bugün
- şarapçı koala niye kuzey kore'ye gitmiyor7
- sözlük kızlarının kombinleri16
- ben gökten inen ekmeğim5
- sdg ypg'nin kendini fesh etmesi3
- terörsüz türkiye5
- tai lung52
- uludağ sözlük iç huzur ve aydınlanma derneği10
- ne kadar yaşlısın19
- sarapci koala40
- ankete gelin beyler27
- çam kolonyası2
- bir otel odasında yalnızken duyulan hüzün2
- isa kendini tanrı'nın oğlu olarak görüyordu5
- kızarmış ekmek10
- narsist kişilik bozukluğu2
- kendine yabancılaşmak10
- 26 ağustos 20262
- gece gece bir sözlük kızıyla nutella kaşıklamak2
- dem'in lenin che guevara ve deniz gezmişle alakası3
- sözlükte yaratım sancısı çekmek5
- sözlük sosyalistlerinin fotoğrafları5
- rica ediyorum beni eksilemeyiniz6
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek21
- yeni parti emekçilerin hakkını verecek mi3
- 25 ağustos 2026 madencilerin gözaltına alınması3
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- yasak elma2
- 26 ağustos 2026 madencilerin saray'a yürümesi2
- iskoçya4
- mecburi eğitim meselesi3
- bikini3
- türkiye9
- sevmediğiniz yazarlar14
- 25 ağustos 2026 ankara madenci eylemi6
- allah belanı versin deyince keşke verse2
- koala aniden 180 derece neden döndü sorunsalı6
- temu'dan giyinmek4
- şarapçı koala'nın siyasi görüşü2
- bir orduya karşı tek kişi olup doğruları savunmak8
- batının kktc'nin tanınmasına engel olması7
- her dönerin adamı5
- bir soru sor7
- türkiye rte sayesinde en özgür dönemini geçirmesi4
- aktrolleri çıldırtacak bir şey bırak9
- persac ile tantuni yiyip sinema konuşmak6
- leylim amman aman sarı gelin2
- doğu perinçek4
- 80 yaşında karısı ölen adamın yeniden evlenmesi2
- 25 ağustos 2026 reis'in ahlat'tan verdiği mesaj2
- ben de reise oy vericem13
06.07.1976 doğumlu ingiliz ortasaha oyuncusu. 14 eylül 2008 stoke city everton maçında taçlarıyla everton kalesini tam anlamıyla bunaltmıştır, spikerin deyişiyle taçların usta ismidir. bu adamı takıma alıp sürekli rakip ceza sahasının yakınlarında taç kazanmaya çalışmak lazım. her maç 1-2 gol kazandırabilir. zaten everton maçında taçtan gol de atmıştır kendisi.
son iki maçta taçtan 4 asist yapan insan evladı. koca premier ligde kendisini durduracak insan evladı çıkmadı. akıl almaz taçlar kullanıp maç kazandırıyor. dünkü arsenal maçında da taçtan yaptığı iki asistle takımına maçı kazandırdı.
futbol arenasının gördüğü en enteresan adamlardan.
futbol arenasının gördüğü en enteresan adamlardan.
45 metrelik taç atışı yapmasının altında lisede gördüğü cirit sporu yatan irlandalı sağ bek.
topu havaya doğru değil de sanki orta yapar gibi bir teknikle atmasıda kendisine özgüdür.
topu havaya doğru değil de sanki orta yapar gibi bir teknikle atmasıda kendisine özgüdür.
şöhreti geç yakalamış elini ayağından iyi kullanan sağ bek. seneye nba e draft olmasını beklemekteyiz.
eğer yanlış görmediysem kullandığı taç atışı üst ağalarda kalmıştır. şaka gibi lan.
bugün oynayanan arsenal maçının ilk yarısının sonunda ortasaha çizgisinden rakip cezasahasına attığı taçla bana "oha" çektiren futbolcu. bence yanlış meslek seçmiş.
insan değil. *
sabrinin attığı golden daha fazla taçtan golü vardır. tabi bunlar verilememiştir. taç atarken sahadaki bütün futbolcular ceza sahasına girer. takımının taktiği 4-4-2 taç tır. takım arkadaşları, rakip adama çarptırıp taç yaptırma peşindedir.
http://videos.sapo.pt/ACqCoFahzTzMWjFvJq75 şöyle bir taç asiste sahiptir.
modern futbola karşı uzun toplarla gol bulmaya dayalı geleneksel ingiliz futbolunun belki de son temsilcisidir. adama helal olsun demek lazım, her taç atışı potansiyel gol.
eğer taçtan gol olsa her maç bir golü olacak futbolcu.
okul yıllarında cirit atma sporuyla haşır neşir olduğundan mütevellit serbest atış gibi taç kullanabilen futbolcu. 40 metre uzağa 60 km hızala taç atabiliyormuş.
yarın beşiktaş'a karşı* taç atacak pardon oynayacaktır. adam mancınık gibi gerçekten.
30 yaşından sonra ünlenmiş bir futbolcu.
orta çağdaki muadili mancınıktır.
Dün trt spor izlerken karşıma çıkan topçu. Ulan şöyle bi adam olsun türkiye'de, Koy a milli takıma, finallere taşısın taç ata ata.
Bu adam hentbolcu olsa kesin ve kesin olarak söylüyorum hentbol tarihinin unutulmaz ismi olurdu.
Bu adam hentbolcu olsa kesin ve kesin olarak söylüyorum hentbol tarihinin unutulmaz ismi olurdu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar