bugün
- iltica27
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet16
- ingiliz valisi ile gizlice buluşan cb adayı ekrem5
- bana onu sormayin6
- sizi sözlükten soğutan yazar gerçek dostunuzdur4
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi10
- fal bakabilen dünyalar tatlısı yazarlar11
- ak parti'nin halk düşmanı uygulamaları top 54
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları5
- gammaz sözlük kızları3
- yobaz kudurtan kıyafetler6
- chp'li cb adayının çin de fuhuş'tan yakalanması5
- kemalistler iktidar olursa yapacakları ilk icraat10
- cemil tugay akp'ye katılırsa olacaklar3
- sözlükte sevmediğiniz yazar6
- 60 yaşında diskoya giden adam7
- göksel arsoy4
- sözlüğü boklayanlar2
- türk dizileri bizim için yapılmıyor5
- omzunda teyple gezen efsane nesil4
- simko35
- silvermist15
- sözlük kızları göreve7
- trafik4
- trafik lambası4
- keşke benim olsa denilen şeyler8
- ak partililerin apoya villa yaptırması11
- sizi kiskandiğini tespit ettiğiniz yazarlar3
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- geceleri gizli gizli manifest dinlemek4
- usual emmi gel bakalım buraya7
- gss prim borcu3
- üzümü seven yaprağına katlanır3
- sanat3
- seramik3
- audi a3 sedan vs vw jetta2
- yogartiksen11
- el feneri4
- ama kent uzlaşısı ve yeni parti tüzüğü8
- sarman kedi beslemek7
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi3
- incici kız3
- dincilerin apoyu atatürk ten çok sevmesi9
- sabahları nefret edilen şeyler16
- izmir3
- adana2
- istanbul5
- bursa3
- sevilmeyen insan özellikleri4
- israil ordusu kadar ahlaklı başka ordu yok5
geceleri gönderdiği şarkılar ile insanı mest eden bir huyu vardır .
Nihayet mehdinin nickaltını canlandırdığı yazar.
bu yusuflarda var bişey. Hepsinde bi misyon edinme var. Bi tane de bizim burada var yusuf. Dindar o da. Aynı bunun gibi. Ağzından küfür düşmüyor ama dini yaymaya çalışıyor.
Reçete olarak balık yazıyorum. Zihni açar. Adam cumaya gidecek hala orospu çocuğu diyor sağa sola.
Route 66 ise hardcore dinci bir abimizdir. Ama budist işte naparsın.
bu yusuflarda var bişey. Hepsinde bi misyon edinme var. Bi tane de bizim burada var yusuf. Dindar o da. Aynı bunun gibi. Ağzından küfür düşmüyor ama dini yaymaya çalışıyor.
Reçete olarak balık yazıyorum. Zihni açar. Adam cumaya gidecek hala orospu çocuğu diyor sağa sola.
Route 66 ise hardcore dinci bir abimizdir. Ama budist işte naparsın.
diyalog kurma konusunda sorun yaşayanları donuza ekleyip engellemesini ve keyfine bakmasını tavsiye ettiğim dost yazar. takmasın hiçbir şeyi kafasına.
ayrıca her şeye rağmen chicago bulls ! *
ayrıca her şeye rağmen chicago bulls ! *
Sabah sabah entrysi ile coşturan yazar. iyi bir insan tahminimce.
Edit: ikileyin pis milliyetçiler.
Edit: ikileyin pis milliyetçiler.
yemezler yazarı. *
Arkasinda route 66 sembolu olan deri ceket ve blazerler de bir ara trend olmustu.
allah bağışlasın yazarı. maşallah çok tatlı bebek.
buraya yazıyorum diye yediğim eksinin haddi hesabı yok. ama kardeşim yazar olduğu için fark yapmaz basın ekisiyi yine yazarım yine yazarım.
Edit: acimamislar basmislar ya la.
Edit: acimamislar basmislar ya la.
oy masallah nazar degmesin ne kaa tatli... Yanaklarini isirin yerimize, diş izli fotolarini da bekliyoruz.*
baba bir yazar.
baba bir yazar.
Hay allahim gozlere bak massallah kuzuma ya. Ordugum patikleri yollayamadim Ya lan ona yanarim.
Tatllığına güzelliğine bakın şu bebişin. Allah Route 66 ve anneciğine bağışlasın bu yavruyu. Ancak route 66' nın böyle tatlı bir çocuğu olabilir. iyi kalpli bir yazar, iyi kalpli bir babadır.
Mesajlasamiyoruz ama telepatik iletisime geciyoruz kendisiyle.* Bebisi daha 11 aylikmis hatirladigim kadariyla. Allah uzun omurler versin, saglikla buyutsunler.
Sohbetimizin bu aralar kesildiği yazar sevdiğim bir abimdir sözlükte çocuğu dünya tatlısı kendisi hoş sohbetlidir.
Nicki anlamlıdır. Severim.
Nicki anlamlıdır. Severim.
Candan ote sevdigim abim dedigim guzel huylu yazar. Mubarek cocuk yapmamis , renkli fotokopisini cektirmistir.
bebeğinin yeni fotoğraflarını gördüm. Yerim lan ben bu bebeği çok tatlı lan. Sırbistana atlayıp gidesim geldi şu an mıcırmak için.
ama araba aldım, he bu arada beni tebrik etmemiş hayırsız kardeş.
ama araba aldım, he bu arada beni tebrik etmemiş hayırsız kardeş.
mübarek yazar..
saygılar başkan!
edit: noluyonuz lan tek tek gelin evet.
saygılar başkan!
edit: noluyonuz lan tek tek gelin evet.
nba hakkında bilgi deposu olan dost yazar. bir gün iddaa' dan köşeyi dönüp adriyatik kıyısında villa alacağız kendisiyle.
Kendisine artik sarki armagan edemedigim yazar.* yazarlarin dinledigi sarkili turkulu basliklara entry girdigimde hediye olarak gorup dinlemesini isterim ben de o zaman.
Nereye kayboldu lan bu yazarı.
Nami sekiz ulkeyi gecmis yazar.
kezban bayanlara dert olmuş yazar.
çok iyi bir abidir, muhabbeti güzeldir.
kızı ona benim babama olduğum kadar düşkün olur umarım, gerçi babam gibisin sen de :D
çok tatlı yazar, cidden babamla aynı kafada gibi
bu arada şey benim babam... öhöm neyse
iyi niyetini kıçınızdan anlayarak adamı damgalamaya çalışmayın, eşine ve kızına gayet düşkün; fani zevklere prim vermeyecek kibar bir bey çünkü kendisi.
çok iyi bir abidir, muhabbeti güzeldir.
kızı ona benim babama olduğum kadar düşkün olur umarım, gerçi babam gibisin sen de :D
çok tatlı yazar, cidden babamla aynı kafada gibi
bu arada şey benim babam... öhöm neyse
iyi niyetini kıçınızdan anlayarak adamı damgalamaya çalışmayın, eşine ve kızına gayet düşkün; fani zevklere prim vermeyecek kibar bir bey çünkü kendisi.
iki kafa izni aldık nickaltı ne hale gelmiş yazarı.
olum sen de öğrenemedin mi hala şu sözlüğü, her mesaj atan erkeği kendisine yazıyo zanneden kızlarla ne uğraşıyorsun.
olum sen de öğrenemedin mi hala şu sözlüğü, her mesaj atan erkeği kendisine yazıyo zanneden kızlarla ne uğraşıyorsun.
çok güzel bir eşi ve inanılmaz tatlı bir kızı var.. hoş sohbetli efendi insan.
bazen cidden sinirlendiren ve güldüren ithamlara maruz kalıyor, insan gerçekten hayret ediyor..
bazen cidden sinirlendiren ve güldüren ithamlara maruz kalıyor, insan gerçekten hayret ediyor..
Her koşulda bana dostluğunu sunan ve haksızlıklar karşısında sessiz kalmayan yazardır. Çok sevilesi bir insandır. Keşke sözlük hep onun gibi kaliteli ve hakkaniyetli insanlarla dolu olsa.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar