag saglim ve daha guclu cikacak onderimizdir...
Son saldirilardan sonra halk kendisine daha cok sahip cikacaktir.
kendisi ile ilgili bir tespit yapılmış tivıtırdan.
"tatile gittiği yer bilinmeyip, cuma namazına gittiği yer yüzlerce kamera ile bilinen başbakan".
"tatile gittiği yer bilinmeyip, cuma namazına gittiği yer yüzlerce kamera ile bilinen başbakan".
cameron'un gazete kapattırdığını iddia eden başbakan. ingiliz büyükelçiliği şaşırdıklarını söyleyerek yalanladılar. gene danışmanlarının sıçışına tanık olduk. anlamadığı bir şey var o ülkede kendisinin yaptığı telefon konuşmalarını yapan, bakanları tarihin en büyük yolsuzluk pisliğine bulaşmış bir kişi önce o koltukta ikincisi o ülkede barınamaz.
sevimsiz başbakan kişisidir.
"ya fatih kaç kez sölicem! adam 20 dk. dır konuşuyor. canlı canlı veriyorsunuz millete. sanki ülke batıyor, vatan hainleri ülkeyi ele geçirmiş gibi konuşmalar yapıyor... siz ne yapıyorsunuz yaaa??? siz ne yaptığınızın farkında mısınız? vay anasını ya."
"başlığı attıktan sonra neye yarar fatih?"
"o son eriği yemeyecektin fatih?"
mazlum...
"fatih!!!"
"fatih'i getirin bana!!!"
"başlığı attıktan sonra neye yarar fatih?"
"o son eriği yemeyecektin fatih?"
mazlum...
"fatih!!!"
"fatih'i getirin bana!!!"
rastgele taşşaklarımı elle.
ulan tamam yedi yemedi demiyorum.. devrilsin hükümet düşsün, gitsin ona da eyvallahım..
Ama burda amdan götten memeden başka konuşamayan insanlar yarın bir gün başta olsalar ne yapacaklar çok merak ediyorum.
kerhaneye çevirirsiniz lan memleketi.
Veyahut sende gidecen kardeşim alacan bodrum da yazlığını belki ilk 5 senende devletin malını kendi malın gibi görmezsin ama sonradan onu öyle bir benimsersin ki herşeye hükmedebileceğini sanarsın.
En basitinden ben bir memurum. Bizim sorumlu bir müdürümüz var. bütün gün hükümete söver açar ağzını yumar gözünü..
Lan göt demezler mi önce sen ne yapıyorsun kamu malına devlet malına diye ? Devletin arabasını şahsi aracın yapmışsın. eve onla gidiyorsun, gezmeye onla gidiyorsun hatta şehir dışına bile o araçla çıkıyorsun ve mazotun benzinin devletten diğer bir deyişle bedava..
Sen söven adam sen sen gelsen ne yapacan onu söyle bana ?
Ama burda amdan götten memeden başka konuşamayan insanlar yarın bir gün başta olsalar ne yapacaklar çok merak ediyorum.
kerhaneye çevirirsiniz lan memleketi.
Veyahut sende gidecen kardeşim alacan bodrum da yazlığını belki ilk 5 senende devletin malını kendi malın gibi görmezsin ama sonradan onu öyle bir benimsersin ki herşeye hükmedebileceğini sanarsın.
En basitinden ben bir memurum. Bizim sorumlu bir müdürümüz var. bütün gün hükümete söver açar ağzını yumar gözünü..
Lan göt demezler mi önce sen ne yapıyorsun kamu malına devlet malına diye ? Devletin arabasını şahsi aracın yapmışsın. eve onla gidiyorsun, gezmeye onla gidiyorsun hatta şehir dışına bile o araçla çıkıyorsun ve mazotun benzinin devletten diğer bir deyişle bedava..
Sen söven adam sen sen gelsen ne yapacan onu söyle bana ?
genel agresif tavrının nedeni bu ses kaydından sonra anlaşılmış zat-ı muhteremdir.
düşünün ki bir evlat her dediğinizi tekrar ettiriyor. bi şey anlamıyor. kızmaz mısın be mübarek? hınçlanıp hınçlanıp önüne gelene bağırıyor işte.
düşünün ki bir evlat her dediğinizi tekrar ettiriyor. bi şey anlamıyor. kızmaz mısın be mübarek? hınçlanıp hınçlanıp önüne gelene bağırıyor işte.
ar damarı konusunda bir uzmana danışarak bilgi alması gerektiğini düşünüyorum.
richard thompson edmonton.
Rahat Ol
Türkiyem
Emin Ellerdesin.
Recep Tayyip Erdoğan.
Türkiyem
Emin Ellerdesin.
Recep Tayyip Erdoğan.
adamin elinde olsa, recep'i cumhurbaskani, tayyip'i basbakan, erdogan'i genelkurmay baskani yapacak...
ilk entry şahane girilmiş.
Tanım: türkiyenin liderinin kısaltmasıdır.
Tanım: türkiyenin liderinin kısaltmasıdır.
işte böyle bir adamdır. https://pbs.twimg.com/media/BqWeIi9IQAAzawY.jpg
sen varya sen hergün sana dediklerimi Allah bilir. bigün senden kurtulacağımız hatta yüzüne tükürülerek yargılanacağın günler gelecek hiç şüphen olmasın.
Siyasetçi , Siyasi Parti Başkanı ve Başbakanlık görevinde bulunan kişinin Adı ve soyadının baş harflerinden oluşan kısaltmadır.
görsel .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar