/19
Hızından olacak kanki leri es geçen yazar, oyunu bozar.

Bir yazar.
Yozgatlı değil izmirli motor. Silip silip her gün yazacağım bunu.*
Evet sirbistanda yasayan bir abimiz. Elin guzel sirplarinin icinde yuzer iken burdaki gacilara bakacagini hic sanmadigim yazardir.
Her gördüğümde order 66 sanıp heyecan yaptığım ama gerçeği farkettigimde beni üzen yazar.
Vay çakal vay yazarıdır.*
Geçenlerde bana da youtubeden bir şarkı armağan etti. Bana da mı yürüdün diye sorarım.
Ama erkek olduğumu biliyor. Gay de değilim onu da biliyor.
Demek ki;
Size her mesaj atan, sizi silkelemek istiyor anlamına gelmez sevgili sözlük kezbanları.
Route rahat bırak kaşarları.
yanlış hatırlamıyorsam sırpça bilen yazar.
On može razumjeti moj jezik.
hangi sözlük kızının nick altına baksam hepsinin altında nickini gördüğüm evli olduğu iddia edilen yüremediği kız kalmamış yazar.
türkiye karşılığı d400 olan yoldur. hakkariden başlayıp adana mersin antalya üzerinden marmarise kadar gider.
Tavlayı seven, iyi oynayan sempatik ve iyi niyetli bir yazardır. Kendisine haksız ithamlarla karşılaştığı her an donuz butonunu kullanmasını önerir, saygı ve sevgiyle selamlarım.
(#28042712)

bana koca bulacakmış.

(bkz: doktor değilim ama hastam çok)
aslen yozgatlı bir motorcu.

evli olduğu halde sözlük kızlarına yürümektedir.

bunlar yanlış şeyler canıtın..

edit: bayan yazarlar özelden şikayetlerini iletti.
milleti kandırmayı bırak.
daha önce ifşa olmuşsun zaten.

git sözlükten, go home yankee!
şimdi ben buraya niye çıktım nasıl çıktım bunun önemi yok. yürüdüm ve çıktım çıkmamış ta olabilirim. şimdi buraya çıktıkta çıkmadık mı dedik canım.
Yeni hesapla yepyeni kulisi için döneceğini bildiğimiz için çok da şeapmıyoruz. Kaçıncı oldu bu.

Olur öyle, eskiyor bunlar bazen, yıpranıyor, insana sıkıntı veriyor,

Sil baştan,

Şarkı linki atsana...
son çıkışından sonra, arkadaşla ilgili aklıma ilk şey. hani kendisi de gitmeden söylemek istedim.

görsel
Beni unuttun mu serkan? :/ yazarı. Kız sahibi, Sırbistan'da yaşayan, çok tatlı bir karısı olan yazardı. inşallah iyidir. işleri rast gitsin. Bulursa güzel müzikler de göndersin.
Ozledigim, yazsada dertlessek dedigim kardesim yazar. Ama obur taraftan burdan degil bak, buralarin havasi yok artik.
Yeni islerinde bana da gorev veren kardesim. Sag olsun on bin lira maas, iki sirket arabasi, sinirsiz icki verdi. Yiyecek vermedi ama sen cok yersin diyip. Cok ayip cig cig.
uzun bir süredir ortalıklarda olmayan, merak ettiren değerli, dost yazar.
gel de nba muhabbeti yapalım iki dakika. *
uzuuuun zamandır oturup doğru dürüst konuşamadığım abim.

ciddi ciddi konuşmayı özledim.
bir yazar. bir yazabiliyor yani. bir, iki, hatta isterse üç de yazar.
Nerede olduğunu söylerdim ama soylemiycem.
Ben gidince bu diyarlarda kalmasinin anlami olmadigini anlayip ortalarda gorunmemis yazar abicik. Abi nerelerdesin.
sen nerdasın kaç gün yazarıdır. route beni görmeli, bana pm göndermeli..
Beni pek güzel şarkılarla tanıştırmış olan yazar. Kızı varmış pek güzel.
Enn sevdiğim abiiiiiiiim hehehe.
© copyright 2005 - 2026